- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с Бюста ми
kato ne ti e priqtno, emi kaji mu..apak za drugoto to mislq 4e e normalno da sa ti razli4ni po golemina.i pri men ne sa ednakvi
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
ot kakvo se pravi?Първоначално написано от naia
Винаги лявата гърда е по-голяма. При някои жени е почти незабележимо, при други разликата е доста голяма /има една с едната чашка С, а другата Д/...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ем болят те щото ти растът а относно големината,винаги едната гърда е по-голяма от другата...само се чудя той твоя "цицоман" колко иска да са големи като си на 14...е то има и такива "дойни крави" де
ама който си има си има негови са си
![]()
na tazi tvoita vazrast e normalno sled vreme te 6te se izravnqt i 6te e ok ! spox![]()
Напълно съм сагласна.Знам какво е да те мачкат,наистина е много неприятно.Просто му го кажи.Обясни му,че те боли и му дай пример със самия него.Попитай го дали ще му е хубаво ако ти мачкаш оная му работа и дали и него няма да го болиПървоначално написано от die
.А колкото до размера на гърдите...Двете половини на тялото ни НЕ СА напълно симетрични..!! Тъй че нормално е едната да ти е по-голяма от другата.При някои разликата бие на очи,при други е едва забележима.Не се притеснявай за това.
Айде успех с цицоманчето..!!![]()
![]()
I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!
Хм... Твоя приятел с какво си мисли, че ходи - с теб или с едни цици? Я стига се е правил на интересен - боза ще те кара да пиеш! Това аз го приемам като обида, все едно ти казва, че ти е малък бюста. Директно му набиваш един пирон в главата с думите да престане да се прави на интересен и да те остави на мира. Макар че ако в действителност си попаднала на такъв лигльо, на какъвто ми прилича от поста ти, не ти завиждам.
Относно асиметрията - вече ти казаха, че е нормално. Всички жени са така. Обаче разликата между двете гърди е толкова малка, че много трудно се забелязва. Стига си се тормозила за това![]()