.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kakvo da pravq

Guest

kakvo da pravq

v momenta edno mom4e ot moq klas me haresva, a predi okolo godina hodih s drygo mom4e ot moq klas. I az go haresvam no nz kak 6te go priemi klasa mi. Molq vi pomognete mi da tragna li s nego.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми що да не.
    'Кво ще си помислил класа" - да ти иам и дерта.
    АКо си го харесваш, и той теб - пожелавам ви да сте си щастливи, пък класа кой го пита, нали няма те да ходят с него...

Град
    София
    Кво ти пука ?
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми що да не.
    АКо си го харесваш, и той теб - пожелавам ви да сте си щастливи, пък класа кой го пита, нали няма те да ходят с него...
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Кво ти пука ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

u sexy mother foker
    Guest
    B1di s nego i b1di 6tastliva YCnEX

Мега фен Аватара на koalka
    Защо пък да не тръгнеш с него?Това с другия е минало.И не знам какво толкова ти пука какво ще кажат другите, това си е твоят живот.

Ае да не ти пука ве, кефите ли се един на друг, пратете другите на Луната и се обичайте. All right?

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Какво ти пука за класа? Ти за чуждото мнение и одобрение ли живееш? Не мога да разбера хора като теб. Съветвам те да живееш на принципа: Ще правя каквото си искам, защото така искам аз.

Град
    Пловдив
    Няма значение какво смята класа ви ,освен ако някой няма да се опита да ви раздели !!!Естествено, иначе кво ти пука за тва

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми що да не.
    Няма какво повече да добавя
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Не съм сигурна - ти сама трябва да си кажеш, но предполагам, че те притеснява това да не си кажат "тая пък първо с единия, псоле с другия .. курва мурва и т.н" . Ако е така - няма смисъл да се терзаеш. Бъди щастлива, забавлявай се - имаш един живот - живей го така както ти харесва. Ако харесаш момчето и той те харесва бъдете заедно и се обичкайте. И в никакъв случай не мисли какво биха каали другите. От личен опит ти казвам, а мисля, че ще има и много, които да ме подкрепят - мнението на другите може само да провали една връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си