- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви HELP!
imam edin adski gaden problem h*q mi e mn izkriven(kogato se nadarvi) ama izkriven nagore v smisal kam korema mi i daje se opira v korema mi ot kakvo moje da e i kak moje da se opravi
на криво си си бил чикиите, може да се опрай само с хироргическа намеса!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вземи чука от гаража и се оправи сам с него (ако не можеш - дай някой да ти го намести )![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
садистка, грубианка такаваПървоначално написано от Samanta Jones
![]()
Първоначално написано от Schnitzer
И това е вариянт![]()
откачени хлапета![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ахахаха браоПървоначално написано от kuber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne se gavrete taka s mom4eto we, ako vi se sly4i i na vas 6vi e mn veselo nali...
Schnitzer написа:
Или да си купиш нов
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Стига ве да ви еба,бахти човека ви пита нещо вие почвате да му се подигравате и т.н. Бахти 2/3 от мненията в темите са само подигравки към тоя който има проблем и ви пита(един вид ви се доверява) и пък вие почвата да спорите за съвсем различни неща и да се обиждате за тфа че не ви е харесало мнението на някой...Вас кфо ва ебе мнението му,кфо ви интересува какво мисли,кат не ви кефи поне не дигайте скандали !!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сори за флууда,ма мисля че бях длъжен да го кажа с риск пак да почнете да се заяждате...
imam edin adski gaden problem h*q mi e mn izkriven(kogato se nadarvi) ama izkriven nagore v smisal kam korema mi i daje se opira v korema mi ot kakvo moje da e i kak moje da se opravi
Режи го от дъно![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Явно никой не е забелязал и на никой не му пука за предния ми пост...Първоначално написано от DeXtRoFeR
Няа значение,казвате тез дет са писали темите са се държали детински,ами вие дето им се подигравате,бъзикате и заяждате с тях да не сте мн по-различни ве деа....![]()
\Първоначално написано от Анонимко
/ bravo pi4
am da ti kaja ni6ty ti nqma normalno e da ti se izvii toi ako e prav kat pru4ka napred zna4i ne se e nadurvil dokrai taka 4e si napulno normalen ako kaje6 4e kat go mrudne6 napred da stur4i te boli i ti se opuva sy6ty e normalno nqma da se pla6i6 moje da se re6i toq problem s obrqzvane na glavata ako tolkova ti pre4i ama nqma da ymre6 taka 4e produljavai taka.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!