- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?
Всеки си има различни виждания.. За някои любовта е от първостепенно значение, за други не е толкова важна. Няма нужда да се спори и да се налагат мнения. За мен лично любовта е най-прекрасното чувство (колкото и банално да звучи). Тя ми дава стимул да вървя напред и да се боря в живота, прави ме истински щастлив.. Просто трябва да срещнеш подходящия човек, когото ще обичаш и който ще те обича истински.. Тогава светът е прекрасен и животът е пълноценен. А защо да няма вечна любов? Може тя частично да се преобразува в обич, грижа, съпричасност и т.н., но друга част от нея може да остане.. Зависи от хората и силата на чувсвата им де.. Аз лично се чувствам така, сякаш цял живот ще обичам приятелката си (стига тя да не се промени и да ме нарани). Времето ще покаже..
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
radvam se 4e ima hora kato nego koito vse o6et vqrvat v lubovta!!!uspex4eta!!!Първоначално написано от GokuKakarot
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Мерси! На теб същоПървоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Разбира се че има! Хаха..и разбира се че може да обичаме да не сме някви роботи . Но има някои които немогат.
Ако 100 човека ти напишат това, което пича по-горе, на всичките ли ще им казваш БРАВО, само така, давайте в същия дух, успех, радвам се за вас etc.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Aе земи напиши нешо пи темата стиа си спамвала
![]()
П.Т.!!!gPa3HuTeJl:
Има с1с сигурност... рано или к1сно... се появява..
kogato dvama du6i se haresat,te postepenno se vlubvat.rano ili kasno idva kraqt!!!Първоначално написано от BAYO
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Хахаха не ми оставаш просто избор. Как да го коментирам тфа ся? Кфа тъпня да измисля, че да отговаря на твоята. Нещо се затруднявам...дай го малко свързано, че ми говориш за Луната, а след 1 минута вече обръщаш на тфа, как си си забрайла ютията включена.![]()
Когато 2ма души се харесат, те могат да останат приятели завинаги! Не е задължително да се влюбват. А за тфа, че рано или късно идва края... еми идва, ако искаш даже си купи "дървения костюм" още от ся![]()
![]()
Винаги са ме възбуждали момичета с косми по тситсите.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
kakva e temata ti kade otiva6?kade gi vijda6 teq kosmi?Първоначално написано от cherinka
Естествено, че има мъже, които обичат истински, но просто е трудно да намериш такива (то и жените сме така). Но въпреки всичко се намират. А и най-хубавите нещта се случват неочаквано (поне при мен е така), защото докато търсех някой, който да има същите чуства към мен както аз към него, все не се получаваше. А когато спрях да търся такъв той се появи най-неочаквано и ме обича адски много (както и аз него
). И може би просто съм била късметлийка, но според мен има мъже, които могат да обичат истински.
RADVAM SE 4E IMA VLUBENII 6TASTLIVI HORA,VQRVA6TI V LUBOVTA,NAMERILI SVOQTA POLOVINKA!!!Първоначално написано от loving_you_
яко аПървоначално написано от iohanka_sladuranka
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Аве ти наистина си напрао уникално създание на природата... напрао не моа да повярвамBAYO написа:
Ако 100 човека ти напишат това, което пича по-горе, на всичките ли ще им казваш БРАВО, само така, давайте в същия дух, успех, радвам се за вас etc. Brick wall Aе земи напиши нешо пи темата стиа си спамвала d'oh!![]()
Разбира се че можем iohanka_sladuranka. А по въпроса с ваще:Бъди настоятелна. накрая ша клекнат.
По точно въпроса е дали ЖЕНИТЕ могат да обичат и дали вобще изпитват някви чувства...![]()
![]()
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
Да,има и според мен всеки мъж може да обича истински. Просто не всеки е намерил любовта на живота си,за да я обича толкова силно
Да,естествено че има истинска любов и да мъжете могат да обичат истински!![]()