- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?
Mujete mogat da obi4at istinski oba4e momi4etat sa tiq detoprecakvat vsi4ko v edinmoment vinagi dunat rabotite ina4e nqma da ssa momi4eta vsi4ki momi94eta sepravqt rano ili kusno bez izklu4enie !
ne si prav/a za6toto mom4etata sa jenkari a ne momi4etata.i po princip ako momi4eto izneveri povoda e 4e iska da si otmasti na mom4eto za negova iznevqra koeto pak vodi do krai na vrazkata
и тая се изцепиПървоначално написано от iohanka_sladuranka
kato tolkoz znae6 kaji s kakvo samse izcepila!Първоначално написано от Digital
сега или преди малко ?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
i sega i predimalko
stiga s taq voina mejdu polovete we mn qsno 4e seki moje da obi4a istinski nezavisimo ot pola tfa 4e na vas vi se e padnal nqkoi myj koito ne vi e obi4al istinski nz...
ми ти конкретизираш което е тъпо. и не го осъзнаваш което също е тъпо.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
E KAKVO MU E TAPOTO?
кое ? това че конкретизираш или това че не го осъзнаваш ?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
TI OSVEN TOVA IZRE4ENIE ZNAE6 LI NE6TO DRUGO?PARVOTO KOETO E.I VTOROTO TEMATA E ZA LUBOVTA A NE ZA MEN I TOVA KAKVO OSAZNAVAM I KAKVO NE.I V SLU4AQ SPORED TEB I DVETE,ZA6TO MISLI6 TAKA?
Естествено че мъжете могат да обичат истински се пак както има свестни момичета така има и свестни момчета това че повечето са правят пред аверите си на турбо гъзета незначи че отвътре няма да са романтични
чакай че се обърках o.O дай едно по едноПървоначално написано от iohanka_sladuranka
be ne q li vijda6 4e taq edno izre4enie ne moje da vyrje gorkata....Първоначално написано от Digital
PRAVA SI NO INA4E SAMO KRITIKUVA.ZNAE SI SAMO EDNO IZRE4ENIE I TOVA E!!!
Estestveno,4e ima istinska lubov,no ne vsi4ki hora q otkrivat.A za majete,bih kazala,4e da ima seriozni maje,koito obi4at istinski i tova e ne6to mn normalno,kakto jenite,taka i majete da obi4at silno i istinski.
MNOGO SI PRAVA.IMA MNOGO SVESTNI MOM4ETA KOITO MOGAT DA OBI4AT,A TEZI KOITO NE OBI4AT E ZA6TOTO SA BILI NARANENI I SEGA GI E STRAH DA PRODALJAT NAPRED S DRUG I TAKA NARANQVAT DRUGI!!!Първоначално написано от PeAcH
кое изречение ?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
NE MOJE6 DA RAZBERE6 TOVA KOETO SAM NAPISALA NO INA4E ME KRITIKUVA6.XAXAX MOLQ TE NE ME KARAI DA SE SMEQПървоначално написано от Digital
ima takava lubov no e dosta usporim vaprosa dali ima muje da obichat istisnki az oshte ne sam srehstnala takuv![]()
POJELAVAM TI DA SRE6TNE6 TOZI MAJ I DA BADE6 MNOGO 6TASTLIVA!!!Първоначално написано от tedinkata_
пожелавам ти да спреш да пишеш с главни букви да пораснеш и да станеш ебливаПървоначално написано от iohanka_sladuranka
dostata4no sam golqma i ebliva,a ti kato ne moje6 da razbere6 kakvo ti pi6a i smenq6 temata?kakvo 6te kaje6 po varprosa mili4ka?i nezabravqi temata v koqto pi6e6 za lubovta a ne za zaqjdaneto{mili4ka zasrami se,malko ne me razbira6 kakvo ti govorq,no ina4e mi dava6 saveti.xaxaxa}
ахъмПървоначално написано от iohanka_sladuranka
tova e samo tvoe i li4no mnenie mislq 4e ne si me vijdala za da kaje6 koq e po krasiva i v momenta koi govori za krasota mili4ka.molq te ne se izlagai pove4e!!!