.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: girls help me :D

serioZZzZZZz
    Guest

girls help me :D

a we hora imam seriozen problem kak da si mahna kosmite ot.............dolu ..... mda se6tate se ama po dylgo traino samobruzna4ka za ni6to ne staa epilator boli li boli ama ok are po dulgo dai te savet s kvo gi mahate vie ?! sme6no e sig povtarqm koi znae kolko mnogo temi ama ... pls help me

Guest
    кола маска

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    кола маска
    кола маска на топките? - ти наред ли си?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

s kola maska su6to mn boli az ne vijdam dr na4in osven samobrusna4kata!!!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    кола маска
    кола маска на топките? - ти наред ли си?
    тва е фокус бре-имаш косми-правиш кола маска..после немаш косми,немаш и топки

ахах че за кво да си играете,направо махнете топките хахаха
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

С епилатор е най-ефективно...Не съм мн сигурна дали няма да стане с депилатоар(едно крем4е дето се майе6 с него и после космите ги нямаа)...Късмет!И да разкажеш...хахахахахахахах ха

Град
    Нарния
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    тва е фокус бре-имаш косми-правиш кола маска..после немаш косми,немаш и топки

Пич, ти уби всичко детско в мен!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кола маска или епилатор. Но с епилатор ми стават червени точки и е гадно. Пък и с него боли повече. По-добре с кола.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Крем - депилатоара е краткотраен, а и повечето не са преназначени за интимните зони.
    най-добрия вариант е кола-маска, направена от добра козметичка (задължително препоръчана от някого, защото това не е като кола-маската на краката и са нужни повече опит и умение). Боли, обаче друг начин за трайно премахване няма.
    Ако искаш съвсем трайно - от порядъка на месеци и повече - тези процедури се извършват в специални клиники и струват бая пари. А и не съм наясно дали се прилагат на интимни места.

lazeR!!! \/
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest
    ми с епилатор е ефективно ,аз така ги махам понякога,боли доста,затова отивам в аптеката купувам си ленти,и пак боли,ма няма на4ин друг за траино обезкосмяване,ако ме марзи с брасна4 за барзо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си