- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnogu sum zleeeee
kolko sam zalupen deba kolko sum zle svur6ih bez da iskah v priqtelkata mi
![]()
i sq ko?!??!tq pi protivoza4ata4ni no dali 6te podeistva?!?!?!
mersi predvaritelno!
4estito![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Противозачатъчните се пият преди акта. Не знам как ще й подействат. Хората са измислили презервативите, не само да си стоят в аптеките, магазините, дискотеки, училища и т.н.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Щом казваш..
Мерси, че ме светна![]()
Момче или момиче го искаш?
П.С. Постинора помага![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Татко стига си писал по форумите - от тая случка се минаха вече 20 години!Първоначално написано от leko tup
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хммммммм пият се след...Има едни,които се пият 3 дни след акта...ако не са се минали.Ако не мисля че Борислав е добро име![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
i sa ako ......deba![]()
awe stiga ste se podigravali na mom4eto we ... dano momi4eto ne zabremenee i drug put da polzva prezervativ![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нема, бе, ний сми с теб! Стискам палци да е момиче. аххаха>Първоначално написано от leko tup
ене, сичко ша се оправи, аз вярвам в теб, че спрматозоидите ти са негодни, спокойно, няма да ставаш татко,
е,спокойно,поне занапред вече ще си използваш и тиквата ,докат мислиш и действаш с долната глава...![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Честито!Мойте предложения са : Кристиан или Крис (за момиче)
![]()
Та по темата... Мииии щом е пила противозачатъчни още не се тревожи... Там след няколко дена си купите тест и стискай палци...И ние с тебе... Ако ли не... ЧЕСТИТО.. Ще ставаш баща...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Оф,че сте простииииииии!Как ще свършиш в нея ве сюнгюл?И се пие Постинор Дуо в тоя случей не противозачатачни ве!пф!![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ахахаха предлагам за момче Пешо а за момиче ПешкаПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
![]()
POSTINORI ako ve4e ne e kusno :-k
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
ee priqtel4e tva bez da iskam go nema v sexa se edno bez da iskam q iz4u*ah tva ne staa se edno si q iznasilil abe 6te si imate bebe ae sq oneq kat gi iznasilvat da ne si vinoven ti....![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
grumni se we carvul
Maikal?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
am spored men nikolai e dobro ime i vse pak postinor duo za burz efekt sled kat si se izturval ama neznam za sled kolko vreme mislq 4e do 78 4asa ne sum sigurna vuob6te.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
без моето име ф тази тема че....не искам да ставам адаш на.....Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
знаете...![]()
![]()
![]()
инече живот и здраве ако е момиче ще ни запознаеш нали?!?!!?![]()
по подходящо име
антоан или хакан![]()
както се свършва бе мацка на пича му е било кеф и за секунда се е откъснал от реалносттаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
толкова ли е трудно
но не бива да се повтаря!!!
![]()
ko sa podigravate na mom4eto we..maikoooo mnogo ste zle..ai postavete sa na negovo mqsto0omnogo qko sheteshe da vi stani nali...vie vaobshte misli li stee ako tova ytre vi se sly4i na vas..she pysnete pak sysdhtata tema..mnogo ste zleee
![]()