- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз ли съм зле или......?
Аз не се оплаквам от родителите ми,но като гледам тук 90 процента от хората се оплакват.Значи не съм редовна,за жълта книжка съм.![]()
![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
Мда зле си...обаче си права за това...ама те ще видят...като заритат после за мама и тати...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не мога да ти схфана постаПървоначално написано от _SL_
![]()
Аз също не се оплаквам от родителите си. Даже не веднъж съм казвала, че това са най-страхотните родители.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз ти завиждам! Аз пък се оплаквам от мойте....Първоначално написано от Verminaard
![]()
Съгласна съм с _SL_ !А смисъла , че ние все се оплакваме от родителите си,но когато доъде време да се иэдържаме сами , а не тати да ни дава пари ще си променим мнението...Първоначално написано от cherinka
[size=7][b][u]fosse cos
И аз не се оплаквам от родителите си, макар че понякога майка ми ме изкарва извън нерви!![]()
Иначе нямам проблеми с тях. хъх
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Presley`n`Sum, не става дума само за парите.Първоначално написано от Presley`n`Sum
cherinka, права е, че всички пищят, че родителите им били такива и онакива, но ще видят, като заритат за мама и тати.
иначе самата авторка си е зле![]()
сега схвана ли? :P
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az ot moite roditeli ne se oplakvamStrahotni sa
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!