- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- girls help me :D
a we hora imam seriozen problem kak da si mahna kosmite ot.............dolu ..... mda se6tate se ama po dylgo traino samobruzna4ka za ni6to ne staa epilator boli li boli ama ok are po dulgo dai te savet s kvo gi mahate vie ?! sme6no e sig povtarqm koi znae kolko mnogo temi ama ... pls help me
кола маска
кола маска на топките? - ти наред ли си?Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
s kola maska su6to mn boli az ne vijdam dr na4in osven samobrusna4kata!!!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
тва е фокус бре-имаш косми-правиш кола маска..после немаш косми,немаш и топкиПървоначално написано от kuber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахах че за кво да си играете,направо махнете топките хахаха![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич, ти уби всичко детско в мен!
Крем - депилатоара е краткотраен, а и повечето не са преназначени за интимните зони.
най-добрия вариант е кола-маска, направена от добра козметичка (задължително препоръчана от някого, защото това не е като кола-маската на краката и са нужни повече опит и умение). Боли, обаче друг начин за трайно премахване няма.
Ако искаш съвсем трайно - от порядъка на месеци и повече - тези процедури се извършват в специални клиники и струват бая пари. А и не съм наясно дали се прилагат на интимни места.
lazeR!!! \/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
ми с епилатор е ефективно ,аз така ги махам понякога,боли доста,затова отивам в аптеката купувам си ленти,и пак боли,ма няма на4ин друг за траино обезкосмяване,ако ме марзи с брасна4 за барзо![]()