.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Само Гост
    Guest

Моля ви HELP!

imam edin adski gaden problem h*q mi e mn izkriven(kogato se nadarvi) ama izkriven nagore v smisal kam korema mi i daje se opira v korema mi ot kakvo moje da e i kak moje da se opravi

Град
    Varna
    на криво си си бил чикиите, може да се опрай само с хироргическа намеса!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Или да си купиш нов

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Или да си купиш нов

вземи чука от гаража и се оправи сам с него (ако не можеш - дай някой да ти го намести )
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    вземи чука от гаража и се оправи сам с него (ако не можеш - дай някой да ти го намести )
    садистка, грубианка такава

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Или да си купиш нов

И това е вариянт

Супер фен
    откачени хлапета
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    на криво си си бил чикиите, може да се опрай само с хироргическа намеса!
    ахахаха брао

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    откачени хлапета
    Леко ма како

Guest
    ne se gavrete taka s mom4eto we, ako vi se sly4i i na vas 6vi e mn veselo nali...

Schnitzer написа:
    Или да си купиш нов

Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

otreji go e !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Стига ве да ви еба,бахти човека ви пита нещо вие почвате да му се подигравате и т.н. Бахти 2/3 от мненията в темите са само подигравки към тоя който има проблем и ви пита(един вид ви се доверява) и пък вие почвата да спорите за съвсем различни неща и да се обиждате за тфа че не ви е харесало мнението на някой...Вас кфо ва ебе мнението му,кфо ви интересува какво мисли,кат не ви кефи поне не дигайте скандали !!!!!1

Сори за флууда,ма мисля че бях длъжен да го кажа с риск пак да почнете да се заяждате...

imam edin adski gaden problem h*q mi e mn izkriven(kogato se nadarvi) ama izkriven nagore v smisal kam korema mi i daje se opira v korema mi ot kakvo moje da e i kak moje da se opravi

Режи го от дъно
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR

Режи го от дъно
    Явно никой не е забелязал и на никой не му пука за предния ми пост...
    Няа значение,казвате тез дет са писали темите са се държали детински,ами вие дето им се подигравате,бъзикате и заяждате с тях да не сте мн по-различни ве деа....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Стига ве да ви е**,бахти човека ви пита нещо вие почвате да му се подигравате и т.н. Бахти 2/3 от мненията в темите са само подигравки към тоя който има проблем и ви пита(един вид ви се доверява) и пък вие почвата да спорите за съвсем различни неща и да се обиждате за тфа че не ви е харесало мнението на някой...Вас кфо ва ебе мнението му,кфо ви интересува какво мисли,кат не ви кефи поне не дигайте скандали !!!!!1

Сори за флууда,ма мисля че бях длъжен да го кажа с риск пак да почнете да се заяждате...
    \/ bravo pi4
    am da ti kaja ni6ty ti nqma normalno e da ti se izvii toi ako e prav kat pru4ka napred zna4i ne se e nadurvil dokrai taka 4e si napulno normalen ako kaje6 4e kat go mrudne6 napred da stur4i te boli i ti se opuva sy6ty e normalno nqma da se pla6i6 moje da se re6i toq problem s obrqzvane na glavata ako tolkova ti pre4i ama nqma da ymre6 taka 4e produljavai taka.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си