.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Guest
    Самоубииството е прекрасен начин да излезеш от всяка ситуация или да възпреш непобедими вътрешни емоции.
    Възхвалявам го. Но повече се възхищавам на хора, отдали го в чест на нещо по-велико, в името на религиозни убеждения.

Град
    tuk i tam
    samoubiistvoto e nai-golqmata glupost i e postypka na slaboharakternite hora,koito ne mogat da izdyrjat!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    samoubiistvoto e nai-golqmata glupost i e postypka na slaboharakternite hora,koito ne mogat da izdyrjat!
    Оооо, така ли, кифличке розова ?
    А по-лесно ли е да бъдеш разглезена лигла, една от безбройните много кукли, които стават за секс и за нищо друго ?
    Твойте жалки хуманни доводи са толкова безвкусни и бледи, че ми иде да изкарам дебелото си черво и да те обеся с него на абажура.
    Така аз ще умра, но какво ми пука - взимам те със себе си.

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    Оооо, така ли, кифличке розова ?
    А по-лесно ли е да бъдеш разглезена лигла, една от безбройните много кукли, които стават за секс и за нищо друго ?
    Твойте жалки хуманни доводи са толкова безвкусни и бледи, че ми иде да изкарам дебелото си черво и да те обеся с него на абажура.
    Така аз ще умра, но какво ми пука - взимам те със себе си.
    are probai de da vidim dali sh se polu4i

Писала съм в други теми защо съм против самоубийството.Това не е начина да избягаш от проблемите!!..Сега няма да обяснявам повече..Просто-ПРОТИВ СЪМ!!!!!!
    just a kid۵

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Писала съм в други теми защо съм против самоубийството.Това не е начина да избягаш от проблемите!!..Сега няма да обяснявам повече..Просто-ПРОТИВ СЪМ!!!!!!
    Сега си представи това хубаво малко момиченце от подписа ти със счупен врат, извадено ляво око, изкъртени няколко млечни зъба, останалите висят и треперят хармонично с въздуха, оскубана половината коса, изнасилено до кръв, десет огромни резки кръстосват челото му докато кръвта се стича във новооткрилата се дупка от лявото око ...

Прекрасно е, нали ?

bahti i izvratenata det si...

Guest

hahahaha

tva e nai tupoto ne6to koeto sam 4uvala nqkoga.........kat 6a umira6 6a umira6 kat ti doi vremeto zakvo trqq pribarzva6 s ne6tata jivei si jivota kav 6te da e dori i nai nekadarniq

Самоубийството е постоянно решение на временен проблем...

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Сега си представи това хубаво малко момиченце от подписа ти със счупен врат, извадено ляво око, изкъртени няколко млечни зъба, останалите висят и треперят хармонично с въздуха, оскубана половината коса, изнасилено до кръв, десет огромни резки кръстосват челото му докато кръвта се стича във новооткрилата се дупка от лявото око ...

Прекрасно е, нали ?
    male anonimniq ama ti si mn zle we dano na tebe da sa slu4i ne6to takoz !!!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    съгласна съм с Nassgerrack има пълно право за вси4ко...а ти дени4ке вместо да се реп4и6 не е зле да се у4иш и да взима6 поука от по големите...от тези които са с пове4е опит...просто по разумно е...знам го от ли4ен опит!
    E ne 4e se rep4a ama mi omryzna da povtaram 100000 pyti edno i sy6to ne6to i nikoi da ne 4ete...
    защо да не 4ете 4овека вси4кко си 4ете и ти отговори на въпроса май тук единствена не 4етеш ти
    Ne govora za nego a za MALKOTO_SLADUR4E

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си