.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Въпрос за аналния секс

Здравейте! Сигурно ще задам глупав въпрос, но все пак искам да съм сигурен.. Възможно ли е да се забременее при анален секс? Да съм спокоен ли, ако не използвам презерватив при такъв вид секс?

Znam vsi4ko !
    Guest
    omFg
    Ti tup li si ? Razbirase 4e e v1zmojno da se zabremenee ! 100% polzvai prezervativ ako ne polzvash oba4e ne sv1rshvai v1tre ! ! ! 4e posle 6te stane fala i ba6ta moje da stanesh !

Kak 6te moje we vii dobre li ste
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Много ясно, че НЕ може да се забременее стига глупави теми вече...

NISKA SEKSUALNA KULTURA!!!kak moje da trugne6 da pravi6 sex bez da ima6 elementarni poznania"???
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    Доколкото знам, не може да се забременее.. Просто питам, за да съм сигурен. Както видяхте, има коренно противоположни отговори на въпроса ми.. А защо останалите, вместо да коментират нещо друго, не отговориха на въпроса ми?

Супер фен
    Разбира се, че НЕ МОЖЕ да се забременее! Точка

Цитирай Първоначално написано от Znam vsi4ko !
    omFg
    Ti tup li si ? Razbirase 4e e v1zmojno da se zabremenee ! 100% polzvai prezervativ ako ne polzvash oba4e ne sv1rshvai v1tre ! ! ! 4e posle 6te stane fala i ba6ta moje da stanesh !

Qvno ti si tupiq v sluchaq.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Ако свършиш вътре не е проблем - няма как да забременее. Проблема може да дойде от това, че спермата може да изтече навън и да попадне във влагалището и тогава да се получи фал. Затова ти дават такива отговори. Но го прави с презерватив поради две причини:
    1. С него става по-лесно - триенето между презерватива и кожата е по-малко отколкото между кожа и кожа и така ще стане по-лесно и безболезнено
    2. В ануса има бактерии, които като са си там са напъно безобидно, но при попадане в уретера могат да причинят много гадни възпаления.
    Така че ползвай си презерватив, за да ти е мирна главата - там и без това е толкова тясно, че няма да изгубиш усещане с презерватива

Guest
    Не е нещо, което не знаех, но просто имах нужда от потвърждение, както писах в първия си пост. Благодаря

Така като гледам какви ги говориш, взех да се съмнявам че знаеш кое е ануса...

И да си толкова сексуално необразован колкото си, ако се замислиш каква е анатомичната структура и функция на ануса ще разбереш че не се забременява...

Освен ако приятелката ти не е дефектна !
    Жина дей боба ма?

Guest
    боже господи това подвеждащт въпрос ли е ??? след малко попитай ако я ебеш в ушите дали ще забремее ?? РАЗБИРАСЕ ЧЕ НЕМОЖЕ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ако свършиш вътре не е проблем - няма как да забременее. Проблема може да дойде от това, че спермата може да изтече навън и да попадне във влагалището и тогава да се получи фал. Затова ти дават такива отговори. Но го прави с презерватив поради две причини:
    1. С него става по-лесно - триенето между презерватива и кожата е по-малко отколкото между кожа и кожа и така ще стане по-лесно и безболезнено
    2. В ануса има бактерии, които като са си там са напъно безобидно, но при попадане в уретера могат да причинят много гадни възпаления.
    Така че ползвай си презерватив, за да ти е мирна главата - там и без това е толкова тясно, че няма да изгубиш усещане с презерватива
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Здравейте! Сигурно ще задам глупав въпрос, но все пак искам да съм сигурен.. Възможно ли е да се забременее при анален секс? Да съм спокоен ли, ако не използвам презерватив при такъв вид секс?
    Абсолютно е възможно дори шанса да забременее от тан е по-голям
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си