- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Intimni kurpi
Ami nqkoi moje li da mi kaje otkude moga da si kupq hubavi intimni kurpi4kii kakvi pari sa? Govorim za hubavi osven tezi na Avon i Oriflame.kajete i cena
Ако съдя по нещата дето ги четох онзи ден във форума, можеш да провериш в аптеките и мисля, че женската аудитория спомена цена от 3-4 лв. Потърси из форума.Има подобна тема.
emi nai hubai sa na nivea struat okolo 3 i 50
Първоначално написано от sladko_bebchence
i az tqh polzvam,no si gi kupih ot skapa apteka dori i bqha 2,80lv.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ami az kat hodih na ekskurziq si kupih takiva 6toto se pak trqa imam takviz ekstri i si gi kupih ot obiknovenna apteka za okolo 3 i 50 ne pomnq to4no kolko qvno sa me prekaraliПървоначално написано от vivian
![]()
i az s1m polzvala na niveq
Hubavi sa na Laktacid Femina. Ima i intimen sapun na sa6tata marka. Mn sa hubavi i dvete.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Blagodarq na vsi4ki.Samo za poqsnenie - govorim za opakov4ica s 15 broiki vutre,nali?![]()
На Лактацид май бяха 20...и са доста големички. Е, струват 5 лева, но са качествени.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от sladko_bebchence
to zavisi,v koi grad jivee6 de,4e te malko cenite si gi praskat kakto im padne.
ina4e na men mi haresvat mn na niveata.i mai i te bqha 20 i sa po-golemi4ki i te.cenata varira....
nai-dobre probvai ednite posle drugite i sama 6et preceni6 koi ti haresvat pove4e i ot koi se 4uvstva6 po-dobre...![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick