- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ''Epa taq e mnogo grumnata'' :(
Kakvo 6te kajete,izlqzoh za 1vi put s priqtelite na moq aver i nie se bqhme gu6nali dvamata i vurvum napred i si govorim. V edin moment ediniq ot priqtelite mu mu podmetna:''Epa taq e mnogo grumnata. Zemi q ostavi''(( Az ni6to ne kazah,to kakvo da mu kaja ,ama priqtelqt mi se vbesi,de. Kakvo smqtate za postupkata na taka nare4eniq mu priqtel i dali ne6to az sum vinovna?
![]()
Mislq,4e toq e izklu4itelno prost!xa,4e kakvo si vinovna ti,4e ima tupanari?!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Всеки има право на мнение, но за някои е по-добре да си го оставят за себе си. А ти не се притеснявай.Мнението на онзи боклук не е важно. Важно е мнението на аверчето ти.
П.П. Мразя ги тия комплексари, дето се опитват да потъпкват самоуважението на хората. Само бой и сръбска музика ги оправя.![]()
изобщо не ме интересува![]()
еби им майката и изчезвай
Хахахах. Много зъл отговор.Първоначално написано от quench
Има два варианта - ти наистина да си зле.
Или просто приятелят му е зле.
А има и трети вариант - и двамата сте зле, барабар с гаджето ти.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
най-вероятно последното![]()
Да, и аз така си мисля.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ami mersi,az ne smqtam,4e prosta6ki izkzvaniq kato negovite sa na mqsto ! Vseki si ima mnenie i by the way az hi4 ne go haresah nego su6to,ama ne sum se pravila na otvorka,nali! A az i gadjeto mi da sme zle-?Nai-mnogo smotaniqt mu priqtel da e takuv... no prosto mi stana nepriqtno,4e moje da govori taka...!
виж, в момента съм оезт от кратка вълна позитивна емоция и ще ти кажа, че ние с бънгъл не се заяждаме с цел да те обидим, просто сме хейтъри
обаче винаги има възможност да сме правив смисъл, знаеш, това също са възможности
![]()
Zna4i vie ste ubedeni,4e az i priqtelqt mi sme zle![]()
obre
Tui kato tolkova dobre ni poznavate,sum sklonna da go priema
Tuk spodelih tova,za da vidite kakvi hora ima i da dadete mnenie...a vie...! Dobre,men bez tova ne mi pre4i da se priznaq pred vas za ''grumnata'',tova nqma da me napravi po-malko gotina,nito gadjeto mi. Iskah da vi spodelq za priqtelq mu...kakuv prostak i kak me qdosa..no,ok,az sum sklonna da se primirq s va6ata statistika i diagnoza,bazira6ti se na dulgi prou4vaniq
![]()
Razsmivate me adskata
оф ми кво мнение искаш бе!? оня е кретен, да! и ся?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
I sq lek denmersi vse pak za mneniqta
ш'ти кажат,че си гръмната и ше си траеш.
ми..гръмната си.![]()
ааа,Уискас,няя се разберем така,
"кака" и "батко" само аз казвам..![]()
Има само 1 начин да се разбере... дай снимкаПървоначално написано от leonida
![]()
E,kakvo,da mu se razvikam,da mu sko4a na fasona...? Malko nad tiq ne6ta sumПървоначално написано от _donna_
Prosto mi e 4udno kakuv e toq ''priqtel''...
кво питаш нас? питай гаджето си!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
я сложи една снимка тука да им затвориш уститеа тоя дето ти е казал че си гръмната да взема да се гръмни
а приятеля ти да не стои като гръмнат а да му гръмни един юмрук за да не му знае остата на оня лиолю
![]()
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!
кой говори за скачане по фасони..
само две думи му кажи да се поака,па то осраното дълго ше мирише.![]()
Какво ти пука, нали приятелят ти си е с теб?
Не може всички да те харесват и всички да имат добро мнение за теб.