- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- istinskite 4uvstva
naitina obi4am edno mom4e mn go obi4am i ne znam kakvo da pravq to kazva 4e ne iska liubov na tezi godini no az vse pove4e i pove4e razbiram kolko mn go obi4am pomognete mi iskam i toi da izpitva su6toto kum men ne znam kak da go nakaram da se vliubi oba4e tova e ne6toto zaradi koeto jiveq...pls pomognete ne znam kak no i ne znam ot kogo da iskam suvet
Ако той не изпитва нищо к1м теб просто няма как да го накараш. Трябва усилия да му зав1ртиш главата, постоянтсво да не се отказваш лесно и здрав инат.. т'ва е ..
Поддържам мнението на gPa3HuTeJl. Когато знаеш, че ще сте заедно и най-вече насаме обличай дрешки, които ти прилягат и подчертават женствеността ти.Вярвай ми трудно се издържа някое разголено момиченце до ти се върти около очите ти и да стоиш безучастно,особено когато знаеш че имаш шанс.Поне за един път ще го имаш.А остане ли доволен,кой знае - може и за повече.
Успех със свалката!
и какъв е смисъла да го има за един път после ще и е още по-гадно,тя кавза ОБИЧАМ ГО,а не ИСКАМ ДА СПЯ С НЕГО ЕДИН ПЪТ!Първоначално написано от experiment_m
Ако ти не правиш разлика това е друг въпрос,а и едва ли ще му направи добро впечатление това,ще му е прекалено лесно,за да сабуди интерес за нещо по-нататък,така че идеята да го имаш за един път определено не е добра и ако наистина имаш чувства и искаш нещо серизоно не разчитай само на дрешките както те съветват,и не избързвай с тези неща.Не сте в час ако си мсилите че това е начина да завъртиш главата на едно момче!
Не можеш да накараш друг човек да се влюби в теб. Единственото, което можеш да напраиш е да чакаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nikoga dosega ne sum imala vruzka.mnogo mi e kofti.mislq samo za tova.ne sum grozna i dori mom4etata ne me haresvat.kvo da pravq .napravo umiram ot sram.daite mi suvet mnogo sum ot4aqna![]()
na 15 godini sum i nikoga ne sum se celuvala.offfffffff mnogo mi kofti zaradi tova.pls daire suvet
Въпроса не е как изглеждаш, а за каква те приемат околните. Но не мога да ти кажа нищо друго тъй като информацията, който споделяш е прекалено малка. За да ти дам съвет трябва да знам повече за това как се отнасяш към другите и как те ти отвръщат.Първоначално написано от Анонимко
гледай да не станеш на 30 и да не си се целувалаПървоначално написано от Анонимко
тогава вече е тревожно
Кофти ти е защото непрекъснато виждаш целуващи се двойки. Това те кара да се самоизмъчваш, че ти още не си го направила дори веднъж. Не трябва да се впрягаш толкова. Когато се влюбиш в някой, ще можеш да си го целуваш винаги. Но няма нужда да търсиш гадже само за да го целунеш. За целуването няма възраст - не се притеснявай, че си на 15, няма за къде да закъснееш.Първоначално написано от Анонимко
Не е проблем това,че не можеш да се целуваш,нито е проблем,че не ти се обръща много внимание,време има,но проблема е там че днешното поколение са прекалено заблудени и ако кажеш на някой,че неможеш да се целуваш или си нямала гадже той ще те погледне с презрение.Наистина гадно,но има време,се ще срещнеш човека,знам че думите не помагат,но просто имай вяра![]()
нямам повод да сънувам....
probvai s lubovna magiq hahaha...4ovek koito ne te obi4a ne mislq 4e moje6 da go nakara6 da go napravi i mislq 4e mom4eto mn delikatno ti e obqsnil 4e neiska da e ni6tu s tebe.mm nespodelenata lubov boli..moje6 da go 4aka6 ,no ne garantiram ni6tu![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ako obi4a6 nqkogo go pusni na svoboda,ako se varne pri teb zn i toi te obi4a ...........akjo ne prosto go ostvavi na mira,istinskite 4ustva se vmestvat v tova da pravi6 4oveka do teb 6tasliv ,bez da iska6 v zamqna. kolkot i da ti e tejko, go priemimoje bi taka e po dobre ,sabdata si zn rabottata
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами след като толкова го обичаш значи можеш да го чакаш....Но неможеш да го накараш да се влюби в теб..това може да стане само..Просто понякога се иска само търпение и постоянство![]()
just a kid۵
ako toi ne te obi4a ti kvo moje6 da napravi6.Vsi4ko otnositelno moje sled vreme toi da se vliubi v teb,no moje i togava ti da nqma6 4uvstva kum nego.Dano skoro 4uvstvata vi da sa vzaimni!![]()
MILA AKO NAISTINA GO OBI4A6 A TOI TEB NE,PO DOBRE SE OTKAJI ZA6TOTO NE MOJE6 DA NAKARA6 NQKOI DA TE OBI4A NA SILA.ILI TE OBI4A ILI NE,A V SLU4AQ TOI NE TE OBI4A,PO DOBRE NEDEI DA SE UNIJAVA6,SEGA SI MISLI6 4E GO OBI4A6,NO SLED VREME VSI4KO 6ET OTMINE I NQMA I DA SI SPOMNQ6 ZA NEGO...JIVOTA PRODALJAVA I SASS I BEZ NEGO...IMA I DRUGI MOM4ETA KOITO 6ET TE OBI4AT.POJELAVAM TI MNOGO 6TASTIE I LUBOV!