.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    elica 85
    Guest

S men svarshva po bavno s druga po burzo?

Imam si neshto kato sex partnior ot izvestno vreme i kato pravime sex, obiknoveno svarshva za 1h. Predi vreme beshe spal s druga jena nqkolko puti i vse e svurshval za 15 min. Toi kazva 4e vsi4ki pati e bil piqn, no i s men kato go e pravil se e slu4valo da se e po4erpil i sushto taka kazva 4e az pravq po hubav sex i pove4e go kefq.Zashto togava s neq svarshva tolkova burzo?

Guest
    be happy

Guest
    Е какъв ти е проблема тогава.

Be happy

Град
    Varna
    Що не опиташ и с мен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ако е бил пиян с нея, е трябвало да свърши за доста повече време. Може би с теб се сдържа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

4esno kazano as ne vijdam smisal v tazi tema...imam 4ystvoto 4e ni pi6e6 samo za da istakne6 kolko si dobra v sexa...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

1во - ако не си го осъзнала до сега: кво се оплакваш,с теб изпитва повече кеф за 1 час,отколкот с нея за 15 мин
    2ро - ако наистина го правиш ,за да се изтъкнеш.недей защото един час нищо не е...
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

elica85
    Guest
    Ne neiskam da se iztakvam kolko sum dobra v sexa, no moje bi ima notka revnost.Zashtoto s men svarshva bavno a s neq po burzo iska mi se da ustanovq pri4inata.Dali s neq mu e po hubavo i zatova da svurshva tolkova burzo.

Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    1во - ако не си го осъзнала до сега: кво се оплакваш,с теб изпитва повече кеф за 1 час,отколкот с нея за 15 мин
    2ро - ако наистина го правиш ,за да се изтъкнеш.недей защото един час нищо не е...
    Аха да,нищо не е 1 час повечето се праите на некви машини,но това не е секс ами принудително ръгане

Re: S men svarshva po bavno s druga po burzo?

Цитирай Първоначално написано от elica 85
    sushto taka kazva 4e az pravq po hubav sex i pove4e go kefq.Zashto togava s neq svarshva tolkova burzo?
    виж това и сама си отговори на скапания и малоумен въпрос \/ \/ \/ \/ \/
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Guest
    Toi moje da mi kaje kakvoto si shte, za da ne me obidi.No dali mujete svurshvat burzo kogato jenata gi vuzbujda pove4e?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Или е по-тясна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Da tova 4e e po tqsna moje naistina da e pri4inata.haha ami togava nie s po shirokite kakvo da pravim,edin vid kato vtora ruka minavame.

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Или е по-тясна.
    Останал съм с впечатление че не тястноста ами влажноста е по-важна или поне при мен така-колкото по-мазно толкова по-добре

Guest
    e pri men kolkoto e po vlajna, tolkova pove4e se razshirqva,a znam 4e na mujete ne im e tolkova kef.

da naistina kuv ti e problema?? sled kato svur6va po bavno s teb moe6 samo da se radva6 !!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    защотото си по-широка от нея, мили4ка..
    много ясно, 4е с теб ще му е по кеф, има време да се наслади и не се бори през цялото време с преждевременната еякулация.
    Само малките мом4енца и извратените педофили се кефят на тесни шунди. истинските мтже си падаме по удобни "кесийки", дето вътре не е нито тясно, нито суго.. да влиза като по релси с други думи.
    Радвай се, щом секса с теб го кефи пове4е, отколкото с другата ще я остави и ще иска да се вземе с тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си