.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 143

IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Сигурно има.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    намират се и такива мъже... както и такава любов
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

AZ I PRIQTELQT MI HODIM OT 3 GODINI,NO PROBLEMAT MI E 4E RODITELITE MI NE GO ODOBRQVAT,DOKATO TOI IMA PALNATA PODKREPA NA TEHNITE.DRUGIQT PROBLEM E 4E NI DELQT 30 KM.ZA6TOTO SME OT RAZLI4NI GRADOVE,ZATOVA SE VIJDAME SAMO PO4IVNITE DNI SAMO VAKANCIITE SME POSTOQNNO ZAEDNO.ZNAM 4E ME OBI4A I NQMA DA MI IZNEVERI,I VAPREKI TOVA IMAM MALKO SAMNENIE...MNOGO GO OBI4AM...NO NE ZNAM KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA NE SE PRITESNQVAM OT TOVA 4E MOJE DA MI IZNEVERI SLU4AINO I ISKAM DA ME POSAVETVATE KAK DA NAKARAM NA6ET DA NI POZVOLQT DA HODIM...MOLQ VI DA MI POMOGNETE

Oniq
    Guest
    az sam ot oniq tipive deto obi4at istinski...

dobre 4e pone nqkoi obi4a istinski,az sa6to obi4am i tova 4uvstvo e prekrasno!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    обичате вие...знаете сякаш любов кво е..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

da znaem za smeta na teb!!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    смета..
    ОК. Обичай си.
    После да не ревеш, че са те заебали/зарязали/изоставили/използвали и т.н

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ami da ti kaja,vse po malko sa majete koito obi4at istinski.......na dne6no vreme vseki moje da ti kaje obi4am te, no tva zna4i li 4e e taka?4e go e dokazal i pro4ie? dlgo vreme sre6tah samo takiva mom4eta i mi be6e pisnalo ot tqh.....no gi znam kvi sa i ne se vrazvam taka da se kaje. za moe 6tastie namerih naistina MOM4E KOEto moje da obi4A,I DA ME NAPRAVI 6TASLIVA.vqrvam 4e dori malko ostanali takiva m,tqh gi ima
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

naistina mnogo sa malko mom4etata koito obi4at,i za moe 6tastie i az namerih tova mom4e i sme zaedno i 6tastlivi ve4e 3 godini...pojelavam na vseki da nameri golqmata si lubov!!!

Град
    Варна
    не...повярвай ми НЕ знаеш кво е любов

обичкам си бебо мебо...блябля...и след 5 минути кво? МРАЗЯ ГООООООООООО!!! ЩЕ ГО УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!! ГАДНЯЯЯЯЯР!

и аз съм се залъгвал...много харесвах едно момиче...по едно време си мислех, че я 'обичам'...другата година не можех да я понасям. НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ЛЮБОВ КАКТО ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА ТУК.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

CHERINKA moga da ti kaja 4e qvno ne si namerila podhodq6tiq ili puk mnogo sa te zaebavali i zatova misli6 po tozi na4in.pojelavam ti da nameri6 nqkoi s koito da si mnogo 6tastliva i da povqrva6 v lubovta!!!

_SL_ tova 4e ti ne si spolu4i6 s 4oveka ne ozna4ava 4e nqma lubov ili puk 4e az ili koito i da e bilo ne znaem kakvo e lubov.az vqrvam za6toto sam namerila mom4eto s koeto sam 6tastliva i to celi 3 godini,povqrvai znam kakvo e lubov!!!

Град
    Варна
    къде съм казал, че няма любов бе?

3 години са доста, обаче не достатъчно
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

moje da ne si kazal 4e nqma lubov no kaza 4e nie ne znnaem kakvo e lubov,a za tri godini sam vidqla kakto mnogo lo6i taka i mnogo dobri strani ot lubovta i 6tom o6et se obi4ame s toq 4ovek zna4i znaq kakvo e lubov!!!

Град
    гр. Пловдив
    И като се обичате, това означава, че вашето е любов, така ли.

Абе един пич в една моя тема много добре го каза:

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост

Пък и нали сме кодирани да си продължаваме рода, следователно като загубим потенциалната си половинка, чувството за загуба е примесено с това за провал.
    Демек както каза - кодирани сме да продължаваме рода. Не е нужно да има любов. Защото няма любов. Мъжът и жената се допълват взаимно. Едва ли това се нарича любов. То си е чисто и просто размножаване.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ще ти кажа .
    Ако не са се ебали и на 2-мата ще им кофти точно затова
    Ако са се ебали : на момчето ще му е тъпо че куклата му за ебане си заминава.... , а на момичето че няма повече да му го начукват
    Все пак момчетата са създадени за да ебат , а момичетата за да бъдат ебани....

За съжаление тези момчета/мъже са ПРЕКАЛЕНО малко,за още по-голямо съжаление аз не съм попадала на такъв човек от мъжки пол...

CHERINKA naistina ima lubov i tova 4e ne vqrva6 ne znam na kakvo se dalji.a za ebaneto kakto ti se izrazqva6 ne e taka.6toto kogato dvama se obi4at e normalno da pravqt sex.trqbva da povqrva6 v lubovta ako ne ne moga da ti pomogna!vseki ima svoe i razli4no mnenie

Guest
    Някаде там може и да има.Аз още не съм срещала такива животно

Spored men ima takivi muje ima i takava lubov.Samo trqbva da vniavame da ne q ostavim da mine pokrai nas.

radvam se 4e ima hora vqrva6ti v lubovta,na vsi4ki tqh pojelavam da sre6tnat podhodq6tiq 4ovek,da poznaqt lubovta i da badat mnogo 6tastlivi

Guest
    1 на 100000000000000000000000000

zavisi si ot samite hora dali 6te sa 6tastlivi v kraina smetka kakvoto sam si napravi 4ovek.ako se obi4at i si pravqt kefa 6et sa 6tastlivi.zavisi si ot vseki!!!

radvam se 4e ima hora vqrva6ti v lubovta,na vsi4ki tqh pojelavam da sre6tnat podhodq6tiq 4ovek,da poznaqt lubovta i da badat mnogo 6tastlivi
    То тва не е гаранция, че като намериш подходящия човек, след време няма да си разочарован от любовта, ама тфа е друга тема.

Има наистина и такива, дето много обичат и дават всичко за момчето/момичето си. Неа се давам за пример, щот звучи мухлясало :> Но наистина има и такива, рядко срещани, но има. А и не са незаменими, както повечето си мислят, та се депресират от тва, че някой/я го/я е отрязала... случват се и такива неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си