.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    vqrno e 4e sled vreme moje da se razo4arova6 no ako stane taka zna4i ne si bil s podhodq6tiq 4ovek!!!

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    vqrno e 4e sled vreme moje da se razo4arova6 no ako stane taka zna4i ne si bil s podhodq6tiq 4ovek!!!
    Е за теб кой е подходящия човек тогава. Ти да не мислиш, че живееш в приказките и всичко е красиво и розово. Ае слез на земята доброволно, иначе ще бъдеш принудена, като ядеш камъни. От опит ти го казвам!

Мега фен Аватара на koalka
    Истинска любов за мен има и да, мъжете могат да изпитват любов.Щом жените могат, значи и мъжете могат-човешки същества сме.

speciqlno za BAYO:iskam da ti kaja 4e ne jiveq v prikazka,no lubov ima i az sam sre6tnala 4oveka s koito sam 6tastliva i to dalgo vreme,vseki ima svoe mnenie taka 4e ne me interesuva speciqlno puk tvoeto!

KOALKA iskam da ti kaja 4e si mnogo prava,vse pak vseki moje da obi4a,tova vseki go moje stiga da ima jelanie i da ima 4ovek koito da obi4a!blagodarq ti za podkrepata!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    .a za ebaneto kakto ti se izrazqva6 ne e taka.
    тва не съм го казала аз, а един пич.
    Това, че си 3 години с твоя приятел не означава, че има любов.
    За страха човек да не остане сам чувала ли си.
    Байо правилно ти каза да слезеш на земята.

Подходящи хора няма. Има само временни.
    всеки гледа как да използва другия за собствена изгода. -> да задоволи емоционалната и физическата си нужда.

Ти стига си повторяла "Има любов. Щом 3г. съм с моя приятел, значи има любов. " и т.н.
    Вземи се обоснови на края, защо мислиш, че има любов.

Наистина всеки си има мнение, и не казвай както каза за Байо "За теб специално не ме интересува мнението ти", защото един културен и интелигентен човек винаги би изслушал другия, дори той да не е прав.

Guest
    az izslu6vam vseki,no vse pak vseki misli razli4no,vseki si ima mnenie i si darji na svoeto.a za lubovta 6et ti kaja 4e ne vseki izpolzva drugiq.lubovta e kogato ne moje6 bez nqkoi,kogato misli6 samo za nego.kogato si gotov da da6e vsi4ko za nego,dori jivota si.no nqkoi hora ne sa go izpitali i ne znaqt kakvo e!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az izslu6vam vseki,no vse pak vseki misli razli4no,vseki si ima mnenie i si darji na svoeto.a za lubovta 6et ti kaja 4e ne vseki izpolzva drugiq.lubovta e kogato ne moje6 bez nqkoi,kogato misli6 samo za nego.kogato si gotov da da6e vsi4ko za nego,dori jivota si.no nqkoi hora ne sa go izpitali i ne znaqt kakvo e!!!
    Да, да, да. Ти го правиш, ти даваш любов, ама от другата страна, ако не е така? Тфа любов ли е? Може би, но каква? Несподелена? Тогава, въпреки, че си давала всичко от себе си, отдавала си се напълно и на 100%, а от др. страна си получавала само , тва значи ли, че си щастлив/а ? Да, ще кажеш ти, защото съм обичала/обичам и т.н. и т.н. Ми хубаво обичай си, ама тоя процес ако е еднопосочен? Ще бъдеш ли щастлива, се питам аз?

Guest
    lubovta mi e spodelena,ne pomnq da sam kazvala 4e ne e...ili puk 4e ne sam polu4avala ni6to ot 4oveka do men...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Има.
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Важното е любовта да я има вътре в теб. Не можеш да се оплакваш, че не ти дават нищо, а същевременно ти да не искаш истинска връзка и да не си готов да дадеш на човека до себе си нещата, от които има нужда.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    v edna vrazka trqbva da ima lubov,uvajenie,doverie.ima li tezi ne6ta vlubenite 6et badat mnogo 6tastlivi!!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пример:
    Аз не мога без приятелката ми (момиче съм), постоянно мисля за нея, как е добре ли е, наистина съм готова да дам живота си заради нея, за да едобре, дори да пожертвам себе си заради нея.
    И кво? Изпитвам любов към нея ли? Не, изпитвам обич към нея.

Любов е когато се събудиш сутрин и искаш дори само за миг да зърнеш любимия човек, а не да си с него и т.н.

Защо ли хората остават разочаровани след края на дадена връзка? -Защото са давали всичко от себе си за него/нея, вместо да оставят нещо и за себе си. Това не е любов.

ZA DA PRIKLU4I DADENA VRAZKA ZNA4I NE SAM SE OBI4ALI DOSTATA4NO.ILI NE SA SI IMALI DOVERIE I UVAJENIQ.PRI4INITE ZA RAZDQLATA NE E SAMO LIPSATA NA LUBOV I T.N. AMI MOJE DA IMA PRE4KI,MOJE DA IMA HORA KOITO DA PROVALQT VRAZKATA NA DRUGITE ZA6TOTO TE NE SA POZNALI LUBOVTA I IMA ZAVIST.

Супер фен
    Ами според мен дори мъжете обичат по-силно от жените понякога,а някои жени само си играят с тях и се преструват,че ги обичат!Като си помисля колко такива случеи знам пф..
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

MALKOTO_SLADUR4E mnogo si prava.ima maje koito obi4at i jeni koito izneverqvat.no az mislq 4e kogato dvama se obi4at istinski ne trqbav da ima iznevqra 6toto ima li ori edna tova ozna4ava krai na vrazkata!

Guest
    Аз в момента си я изживявам

Guest
    uspeh za gosta.pojelavam ti mnogo lubovno 6tastie!izjivei go dokrai

LUBOVTA E NE6TO ISTINSKO I NEZABRAVIMO!!!IMA ISTINSKA LUBOV I VERNI MAJE!!!

LUBOVTA E NE6TO ISTINSKO I NEZABRAVIMO!!!IMA ISTINSKA LUBOV I VERNI MAJE!!!
    ... и в същото време толкова фалшива и нереална, не истинска...

...верни мъже, бе тук там един на 1 000 000 намират се, ма се чудя, за кфо се намират такиа екземпляри, като от другата страна не получават същото...

NE SVQKA LUBOV E FAL6IVA I NEREALNA.IMA HORA KOITO NAISTINA SE OBI4AT I SA VERNI EDIN NA DRUG!!!

Град
    гр. Пловдив
    NE SVQKA LUBOV E FAL6IVA I NEREALNA.IMA HORA KOITO NAISTINA SE OBI4AT I SA VERNI EDIN NA DRUG!!!
    Ок, айде, има.
    Мирясвай вче.
    Кво си заритала и ти с тая любов.

Извинявай, ти на колко беше?

Щот след време ш' поискам кардио-снимка от твоя лекар, за да видя сърцето ти разпарчотено на 100 000 000 парчета. И последно : Любовта е сляпа, като тебе, а глупостта я води за ръка!

Един ден ще съм прав, пожелавам ти обаче тоя ден да е далече, щот иначе ш' се окажа гаден пророк

Guest
    Мъжете могат да обичат истински да... но мразят още по-истински, ако го заслужава човека

cherinka AZ VQRVAM V LUBOVTA I NE MOGA DA TE NAKARAM I TI DA VQRVA6!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си