.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Постоянно я виждам и ми е гадно

има 1 момиче от мойто даскало много е красива много ме кефи ама като я видя и само кофти ми става и се чудя какво да правя
    Да кажа също че я познавам и понякога говорим ама доста рядко.
    Не може да и пиша в чата щото май не влиза. Нямаме общи познати какво да правя поне да не ми е кофти че я виждам ??

Благодаря предварително !

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Абе, пича, да ти имам проблемите.До колкото те разбрах я познаваш и поне мъничко говорите.Ми направи се някой път на луд и тръгни с нея, ушким че си в нейната посока.Пусни някой лаф.Виж дали имаш някакъв шанс и я покани на кафе или да излезете на разходка.Давам ти двете възможности, защото не знам на колко си години.И това е.Разменете телефони.Поизлизайте няколко пъти заедно пък то ще си покаже.

П.П. Айде после да ме викнеш, да почерпиш за новото гадже.

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Постоянно я виждам и ми е гадно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    има 1 момиче от мойто даскало много е красива много ме кефи ама като я видя и само кофти ми става и се чудя какво да правя
    Не може да и пиша в чата щото май не влиза. Нямаме общи познати какво да правя поне да не ми е кофти че я виждам ??

Аз тук точно поставен проблем не виждам. experiment_m е схванал насоката на притеснението ти,затва го подкрепям в думите му. Но подобно притеснение е напълно безмислено и безпочвено. Не ти тряа да си всевищен за да водиш разговор с някого. Предполагам ,че под кофти имаш предвид,че те досрамява да я погледнеш в очите. Няма нищо лошо в това.
    Не се притеснявай толкова.

Първата стъпка тряя да е да започнеш да говориш с нея повече. Създавай си всевъзможни контакти с нея, случайно или целенасочено. Ако тя ти се радва на компанията, а ти тряя да се постараеш и за това, то тогава нещата могат да придобият няк'в смисъл. Обаче стане ли обратното... не тичай след някой, който и 5 пари не даа за тебе.

Мега фен Аватара на koalka
    Запознай се с нея.

Най - добрият вариант

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Запознай се с нея.
    Оу...ама ти сериозно ли ?!
    Ама как до измисли,това е гениално...просто каква дълбочина на човешката мисъл и познание личи в тези 4 думи...
    Знаеш ли аз кво мисля...не се зпознавайте...не я и поглеждай дори...чакай да дойде при тебе и да ти каже "Ей ай да ми напрайш деца бе ! "...омг.......

Guest
    dvamata koi klas ste?

Еми затвори си очите за да не я виждаш и да не ти е кофти...

Guest

Re: Постоянно я виждам и ми е гадно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Четете малко бе деца
    Значи като не говорим не ми е гадно ама искам да сме приятели поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си