.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 143
    Има!!...И защо въпроса да е само за мъжете?!?!?...Те също имат чувства,не че няма и някой дето живеят за да разбиват сърца,но никой неможе да отрече че има мъже които обичат искрено и че има жени които "преебават" такива мъже
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Има!!...И защо въпроса да е само за мъжете?!?!?...Те също имат чувства,не че няма и някой дето живеят за да разбиват сърца,но никой неможе да отрече че има мъже които обичат искрено и че има жени които "преебават" такива мъже
    prava si no v pove4eto slu4ai mom4etata preebavat!!!i naranqvat!!!

Град
    София
    Разбира се, че има! Аз страшно много обичам приятелката си! Колкото и банално да прозвучи, не мога да живея без нея. Най-добрият ми приятел е в същото положение Някъде четох (а и по мои наблюдения е така), че, когато мъжете обичат истински, те обичат много по-трайно от жените. Колкото до разделите, имаше 1 проучване - 70% от връзките са прекратени от жените.
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Цитирай Първоначално написано от GokuKakarot
    Разбира се, че има! Аз страшно много обичам приятелката си! Колкото и банално да прозвучи, не мога да живея без нея. Най-добрият ми приятел е в същото положение Някъде четох (а и по мои наблюдения е така), че, когато мъжете обичат истински, те обичат много по-трайно от жените. Колкото до разделите, имаше 1 проучване - 70% от връзките са прекратени от жените.
    RADVAM SE 4E IMA MOM4ETA KOITO OBI4AT ISTINSKI KATO TEB!!!TOVA E MNOGO HUBAVO.USPEH S PRIQTELKATA TI!!!

Град
    Своге
    Ако я имаше тая тема преди един месец,аз без да се замисля щях да кажа:ДА,ИМА...Но сега вече се замислям...Срещнах едно момче,от което ми омекваха краката...И той твърдеше,че ме обича,обаче...Още сме заедно,но аз страдам повече,отколко ще страдам,ако скъсаме...Има любов,но мн рядко се среща човек,с който да я изживееш,а,както е в моя случей,може да страдаш,без капка щастие...И момчетата могата да обичат и бих казала,че момичетата не обичат толкова и доказателство за това е,че всички,с които съм ходила,аз съм късала...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Цитирай Първоначално написано от super macka
    Ако я имаше тая тема преди един месец,аз без да се замисля щях да кажа:ДА,ИМА...Но сега вече се замислям...Срещнах едно момче,от което ми омекваха краката...И той твърдеше,че ме обича,обаче...Още сме заедно,но аз страдам повече,отколко ще страдам,ако скъсаме...Има любов,но мн рядко се среща човек,с който да я изживееш,а,както е в моя случей,може да страдаш,без капка щастие...И момчетата могата да обичат и бих казала,че момичетата не обичат толкова и доказателство за това е,че всички,с които съм ходила,аз съм късала...
    ami i majete i jenite obi4at razli4no,tova si zavisi ot 4oveka bez zna4enie ot pola.no vij 4e v slu4aq ti go obi4a6 a toi te kara da strada6!!!zna4i ne darji na teb zatova ako pita6 men nameri si nqkoi koito da te obi4a istinski i da te uvajava vmesto da te kara da roni6 salzi za nego!!!

Има разбира се
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Digital, от кога те направиха некрасиво момиче.
    Йоханке, в темата ти пише "могат ли мъжете да обичат истински".
    Половината народ ти написаха, че се срещат и мъже, които обичат истински.
    А ти им отвръщаш "Да, наистина момчетата могат да обичат истински".

(Боже, знам, че няма да схфанеш какво ти пиша).

Някоя ми беше написала :
    Това, че теб са те наранили, не означава, че и нас ще ни наранят.
    Боже, дай ми сили да разбера логиката й, която мисля, че не съществува.

Любов няма, бе. Само се заблуждаваме/заблуждавате, че има.
    Чисто и просто хората ги е страх да не останат сами, а когато връзката им продължи по-дълго, те се самозалъгват, че има любов.
    Закодирано ни е в главите, че трябва да се продължи рода (Както каза Някъф'Гост) А това става със секс, не с любов, нали така.
    !

shva6tam kakvo mi pi6e6,i ti kazah ve4e 4e vseki ima razli4no mnenie,taka 4e stiga spori,spored men ima lubvov-spored teb nqma.kakvo tolkoz spori6 az si znam moeto ti tvoeto.jivota prodaljava kakvoto i da si mislim...

Град
    гр. Пловдив
    Не се опитвам да си налагам мнението, нито да промена твоето.
    Просто се опитвам да ти отворя очите.

em oki.moje i da si prava,vse pak rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i no vajnoto e za momenta da si 6tastliv s tozi 4ovek,vajnoto e da se obi4ame,uvajavame,da si prekarvame super zaedno i t.n.pak sled kraq kakvo tolko nali mi e bilo dobre do tozi moment i posle 6et si ostanem priqteli i vseki ot nas 6et bade 6tastliv s drug i lubovta pak moje da prodalji ili kakto ti kazva6 straha ot samotata!!!vse pak nqm da sme sami!!!

Мале чета и не вярвам на очите си ... за ко продължавате тоя безсмислен спор тука. Или ей така, спортувате си за здраве Няма лошо същност =D>

Само да кажа, че Йоанка не е права, даже и Черинка ... Дигитал ги кърти на сички

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Мале чета и не вярвам на очите си ... за ко продължавате тоя безсмислен спор тука. Или ей така, спортувате си за здраве Няма лошо същност =D>

Само да кажа, че Йоанка не е права, даже и Черинка ... Дигитал ги кърти на сички

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия.
    Искаш да кажеш, че ако не беше тази безрезервна любов към приятелката ти, то то няма смисъл да живееш?!
    Нима няма други по-важни неща от любовта, за да събереш сили и да продължиш да живееш.
    Абе, байо, те всички ако тръгнат 'да живеят' заради 'любовта си', то нямаше да останат възрастни хора

Цитирай Първоначално написано от cherinka

Искаш да кажеш, че ако не беше тази безрезервна любов към приятелката ти, то то няма смисъл да живееш?!

BAYO e mnogo prav.vseki jivee za da e 6tastliv a ako e sam kak 6et e 6tastliv.za kakvo da jiveem?za da rabotim ,da spim i da qdem li?nali lubovta e za tova...zada sme 6astlivi s nqkoi,za da pravim sqkvi hubavi ne6ta zaedno i da si gubim vremeto...
    Нима няма други по-важни неща от любовта, за да събереш сили и да продължиш да живееш.
    Абе, байо, те всички ако тръгнат 'да живеят' заради 'любовта си', то нямаше да останат възрастни хора

LUBOVTA MOJE DA NE E BE4NA NO VAJNOTO E DA SI 6TASTLIV NA MOMENTA!!!PRAVA LI SAM?

Град
    гр. Пловдив
    Нещо бързо си смени мнението.

NE SAM SI SMENQLA MNENIETO,KAZVALA SAM 4E IMA LUBOV,NO NE SAM KAZVALA 4E IMA VE4NA LUBOV!!!

Еми кфо да ти кажа, не съм материалист, не съм кариерист, приятели имам, родители си имам, макар че сме в лоши отношения... еми да ама нещо нямам стимул, нямам тръпка. Цял живот си живуркам с едни и същи приятели, роднини и прочие. Обаче кат съм влюбен, явно съм доста заслепен и не гледащ реално на нещата, но кфо да напрая. Сам Паднал - Сам Станал. Предпочитам да падна, ма да знам, че никой не ме е бутнал, а сам съм се спълнал. Такава ми е философията за живота просто. Не съм нормален, то си личи

BAYO kakvo spori6 s CHERINKA,qvno e 4e ne vqrva v lubovta,qvno e 4e vodi sku4en jivot bez romantika...vajnoto e nie koito vqrvame da sme 6tastlivi!!!
    Еми кфо да ти кажа, не съм материалист, не съм кариерист, приятели имам, родители си имам, макар че сме в лоши отношения... еми да ама нещо нямам стимул, нямам тръпка. Цял живот си живуркам с едни и същи приятели, роднини и прочие. Обаче кат съм влюбен, явно съм доста заслепен и не гледащ реално на нещата, но кфо да напрая. Сам Паднал - Сам Станал. Предпочитам да падна, ма да знам, че никой не ме е бутнал, а сам съм се спълнал. Такава ми е философията за живота просто. Не съм нормален, то си личи

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    BAYO kakvo spori6 s CHERINKA,qvno e 4e ne vqrva v lubovta,qvno e 4e vodi sku4en jivot bez romantika...vajnoto e nie koito vqrvame da sme 6tastlivi!!!
    Що си толкова заблудена.

Не спорим, той просто ми отговаря на въпроса.

Ти трябва да си много зле, за да си мислиш, че "като няма любов в моя живот", значи ми е много скучен. Ъхъ-хъ.

Стига с тези сериали, бе, мойто момиче.

Град
    гр. Пловдив
    BAYO e mnogo prav.vseki jivee za da e 6tastliv a ako e sam kak 6et e 6tastliv.za kakvo da jiveem?za da rabotim ,da spim i da qdem li?nali lubovta e za tova...zada sme 6astlivi s nqkoi,za da pravim sqkvi hubavi ne6ta zaedno i da si gubim vremeto...
    Ахахахахаххаххахахаххахаа ахахахахаха
    Ахаааххахххааахххааахххаа ахххааахххаахахаха.

Иди кажи на вашите, че няма смисъл да живееш с тях или заради тях.
    Кажи на приятелите си, че няма смисъл да живееш заради тях.
    Спри да ходиш на училище, защото явно и то за теб няма смисъл да живееш, за да се образоваш.
    Като родиш дете, му кажи, че и то не ти е смисъла на живота.

Живей тогава без пари, без приятели, без семейсто, без образование, без деца, да те видим как ще уцелееш.

Не знам за кой ппът се повтарям - ама престани да отдаваш такова голямо внимание на любовта!
    С любов не се преживя.
    Никак даже!

П.П. Не съм казала, че НЕ вярвам в любовта, нито, че Вярвам.
    Просто не ми трябва!
    Капишинг?

mi da ima no mnogo rqdko 6te sre6ne6 maj koito da odi4a istinski

Чери, чери ... разочарованието ти е изписано на лицето : > Ама то не е казано, че тряя да обичаш само гаджето. Тва и към Йоанка ... обичай си приятелите, гаджето, децата ти, мъжа ти, баба ти, вашите, брата, сестрата и другите ... ма нали да ги обичаш, не да си влюбен в тях!

Йоанке.. не пиши поече, смятам, че съм се изчерпал, а и ти не моеш да кажеш нещо по-умно, тъй че... ДО ТУК!

CHERINKA ne sam kazala 4e samo lubovta e vajna.no bez neq nakade.a za priqtelite,obrazovanieto,roditelite i t.n. i bez tqh ne moje.no nemojem da mislim samo za tqh,vse pak iskame da sme 6taslivi pomisli malko ako samo u4i6 i si si s va6te 6et si 6tastliva li?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    ne si prav/a za6toto mom4etata sa jenkari a ne momi4etata.i po princip ako momi4eto izneveri povoda e 4e iska da si otmasti na mom4eto za negova iznevqra koeto pak vodi do krai na vrazkata
    и тая се изцепи
    BUSTED !

тая са окъка *(казано с акцент на високопланински джентълмен)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си