А някои деца живеят без бащи въпреки съществуването им
Мисля че 1/2 от тези,които четът този текст в момента нямат баща до себе си!Мисля че доста от вас искат да намерят изгубеният си баща е аз незнам дали искам да се върне при мене или да му пожелая най лошото нещо на света (мъчителна смърт)!Не съм толкова жестока но той огорчи живота ми и го заслужава въпреки всичко ми липсва и то страшно много.Знам къде живее какво работи,знам всичко което се налага да знам,но ме е страх от неговата сушност,а и той може би не трябва да има очи да ме погледне.Предполагам има от такива хора всичко се очаква.Тийнове вие знаете как се чувствам или поне тези които са преживяли нещо подобно.Не съм го виждала от 3 години мисля че няма да го видя и в следващите 4 така че нямам голями надежди да го видя1От липсата на баща живота ми се промени,когато слушах останалите преди ми ставаше мъчно за моя ТАТКО,който е някъде из улиците на София.чудела съм се също дали му липсвам мисля че не,защото наближава третия ми рожден,в който може ще бъда с моите приятели и майка ми от части и без даже да ме потърси.Поне един СмС...И толкова няма да има за жалост!И може би на всеки празни на които съм са "семейството" ми се сещам,че нямам баща.Може би след още 2 години ще стана психолог на тийновете без баща!Ай сега ако има някакъв проблем пишете няма да ви отпратя ще ви изслушам и ще ви помогна ако мога естествено!Мерси за изслушването!Ако някои иска да попита нещо нека ми пише аз ще му напиша е-мейл си и ще по обсъдим темата!