- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата
Искам да попитам момчетата като ходят по голяма нужда дали си усират топките. Да речем когато го серат твърдо може и да не ги усират, ама когато е по рядко сигурно ги мацат. Ба си па после ни карат да им ги лапаме и смучен тия ташаци.
Първоначално написано от Екатерина Велика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХХАХа, е тва беше върха на глупостта![]()
f@nt@zi@
Kaто не ти се лапат, не ги лапай ве....
Ти усираш ли си устата?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
xAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAaxAxaXXayY XyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAaxAxaXXayYXyxaxyaxy XYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAaxAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxax axXYayxaxYxaAaxAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxax YxaAaxAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAaxAxa XXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
При мен се е случвало когато имам растройство и след като разтовара отстрани между ташаците да мирише на дрискано.
Първоначално написано от Екатерина Велика
Топките ти тряя да висят като прани гащи на астма че да ги осереш.
П.С. Тъпа си като косъм в супа.
Нема да е зле да земеш и да се скриеш некаде!!!Ти тъпа ли си?Сори за отношението, но си доста проста.
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
![]()
![]()
![]()
Ми НЕ, има поне 7-8 санта от едното до другото..
за да се полу4и такъв гаф следва някой да се пробва да ака по корем![]()
аз поне не бих се пробвал![]()
![]()
тая тема за тука ли е?
Модераторите,
що не направите раздел
"психологи4ески проблеми и девиантно поведение"
където да слагате вси4ки подобни теми, съществуващи отвъд границата на абсурда?
Тая е изключително тъпа
Iskam ti kaja 4e ne si osirame tashacite shoto te ne ni visut na guza trqbva da sa ti super dulgi madete zada gi oseresh+ tva sled tva kato gi lapate ne pishtite tui 4e
![]()
Ti si nekvo izvrateno 10 godi6no lape.. pitai ba6ta si toi 6ti kaje..
Тоя пич сигурно е от на тая партийката бахти простацитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз и до пъпа стигам даже!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо ли няма модератори в този форума.... Все повече започва да ме разочарова. Всеки го пълни само с глупости, вече неприлича и на форум!![]()
ti da nqmash topki kat na tele we ? .. ili ti sa veqt kat koledni lampichki![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
това е все едно момче да пробва да си духа сам пишката... естествено, че не си усира топките!!!![]()