Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
cherinka AZ VQRVAM V LUBOVTA I NE MOGA DA TE NAKARAM I TI DA VQRVA6!!!
Аз не ти и искам помощта,
защото такава не ми трябва.

Да вярвам? И какво ще спечеля от това? Само ще страдам...
Ок - може и хубави моменти да имам, но замисляла ли си се, че лошите моменти след тва ще са за сметка на хубавите. -Не, нали.
Няма и да го разбереш, докато не останеш сама!
Ако може и аэ да се понамися
Лошите моменти найстина могат да бъдат эа сметка на хубавите,но какво от това?Най-важното е да си иэживял хубавите пълноценоо и да ти остане един хубав спомен,пък след тва к`вот ще да стаа
"квот ще да стаа" ти луд ли си?!
Предпочитам да се опазя от това, където ще следва.
Не ми трябват повече такива носталгични състояния на душата, не ми трябва повече меланхолия, нито повече скапани настроения.
Така, както съм в момента, ми е пре-добре!
А и всеки сам за себе си страда, всеки е виновен за 'грешката' си с еди кой си, следователно който каквото си насади, ще си го жъне после. Демек мойта градинка в момента е повече от чудесна и не ми трябва някоя градушка (примерно).

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
ostavala sam sama,stradala sam no sled lo6oto e idvalo dobro i pak sam bila 6tastliva,rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i,6et ima malko salzi i kakvo ot tova,rano ili kasno 6et sre6tnem drug 4ovek i pak 6te ima lubov!!!
Нали каза, че вашата любов с приятелят ти е "истинска любов", а сега ми говориш как си щяла да срещнеш по-добър и следващ.
така,първо-аэ съм момиче !Иначе ти сама си пълниш главата с глупости!Гледай на живота ,като на нещо хубаво и търси само преятни иэживявания!Аэ също мраэя раэочарованията,но те са част от живота-нейэбежна!Но трябва да се научиш как да ги преодоляваш и до някаква степен да си непукист...живей эа емоцията А и эа какво да се дерэаем и да си съсипваме живота ! Една моя лйбима фраэичка-Живей эа днес,эащото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде..!така,че ние сами трябва да си съэдадем обстановката,събитията и т.н!Каэано накратко-животът е филм,чийто сцеварии всеки пише сам...!Както и да е-раэлични хора,раэлични раэбирания!
Надявам се да не съм се унесла мн мн и да не го приечаш като нападка !
Така е. Не отричам.
Явно прекалено много мисля за бъдещето.
Е, няма лошо
Радвам се, че имаш какво да кажеш и не си от глупавите.