- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали начин да ти порасне пениса ?
Доста съм се чудил имали примерно някакъв продукт който да съдържа веществата за помагане на уголемяване на пениса![]()
Завържи го с въже за чочура на балкона ти!
После скочи знаеш ли как ще се разтегне.....![]()
Light The Universe
ako ne si haresva6 kura naprao moje6 da se![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Light The Universe
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Valar
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
що не си го изгладиш с ютията... (след като при нагряване водата се разширява) пък накрая ако стане прекалено плосък, си увий около него малко кремвирши,никоя няма да забележи хахаах
пп. ако не ти се занимава - просто върви се гръмни![]()
![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
4uval s1m s1s te4en parafin i e pomagalo ama ima golqm risk da ti kaja[
яж туршия с течен шоколад и си мажи топките с борова смола и ще ти порастне със сигурност![]()
Първоначално написано от quench
Да това наистина помага !
Моя оролог ми го препоръча преди 4 години и от тогава до ся ми се е увеличил с 9 сантаобаче не борова смола по топките и трошия само... ами трябва и черен пепер + смляна люта чушка да се ръсне в основата на пениса веднъж седмично (най-добре в неделя рано сутрин в 4:30 най-добре)
Малко боли, но само в началото после свикваш и забелязваш разликата само за 4 месеца !![]()
Тцтцтц... Поне като говорите иронично го кажете накрая, че ги има всякакви и нищо чудно някой вече да е опитал от рецептата![]()
По темата - четох веднъж за някакви упражнения.. като например да си го издърпваш от основата нагоре няколко минути, но трябва да не е изцяло еректирал. Също така по време на уриниране може да спираш за 3-4 сек. и после да продължаваш. Не знам дали действат обаче. По-вероятно не![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Първоначално написано от Valar
xaxa![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
da i tova e varian a ako ne go napravi6 6te si ostane6 s malka pi6ka xaxaxaxПървоначално написано от Adwokat
Абе разрема няма значение аз съм на 17 и ми е 13 см и да знаеш колко путки съм минал,иначе може да си сложиш силикон
![]()
Абе разрема няма значение аз съм на 17 и ми е 13 см...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То май ти си за силикон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Има начин, разбира се. Растежен хормон, мисля, яе когато не е предписан от лекарска комисия е нелегален. Ама иначе помага. Ставаш и по-космат, по-жисок и по-мускулест. Много е рисковано, обаче. Можеш да се увредиш трайно. Ако искав да го направиш - пробвай. Аз нямам такива проблеми