- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?
BAYO nadqvam se da ne si prav,vapreki tova az vqrvam v lubovta,ne moga da nakaram nito teb nito koito i da e bilo da vqrva,zatova moga samo da ti kaja ima ili nqma jivota prodaljava!!!
Естествено ,че има...само ,че `истинската любов` не трябва да бъде раэбирана ,като нещо необятно,вечно и т.н!ПРосто всичко си има край!А истинската любов е таэи,която ни носи щастие ,тръпка и емоции,абе раэтуптава ти сърчицето
!Иначе по въпроса с момчетата-ДА!МОГАТ да обичат!!!!Що да не могат???
[size=7][b][u]fosse cos
Аз не ти и искам помощта,Първоначално написано от iohanka_sladuranka
защото такава не ми трябва.
Да вярвам? И какво ще спечеля от това? Само ще страдам...
Ок - може и хубави моменти да имам, но замисляла ли си се, че лошите моменти след тва ще са за сметка на хубавите. -Не, нали.
Няма и да го разбереш, докато не останеш сама!
Ако може и аэ да се понамисяПървоначално написано от cherinka
![]()
Лошите моменти найстина могат да бъдат эа сметка на хубавите,но какво от това?Най-важното е да си иэживял хубавите пълноценоо и да ти остане един хубав спомен,пък след тва к`вот ще да стаа![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ostavala sam sama,stradala sam no sled lo6oto e idvalo dobro i pak sam bila 6tastliva,rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i,6et ima malko salzi i kakvo ot tova,rano ili kasno 6et sre6tnem drug 4ovek i pak 6te ima lubov!!!
"квот ще да стаа" ти луд ли си?!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Предпочитам да се опазя от това, където ще следва.
Не ми трябват повече такива носталгични състояния на душата, не ми трябва повече меланхолия, нито повече скапани настроения.
Така, както съм в момента, ми е пре-добре!
А и всеки сам за себе си страда, всеки е виновен за 'грешката' си с еди кой си, следователно който каквото си насади, ще си го жъне после. Демек мойта градинка в момента е повече от чудесна и не ми трябва някоя градушка (примерно).
Нали каза, че вашата любов с приятелят ти е "истинска любов", а сега ми говориш как си щяла да срещнеш по-добър и следващ.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
така,първо-аэ съм момичеПървоначално написано от cherinka
!Иначе ти сама си пълниш главата с глупости!Гледай на живота ,като на нещо хубаво и търси само преятни иэживявания!Аэ също мраэя раэочарованията,но те са част от живота-нейэбежна!Но трябва да се научиш как да ги преодоляваш и до някаква степен да си непукист...живей эа емоцията
А и эа какво да се дерэаем и да си съсипваме живота ! Една моя лйбима фраэичка-Живей эа днес,эащото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде..!така,че ние сами трябва да си съэдадем обстановката,събитията и т.н!Каэано накратко-животът е филм,чийто сцеварии всеки пише сам...!Както и да е-раэлични хора,раэлични раэбирания!
Надявам се да не съм се унесла мн мни да не го приечаш като нападка
!
[size=7][b][u]fosse cos
Мале,мале,мале що не са сбиете накрая,а?Заболя ме главата от вас.Всеки си има мнение по въпроса...Явно(а може и да греша) Черинка и Байо са изтрадали,именно заради това не искат да се влюбват и да страдат повече,Йохана не е била преебавана(или поне не достатъчно) и все още не е спряла да вярва в любовта...Айде стига спорихте!PEACE!!! [-o< [-o< [-o<
няма любов няма любов - ама като се влюбиш не само обратното ще говориш а и на гъза ще си го татуираш
чувал съм че има, и също чух, че не само мъжете са виновни за всичко.
est
Така е. Не отричам.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Явно прекалено много мисля за бъдещето.
Е, няма лошо
Радвам се, че имаш какво да кажеш и не си от глупавите.![]()
cherinka ne go priemam kato napadka,prava si.a za teq koito kazaha 4e sam kazala 4e sam 6tastliva s gadjeto mi da 6tastliva sam,kazah 4e sam bila i sama no predi nego i sega ve4e ne sam za6toto go sre6tnah nego i do predi tova kolkoto ne vqrvah v lubovta sega tolkoz vqrvam za6toto sam 6tastliva s toq 4ovek celi 3 godini i nito 1 pat ne me e razo4aroval!!!
не!
мъжете могат само да се празнят, да пият бира, и да псуват
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ne vsi4ki znaqt samo da se praznat i da piqt bira-ima mnogo svestni i obi4livi mom4eta
Екстра доказваш ми теориите, мноо сме зле мъжете, амъжете могат само да се празнят, да пият бира, и да псуват![]()
est
че кво ти е?Първоначално написано от fak_you_maafaka
кое е проблема в тоя план?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Има бе, ма кфо кат има? Да не би да им отвръщат със същото??? Рано или късно ти забиват К... nife в задника и тфа е. После сички са женкари? Ми погледнете се вие първо бе....
NE SA ZLE MAJETE,SAMO NQKOI...A ZATVA 4E VSE NQKOI PREEBAVA TAKA E JIVOTA PREEBAVA VSI4KI...
Ами, живота не е "някой".Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Абе, мойто момиче, не знаеш какво говориш.
Замълчи си най-добре.
Повтаряш едно и също в постовете си.
Казах ти - ВЗЕМИ СЕ ОБОСНОВИ НАКРАЯ, БЕ, ТЪПА ЛИ СИ, И ПРЕСТАНИ ДА ИЗПОЛЗВАШ НЕКВИ КЛИШЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ.
ИСКАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ, НЕ ЦИТАТА НА НЯКОЙ ДРУГ!
Е, защо, според теб, има любов?
(това, че имаш приятел от 3г. не е никакъв отговор на въпроса ми)
ami ima lubov za da horata da sa 6tastlivi,tova 4e ti ne vqrva6 ne ozna4ava 4enikoi ne vqrva,ako nqkoi te e naranil tova ne zna4i 4e nas 6et ni naranqt.vqrno e vsqka vrazka ima svoq krai no po dobre da si izpital ne6to hubavo a ne izob6to da ne si poznal lubovta!!!ne sam tapa!!!Първоначално написано от cherinka
mi spored men moje ili po skoro mn iskreno se nadqvam da e taka [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Поздрав - Cannibal Corpse - Fucked with a Knife. Точно за случая.Първоначално написано от BAYO
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
има милиарди такива теми...пове4ето се отнасят до жената ама карай...та принципа е същия малко са но има сигорна съм
Добре бе, що тормозиш момичето ? Ти ми дай дефиниция за любов и аз ще ти кажа дали я има или не.Първоначално написано от cherinka
Квото и да е има точно два момента - когато си влюбен и когато не си. В единия вярваш - в другия не. От километри ти личи че не си имала щастието.