- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?
намират се и такива мъже... както и такава любов![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
AZ I PRIQTELQT MI HODIM OT 3 GODINI,NO PROBLEMAT MI E 4E RODITELITE MI NE GO ODOBRQVAT,DOKATO TOI IMA PALNATA PODKREPA NA TEHNITE.DRUGIQT PROBLEM E 4E NI DELQT 30 KM.ZA6TOTO SME OT RAZLI4NI GRADOVE,ZATOVA SE VIJDAME SAMO PO4IVNITE DNI SAMO VAKANCIITE SME POSTOQNNO ZAEDNO.ZNAM 4E ME OBI4A I NQMA DA MI IZNEVERI,I VAPREKI TOVA IMAM MALKO SAMNENIE...MNOGO GO OBI4AM...NO NE ZNAM KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA NE SE PRITESNQVAM OT TOVA 4E MOJE DA MI IZNEVERI SLU4AINO I ISKAM DA ME POSAVETVATE KAK DA NAKARAM NA6ET DA NI POZVOLQT DA HODIM...MOLQ VI DA MI POMOGNETE![]()
az sam ot oniq tipive deto obi4at istinski...
dobre 4e pone nqkoi obi4a istinski,az sa6to obi4am i tova 4uvstvo e prekrasno!!!
обичате вие...знаете сякаш любов кво е..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
da znaem za smeta na teb!!!
смета..Първоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
ОК. Обичай си.
После да не ревеш, че са те заебали/зарязали/изоставили/използвали и т.н
ami da ti kaja,vse po malko sa majete koito obi4at istinski.......na dne6no vreme vseki moje da ti kaje obi4am te, no tva zna4i li 4e e taka?4e go e dokazal i pro4ie?dlgo vreme sre6tah samo takiva mom4eta i mi be6e pisnalo ot tqh.....no gi znam kvi sa i ne se vrazvam taka da se kaje. za moe 6tastie namerih naistina MOM4E KOEto moje da obi4A,I DA ME NAPRAVI 6TASLIVA.vqrvam 4e dori malko ostanali takiva m,tqh gi ima
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
naistina mnogo sa malko mom4etata koito obi4at,i za moe 6tastie i az namerih tova mom4e i sme zaedno i 6tastlivi ve4e 3 godini...pojelavam na vseki da nameri golqmata si lubov!!!
не...повярвай ми НЕ знаеш кво е любовПървоначално написано от iohanka_sladuranka
обичкам си бебо мебо...блябля...и след 5 минути кво? МРАЗЯ ГООООООООООО!!! ЩЕ ГО УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!! ГАДНЯЯЯЯЯР!
и аз съм се залъгвал...много харесвах едно момиче...по едно време си мислех, че я 'обичам'...другата година не можех да я понасям. НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ЛЮБОВ КАКТО ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА ТУК.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
CHERINKA moga da ti kaja 4e qvno ne si namerila podhodq6tiq ili puk mnogo sa te zaebavali i zatova misli6 po tozi na4in.pojelavam ti da nameri6 nqkoi s koito da si mnogo 6tastliva i da povqrva6 v lubovta!!!
_SL_ tova 4e ti ne si spolu4i6 s 4oveka ne ozna4ava 4e nqma lubov ili puk 4e az ili koito i da e bilo ne znaem kakvo e lubov.az vqrvam za6toto sam namerila mom4eto s koeto sam 6tastliva i to celi 3 godini,povqrvai znam kakvo e lubov!!!
къде съм казал, че няма любов бе?
3 години са доста, обаче не достатъчно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
moje da ne si kazal 4e nqma lubov no kaza 4e nie ne znnaem kakvo e lubov,a za tri godini sam vidqla kakto mnogo lo6i taka i mnogo dobri strani ot lubovta i 6tom o6et se obi4ame s toq 4ovek zna4i znaq kakvo e lubov!!!
И като се обичате, това означава, че вашето е любов, така ли.
Абе един пич в една моя тема много добре го каза:
Демек както каза - кодирани сме да продължаваме рода. Не е нужно да има любов. Защото няма любов. Мъжът и жената се допълват взаимно. Едва ли това се нарича любов. То си е чисто и просто размножаване.Първоначално написано от Няк'къв Гост
Първоначално написано от Анонимко
![]()
CHERINKA naistina ima lubov i tova 4e ne vqrva6 ne znam na kakvo se dalji.a za ebaneto kakto ti se izrazqva6 ne e taka.6toto kogato dvama se obi4at e normalno da pravqt sex.trqbva da povqrva6 v lubovta ako ne ne moga da ti pomogna!vseki ima svoe i razli4no mnenie
Някаде там може и да има.Аз още не съм срещала такива животно![]()
![]()
Spored men ima takivi muje ima i takava lubov.Samo trqbva da vniavame da ne q ostavim da mine pokrai nas.![]()
radvam se 4e ima hora vqrva6ti v lubovta,na vsi4ki tqh pojelavam da sre6tnat podhodq6tiq 4ovek,da poznaqt lubovta i da badat mnogo 6tastlivi![]()
1 на 100000000000000000000000000
zavisi si ot samite hora dali 6te sa 6tastlivi v kraina smetka kakvoto sam si napravi 4ovek.ako se obi4at i si pravqt kefa 6et sa 6tastlivi.zavisi si ot vseki!!!
То тва не е гаранция, че като намериш подходящия човек, след време няма да си разочарован от любовта, ама тфа е друга тема.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Има наистина и такива, дето много обичат и дават всичко за момчето/момичето си. Неа се давам за пример, щот звучи мухлясало :> Но наистина има и такива, рядко срещани, но има. А и не са незаменими, както повечето си мислят, та се депресират от тва, че някой/я го/я е отрязала... случват се и такива неща.