.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Sweet_love
    Guest

Проблем с Бюста ми

значи на 14 години сьм,момиче сьм и пьрво да кажа че не сьм някьв малак
    дрисак или курвичка
    та проблема ми е в циците,така де имам чуството че едната ми е
    по малка от другата а приателят ми е някакав цицоман и само ми ги
    мачка аз гледам да правим пози дето да не се заглежда в тях но той
    все намира начин и неги пуска.. и от тогава мисля че излезе този проблем даже почнаха да ме болят,другото което е че ме кара само боза
    да пия а аз не обичам боза нз дали е за циците това но вече и френската любов него задоволява само ако е с циците ми тогава най много...има ли начин да го накарам да не ме стиска постоянно там защото и пред приятелите си почна да го прави и аз много му се расьрдих,ама иначе си го обичам много

Guest

Re: Проблем с Бюста ми

е теб не ти ли е кеф да те стиска там

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    оффф боже ми къв по добър начин от това да му го кажеш директно в лицето да спре с това???

Mi pii kokteili ... edna idiotka ot stariq mi klas pie6e boza smesena s toaletna hartiq .... ama cicite i porastnaha .... are .... da ne zabrai6 boza + toal hartiq
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Sweet_love
    Guest
    хора аз тьрся помощ да разубедя приятелят ми да спре ма ме мачка
    в бюста и какви са тия отговори коктейли да пия и т.н. искам сьвет
    а и другото нещо е дали от мачкането ми се струва че едната ми цица е
    по малка от другата ако може точно да ми отговорите
    а не да се бьзикате и вие с мене

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ми казах ти кажи му го в лицето,помоли го да спре защото не ти харесва да те мачка...за друго не се сещам

аве ти *уй ли имаш в устата ве..просто КАЖИ МУ !!!
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

prosto mu kaji da ne gi ma4ka 4ak tolkova 4e zapo4vat da te bolqt i ti se ubiva jelanieto
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

seki put kat te pipne tam kaji 4e te boli i pravi fizionomii
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Село.София
    Просто му кажи недеи толкос често не ми е приятно....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    хаха ацкото ми мила нормално е едната да ти е малко по голяма ама тъкмо ще ти пораснат кефи се на слънцето а бозата нямаше да я пиеш ако знаеше от какво се прави

Супер фен Аватара на Barbie
    Едната гърда по начало често е по-малка от другата. В тялото няма пълна симетрия. Не се шашкай. А след като не ти е приятно, директно му кажи, че ти причинява болка и да спре.

Супер фен
    Sweet_love ами миличка според мен просто трябва да си поговорите и да му обесниш притесненията си и да го помолиш да похамали малко стискането и му кажи,че може да имаш някакви сериозни проблеми с бюса занапред ако продължава така..и според мен ако те обича истински ще те разбере!Поне аз така бих направила пък нз...успех!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    в мечтите ти
    1.На много момичета през пубертета едната им гърда е по-малка от другата, тва няма нищо общо с мачкането.2.Казваш му директно на твоя, че не искаш да ти мачка циците, друг начин няма.П.П.Може и да го светнеш малко че циците не растат от боза, тва колко ще са големи е генетично заложено , от бозата най-много да напълнееш.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    оффф боже ми къв по добър начин от това да му го кажеш директно в лицето да спре с това???
    to4no taka kaji mu go abe typi putki

kaji my go v liceto kakto na nas ni go kazva6 sega 4e ne ti e priqtno i to4ka...kvo tolko...slojno ima...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    От боза расте само гъза, не циците. Нормално е едната да е по-голяма от другата. Неговите топки да не са на една и съща височина? Това е човешко тяло, естествено, че няма да е на 100% симетрично.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Едната гърда по начало често е по-малка от другата. В тялото няма пълна симетрия. Не се шашкай. А след като не ти е приятно, директно му кажи, че ти причинява болка и да спре.
    su6tata....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    кара те да пиеш боза, за да ти пораснат гърдите?!
    мачка ти ги, без да ти е приятно, и ти мълчиш?!

ти си господар на своето тяло, дръж се като такъв.

Guest
    за размера- ами щом си на 14, зна4е сега по4ват да растат.. ще растат още дълго.
    и растат една по една. Затоива едната винаги е малко по-голяма.
    нормалкно е и да те болят от време на време без никой да ги е ма4кал.
    ама ако не щеш да ти ги ма4ка-ощипи го по неговите гърди, да види кво е! или не, първо го целуни по едната, а после го ощипи по другата, да усети разликата, щом от дума не разбира.

Guest
    em bahti pedal e toq priqtel a ti kva si takava mryhla 4e ne moje6 da mu kaje6 da ne ti pravi ne6to ot koeto te boli i na si4koto otgore te unijava publi4no. a kto e takav cicoman ti pyk takava idiotka li si da dynka6 booza na poraziq trqa da e steb 6toto mu haresva6 kakvato si a ne kvato te pravqt babinite devetini. uspeh!

а проблема с циците.. може едното око да ти изневерява за това да си мислиш така
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Кажи му директно, че ти е неприятно и те боли, би трябвало да те разбере. Ако толкова държи да ги докосва му кажи да бъде по-нежен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Sweet_love
    Guest
    и какво стана нищо не стана и като му казах пак нищо
    той е заклет цицоман и каза че това го вьзбуждало яко мнооого аз дори го помолих пак но той пак ме пипна там а после взехме че направихме много бурен секс в банята и пак ги мачкаше с сапун
    трябва ми решение не просто да му кажа,като му казах той го прие на вьзбуда и почна още повече да ми ги пипка а по принцип като
    го правим пьк е много внимателен и това ми харесва в него леко подхожда навьтре в нещата обаче хване ли ми бюста няма отьрване та трябва ми пак помощ

Град
    Пловдив
    след като от молби не разбира, вдигни му един скандал, че ти го молиш а той не те слуша, развикай му се едно хубаво, кажи му квото "ти е на душата" и ще видим дали така няма да спре. според мен не трябва единият да се жертва за да му е хубаво на другия! точка.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си