- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- cherni tochki kak da gi premahna
naskoro zavyrshvam i iskam da se otyrva ot chernite tochki v do=mashno usloviq hodila sym na kozmetik no samo mi se vloshava liceto i po tochno nosa pls help me
amii zna4i stoi6 nad parata ot nekyf 4ai i posle gi izcejda6 ili sys kestenovi trici gi iztyrkva6 hubaoo i sa mahat ot pyrviq pyt (s tricite)
na men ot parata mi se ovlajnqva mn liceto i mi izlzat pypki a kakvi sa tez\i kestenovi trici i kude moga da gi namerq kolko im e cenata
mi te eksfolirat liceto ot sedmi klas se miq s takiva i nikoga ne mi izlqzoha 4ernite to4ki i vednaj edna fr deto ima 4erni to4ki o6te ot pyrviq pyt i se mahnaha struvat okolo 60 st ot aptekata .pyrvo stoi6 na para (ni6to 4e ti sa omaznqa liceto-trqa poomeknat malko ) posle si namokrq6 rykata i sys malko trici tyrka6 qkata dori i da se za4ervi nai-mn do 1 den da ti se mahne 4ervenoto ama prosto padat mn me kefi da gledam takia raoti ili pyk cedene na pypki![]()
И мен.Първоначално написано от sladko_bebchence
![]()
Иначе триците за ефективни (или ефикасни беше думата).
Ама не знаех, че им викат кестенови. Аз като ида в патеката и казвам Едно пакетче трици, моля. и тва е.
То и след като излезеш от банята става да се намажеш с тях, щот след баня цялата кожа по тялото ти Омеква, особено ако киснеш в банята по час и на вряла вода. Аууууууу, голйем кйеф.![]()
ami nz az 4etoh otzade 4e pi6e 4e sa ot kesten i za tui .az pyk kat se 4ipkam i sled kato se iztyrkam s iztrivalka posle sys trici profilakti4no 3-4 pyti v meseca i napro mn qko mi sa po4istva kojataПървоначално написано от cherinka
![]()
Първоначално написано от sladko_bebchence
Изтривалка?!iztyrkam s iztrivalka
Спарче ли имаш предвид?
Аз си търкам баджаците с него, щото спомагало за кръвообращението и е полезно против целулит.
Също така почиства кожата от кирта![]()
ot kade da namerq tezi trici ot aptekata li kolko struvat gore dolu i kato vlezna v aptekata kakvo da kaja edni trici li xixix
ami na mene mama mi u6i mn ot nqkfa kenarena riza mai mn hubaoo trii smqtai si4kata kir mi maha ot krysta,dekloteto,krakata i mai naistina e protiv celulitПървоначално написано от cherinka
![]()
mi AVON imat mn xybav krem za 4erni to4ki az go polzvam i mn sam dovolna ako moje6 si go vzeni mn e xybav
e i az na avon sym izpolzvala vsichki produkti za cherni tochki no ne mi pomagat moje bi tova e zashtoto razlichi koji ima xixixi a tezi trici ot kade verno moje da se kupqt i kolko parichki
ot aptekata kajete kestenovi trici za lice struat okolo 60-70 st zavisi
miissi mn za infoto
eh 6te zema da gi probvam tez trici
dobre zvu4i![]()
i az shte probvam tezi trici shtom sa tolko efikasni oshte utre shte vzema edno paketche shtom struva do 1 lev i shte probvam nepremenno nadqvam se da nqma stranichni efekti
a kakvo predstavqla tova spar4e i ot de moga da namerq takovaПървоначално написано от sladko_bebchence
![]()
P.S. 4uvstvam se kato purvobitna s toq vupros, nz 6to![]()
Ми, оле, чесно да ти кажа - не знам от къде. Тя баба ми ги купува и ми ги дава. Мисля, че би трябвало в някой козметичен магазин да продават спарчета. Някакви стотинки струва.Първоначално написано от Анонимко
Ако ти се занимава, отскочи до козметичния и питай дали има спарчета
Те са подобно на онези гъби за търкане, дето имат грапаво от едната страна, сещаш ли се?
бабичките дето ходят на минерални бани дето има отделение мъже, жени и са чисто голи в банята, те ползват спарчета![]()
za tezi kestenovi trici si gi kupi struvat 35 stotinki 50 grama ama na opakovkataa pishe che trqbva da se smesi s zehtin no az nqmam zehtin i zatova nqkoi moje li da mi akej dr. recepta za tezi trici i dr. po kolko se slaga zashtoto na aopkovkata ne pishe misi predvaritelno
davai bez zehtin 4e mn omaznqva kojata
a inache s kakvo da gi raztvoq na opakovkata pishe razbyrkai sys zehtin ako e suha na prah po tochno kakto e v opakovkata kak da go izpolzvam
ходи на козметик. Трябва да отидеш 2-3 пъти и си чиста и кожата ти става супер яка! И после дълго време не ти излизат черни точки
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
prosto mie6 si liceto i na mokro lice zema6 malko trici i tyrka6 ...!
hodih na kozmetik i napravo se vloshih chestno kazano cqlata se podyvam To poprincip e normalno no na men mi se poduva cqloto llice koeot ne e mn normalno HOdina sym na kozmetik mn pyti i ne mi pomagat s nishtoПървоначално написано от barbie_†
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен