.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    КрАсКа
    Guest

ИмА лИ УпАсНоСт дА зАбРеМенЕяЯ

Направих го ! А съм едва на 14. На всичкото отгоре го правих без презерватих защото приятелят ми каза че не му е удобно!Има ли вероятност да забременея!Кажете мид а знам! ПЛС

Голям фен
    Град
    София

иска ми се Ленче, мъничко момченце... ще го кръстим Гошко, за да е-б-е множко...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той свърши ли в теб?

Guest
    според мен вече си бременна. изчакай няколко месеца и ще ти проличи. не е лошо да говориш с гаджето си да признае детето.

Guest
    не не е още ходим

КрАсКа
    Guest
    И според теб как мога да родя на 14?А пък още по малко той е на 17 как ще признае детето!Ако съм бременна единствиния начине аборта!А ако не съм радост за мен защото не искам да убивам едно невинно сащество даже и да е един малък плод!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Пффпфп да ви знам в тъпите хлапета.... На тоя пък не му било удобно с презерватив-сигурно ще му е по-удобно след 9 месеца с бебе... Еми ти не можеш ли да помислиш,че тоооолкова теми има тук,че е ОПАСЕН секса БЕЗ презерватив и т.н и да помислиш,че наистина щом го казват толкова хора е така.
    Ако не е свършил в теб,не би трябвало да ти има нищо,но ако е свършил в теб-вероятността да забременееш е доста голяма..Ц,аре вземете да мислите вече,преди да правите нещо...
    f@nt@zi@

КрАсКаА
    Guest
    еми тва е гадното той свърши в мен иначе нямаше да питам

Град
    Някаде по Дунав
    След като е свършил в теб има голяма възможност да си бременна.Сега питай приятеля ти удобно ли му е?
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Защо не си взе постинор?
    Не мога да ти кажа със сигурност, че си бременна. Има хора, които опитват да си направят бебе и не става от първия път.
    Ако си късметлийка и ти може да не забременееш.

Тичай до аптеката и си купи поне 2 теста!

И следващия път мисли!!!

KrAsKaA
    Guest
    теста е положителен . дали може да греши . а ако не греши абортът е единствения начин нали?

Фен
    Град
    City of Sofia
    Цитирай Първоначално написано от KrAsKaA
    теста е положителен . дали може да греши . а ако не греши абортът е единствения начин нали?
    Да, но е само с разрешение от родител.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от KrAsKaA
    Момиче, ти си за убиване.
    Ако темата не е ебавка...
    не знам какво да ти кажа просто.

Върви сега го търси оня 17-годишен сополивец, който не обича гуми.
    Сега той да ти плаща аборта. А сещаш ли се, че без мама и тати няма как да стане, а?

Да си мислила...

КрАсКаА
    Guest
    Не хич не е ебавка но неможе ли примерно теста да греши!Или пък не може ли да направя аборт без наште да знаят! Или да измитирям тейния подпис незнам незнам!Ще ме убият ако разберат! Помогнете!Аз няя значение че съм на 14 работя в едно кафе парите ги имам не бяха предбидени за това но ок ше го напрая само да има начин без да разберат нашите ! Има ли такъв вариант теста да греши или нащте да не разберат ! А ? ПЛС трябва ми помощ а незнам от кого да я поискам

Guest
    бах мама му.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Трябва да кажеш на ваще при това час по скоро. Направи още един тест за всеки случай. А "приятеля" ти е за много голям бой. Заслужава да го заглобим.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Guest
    аз на мойта нямам ли презерватив въобще не се навивам на секс. колкото и да ни се иска на двамата. това не еше работа. ама така е. аз на 14 години пуцах яко фунийки няляво и надясно. къв ти секс кви пет лева. за всичко си има време. и кво ша прайш сега. то аборта не е безопасна работа. може да даде последствия за напред. ако съм на твое място ще кажа на родителите си да ходят да го търсят тоя сополанко у тях за да разберат и неговите родители, че нищо не става от него. така поне няма само ти да си виновна.

KrAsKaA
    Guest
    моля ви де помогнете ми

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    к'ва си тъпа ма що не тича за постинор уфф

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Като те чукаше ония беше ли ти яко?Да?Еммм щом си била достатъчно голяма да се изчукаш,значи сега трябва да си достатъчно голяма и да си понесеш последствията!
    ps. Знам,че така не ти помагам,но и аз искам (поне 1 път) да се изживея като родител А ти скоро ще бъдеш,споко.
    Incomplete..........

Guest
    бахти работата не знам какво да кажа

Град
    Някаде по Дунав
    Приятеля ти е за убиване с права лопата!!!И моя не обичаше с презерватив,но заобича.Поне да не беше в теб.....
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

КрАсКаА
    Guest
    боже незнам какво да правя незнам аз съм луда чесно как можах да се саглася не му било удобно и сега даже незнам къде е не си дига телефона писах смс кво да правя неможе да разберът нащте няма ли непочтени гинеколози които за повечко парички ше се навият без разрешение от родител незнамммм (( ужасена съмм

Guest
    бах ти работата направо ужас. не знам какво да напиша друго. тоя тъп ли е или да. без презар и да свършиш вътре малииииии. баси тъпака. казвай на вашите че те е изнасилил. така ще минеш метър а тоя ще отнесе всичко кат е голям разбирач.

Da si mislila na vreme.Sega ni6to drugo nemoje6 da napravi6 osven da po4aka6 nqkolko meseca,a to i testa kato e polojitelen....Pomo6ta mu q iskai na nego toi da ti pla6ta kato ne mu e bilo odobno s prezervativ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си