.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    :):):):)
    Guest

Как да му обясня по-тактично?

Здравейте
    Аз съм един ваш..съюзър да кажем,ама ситуацията не ми позволява да пиша от акаунта си.Значи имам приятелка,която ме запозна с един нейн френд,след което му е дала скайпа ми.От 5 пъти чатене и онова виждане за 5 -10 мин,вече трърди че ме харесва.Казал й го е на нея.Аз дори не му помня фейса,имам го само на снимка.Казал че съм супер нежно същество,супер мн съм го заинтригувала..а тя моля ти се казала че има шанс с мен .Аз 1во че си имам гадже,2ро че дори да не съм с гаджето си има др момче,което ми е 2ро по близост.Той е симпатяга,но не вярвам да ми хареса повече от това приятелското чувство.Няколко пъти правя намеци за гаджето си,снимки му пращам,казвам че сме щастливи(дали сме не е негова работа)..ама пак не!Не искам да го нагрубя,все пак е френд на приятелката ми..кажете какво да правя?

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Как да му обясня по-тактично?

Цитирай Първоначално написано от :):):):)
    яколко пъти правя намеци за гаджето си,снимки му пращам,казвам че сме щастливи(дали сме не е негова работа)..ама пак не!Не искам да го нагрубя,все пак е френд на приятелката ми..кажете какво да правя?
    Ако не разбира подобен вид намеци значи е прекалено тъп. В този случай смятам ,че директна конфронтация не е излишна(естествено в рамките на допустимото). Ако засегне любовната тема можеш да го пресечеш ведната. Не се безпокой ,той няма да плачка. Особено при положение ,че никога не те е виждал

:):):):)
    Guest
    Виждал ме е само веднъж,казах - за 10 мин някъде и мн мой снимки пратени от приятелката ми.

Директно му кажи да си търси друго маце, ти вече си заета и толкоз. Няма смисъл от обяснения и разтягане на ластици.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Момчето е доста настойчиво.
    Напиши му, че не изкаш да има нищо общо с него и го блокни в скайп.
    А ти ако искаш да имате приятелски отношения, сама се навираш между шамарите, защото той така ще си помисли, че щом искаш да сте приятели, демек след време ще може да стане нещо между вас.
    Най-добре заличи всякакъв вид комуникации и отношения с него, а колкото до това, че е приятел на приятелката ти - тя ако е нормален свестен човек, обесни й , че не искаш нищо от него и тя ще те разбере.

Мега фен Аватара на koalka
    Ех, тъпа работа с това момче, ама все някак си трябва да се справиш.
    Може би трябва да му обясниш очи в очи, че не го харесваш и да му кажеш тактично да те остави на мира.

Защо не му кажеш , че нямаш никакъв интерес да се хващаш с някого сега.
    Примерно , че нямаш никакво време ала бала
    Мисля че няма да е толкова грубо , поне не много де.

Супер фен
    block

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    block
    =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Блока е хубав вариант..ама няма ли да е мн грубо.Добро е мочмето,а и има шанс да се засечем в квартала,я на нейн чрд.Не искам да излизам кучката

Еми ако не може с думи, може с друго. Ако не е със слово, ще е със олово После няма да е гадничко? Еми гадничко ше е, ама кат не се разбира от дума, оставя ли ти др. избор? ъм?

Guest
    Мислене тип 1 : Като са нахални... трябва да ги разкарвате нахално...
    Мислене тип 2 : Горкия пич, трябва нещо по-меко... Използвай класиката - чувствам те само като приятел... (демек у лево, духаш.)

Мега фен
    Град
    София
    Абе каквото посееш ,това ще пожънеш!Като е толкова нахарен и настойчив и ти бъди такава!Кажи му го направо-така ще е най-добре!Не го овъртай ,эащото ще остане с погрешно впечетление....а иначе както каэа BAYO-ако не става със слово,ще стаен с олово
    Ае късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Обясни му веднъж завинаги, че няма надежда да сте заедно.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Обясни му веднъж завинаги, че няма надежда да сте заедно.
    да...

и за последен път му направи яхабиби...

да те помни с добро
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ТОй не й казал директно,че я харесва и че иска да са заедно,тъй че няма как тя да му обясни,че няма да се получи между тях,съвет не мога да ти дам,просто момчето е много глупаво и нахално.
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Директно му кажи да си търси друго маце, ти вече си заета и толкоз. Няма смисъл от обяснения и разтягане на ластици.
    =D>

Guest
    Ама той наистина не ми е казал - да аз си падам по теб,само на приятелката ми говори.Много объркано,а аз просто не съм от тоя тип хора дего режат така..просто не съм!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    da ti kaja ot li4en opit po dobre dai napravo mu kaji poneje tiq mom4eta se ne razbirat ot duma. mn pati mi se e slu4valo da iskam taka takti4no da razkaram nqkogo...namekvam mu 4e ne me interesuva i t.n no efekt nikakav, mn sa oporiti tiq mom4eta ei...... a ina4e prosto mu kazva6 4e si zaeta i da ne ti puka kak 6te se po4ustva,6to az taka predi se gleah da ne naranim nekogo pa kvo..nakraq za mene _)_. gledai da si 6tasliva ti
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми