- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален Секс
Искам да попитам ако момичето е девствено и правиме анален секс , без да я отварям де може ли да получи оргазъм като ще и е за първи път така или иначе ?
Или нормалния секс си е най - добрият![]()
няма нищо по хубаво от нормалния секс....за аналния незнам пробвай и ще видиш![]()
Според мен природата не е предвидила точно тази дупка за такива цели...за това и няма г-точки ...нищо няма да постигнеш според мен
na mom4eto shte mu e got no na momi4eto purviq put ne probvai da majirash dupkata posle s prust posle 2 i tak posle mushkash 4e da ne q boli maceto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
da da ot de toz kysmet,ti daje i da ne q ebe6 v gyza to kato 6te i e za pyrvi pyt kyv orgazym iska6 da polu4i.Daje momi4etata izpitvat orgazym nqkyde na desetiq pyt (stava vypros za baginalniq sex,za analniq neznam i ne me interesuva)
аналния оргазъм е доста над другите видове оргазми при жените (за мъжете не знам и се надявам никой във форума да не знае също)
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
може да получи анален оргазъм той няма нищо общо с вагината или вагиналният секс или пък денвствеността!!!
Има вероятност,но много малка,но не заради това че не е правила секс до сега![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ми колко ще му е един анален оргазъм да й докараш
po dobre q otvori i si pravete vaginalen otkolkoto tam ot deto i izlizat fekaliite .suglasna sum s gornoto menie na anonimkoto.....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
прави квот щеш не ни занимавай с глупости![]()