.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    boli ot samneniqta
    Guest

samo tva mi e v glavata

molq za savet za6toto se pobarkah,neprekasnato mislq 4e moeto gadje mi izneverqva s nai-dobrata mi priqtelka,toi otri4a no az misla 4e me laje.samo tova mi e v glavata i nemoga pove4e taka,zaradi tezi samneniq vrazkata ni ne varvi dobre.pomognete

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Някакви основания да имаш, че ти изневерява с нея?
    Някой да ги е видял, нещо такова.. ?
    От колко време сте заедно ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на pinki
    Успокой се и кажи ,какво те кара да се съмняваш?
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ревността е част от любовта.
    Кой ти вкара в главата тази муха? Защо не ги събереш заедно и не ги питаш да си направите тройка.Ако се съгласят няма за какво да се притесняваш, то работата е ясна.

[quote="bungle"]Някакви основания да имаш, че ти изневерява с нея?
    [/qu
    kazaha mi 4e sa gi vidqli zaedno,a i sa6to taka imam samneniq za6toto ponqkoga kazva 4e ne mu se izliza a v sa6toto vreme toi e nqkade navun i se pribira po kasnite 4asove.

То ако всеки така без основание се съмняваше в гаджето си ... ебахти народа сме станали. Ми събери ги , погледни ги и 2мата в очите и им го кажи. Само, да не останеш разочарована от крайния резултат. Не, не е тва дет си мислиш, че ш'си признаят. Тва е пълен абсурд, дори и да е истина. Но ако не е... ще те помислят за пълна глупачка и ревнивка. Развръзката е за тебе, да си помислиш по въпроса.

Супер фен Аватара на pinki
    Охх пуста ревност... Виж "boli ot samneniqta" ако наистина нямаш основания да се съмняваш... НЕДЕЙ!Аз съм адски ревнива и знам какво е да се съмняваш, и да те гложди отвътре дали ми изневерява, о Боже,а на онзи рожден ден да не би да ми е... и т.н. И в следващия момент като се замислиш за причината която те е довела до тази главоблъсканица... ами то няма такава!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

[quote="sladuranata_891"]
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Някакви основания да имаш, че ти изневерява с нея?
    [/qu
    kazaha mi 4e sa gi vidqli zaedno,a i sa6to taka imam samneniq za6toto ponqkoga kazva 4e ne mu se izliza a v sa6toto vreme toi e nqkade navun i se pribira po kasnite 4asove.
    Ами кой знае от каде знаеш тази информация ,може някакви странични хора да са я разпространили или да е вярно незнам.Може да го проследиш някои път като излиза :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe tva s revnosta mi e poznato,ama ba6 pak v nai dobrata si priqtelka ne bih se osamnila ina4e tva e normalno da ima6 ponekoga samneniq,dori i neobosnovatelni.......kvo da s eprai,10000 pati sma kazvala 4e pustata revnos6t 6e ni doovar6i nas f 4etata
    btw:za6to se samnqva6?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Абе помните ли че едно момиче писа че ходи с гаджето на най-добрата си приятелка...Има ли шанс т'ва да е същия случай?

Мега фен Аватара на koalka
    Веднъж примерно го проследи, виж къде се вижда(дали е с нея).

6tom revnuva6 zna4i naistina mnogo go obi4a6 i darji6 na nego,no prekalenata revnost vodi do razdqla zatova prestani da se samnqva6.ako ima ne6to 6et gi hvane6 v kra4ka a taka kato samo go pita6 normalno da ti otre4e,puk i taka ako ima ne6to 6et sa vnimatelni.uspeh!

Абе човек като се съмнява, значи не е сигурен в чувствата си, а и в тия на приятеля/приятелката си. Ако толкова те гризе съвестта да я/го сгащиш, намери начин това да стане и се отърви от тия мисли веднъж, та завинаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си