.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    A ti si nai-golqmoto dete,4e si si igrala da pi6e6 NAI-BEZMISLENATA tema! Nikoine go interesuva mnenieto ti Vsi4ki 6te produljat da si pi6at i da zadavat vuprosi.. Togava kakvo vuob6te pravi6 ti tuk,kato si ''osuznala'' za ''detin6tinata'' na horata ot foruma!?

\/ \/ \/ \/ \/
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest

Re: Защо децата в този форум ще си останат деца ...

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    така че ако се нуждаете от съвет търсете го другаде ... това не е правилното място ....
    Ми аз само с тези думи не съм съгласна,точно тук е мястото да се посъветват,нали за това е форума.А че темите се повтарят-така е,пък и тия постоянни ебавки
    Много са несериозни някои дечковци,но все пак тва ги вълнува сега,да се правят на интересни и на важни,без да осъзнават колко са глупави в очите на вече порастналите

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от die
    A ti si nai-golqmoto dete,4e si si igrala da pi6e6 NAI-BEZMISLENATA tema! Nikoine go interesuva mnenieto ti Vsi4ki 6te produljat da si pi6at i da zadavat vuprosi.. Togava kakvo vuob6te pravi6 ti tuk,kato si ''osuznala'' za ''detin6tinata'' na horata ot foruma!?

\/ \/ \/ \/ \/

Нека ги има тези теми.
    Все някой пък може и да се излъже да ги прочете.

Нормално е да не знаят и е похвално, че се интересуват.

Но за темите тип "Правих свирка/анален секс, бременна ли съм?".
    Това вече е много грубо. И затова всъщност са виновни само родителите.

И мен да ме държаха на каишка до 13-тата ми година и темата "секс" да е табу вкъщи... вероятно и аз щях да съм като тях.

Май трябва модераторите да направят специален раздел за родители и да им обясняваме грешките, но и да има кой да се вслуша в това.

Прави ми впечатление, че понякога влизат и пускат коментари възмутени родители.
    Как можело да се пишат такива теми... А те не осъзнават (явно не искат), че темата може да е пусната от детето им.

Нямам думи просто...

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Напълно съм съгласна с авторката на пост.

Искам само нещо да отбележа,което ми направи спечатление след като прочета такъв вид пост.Писарите по този форум се раделят на вда лагера-маници и по-големи мъници.Мъниците веднага се възпротивяват на каките и батковците с повече опит в Живота като цяло не само в секса.ПО-големите мъници пък се обединяват в едно мнение и то е...Малките са толкова "зле",че просто не може повече....

Впоред мен мъниците някой ден ще станат по големи мъници и по същия начин ще реагират...а новите малки мъници ще задават все същите въпроси...

Затворен кръг..без изход....

пс аз съм по скоро от средните мъници....на 18 съм само за сведене..

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Правилно е, жалко. Особено за тия които се "ебават" а и те не знаят нищо.
    est

Guest
    A we kakvo iskate ot decata we ?! Na tqhnata vuzrast tova gi interesuva! Vie kato ste bili na tqhnata vuzrast da ne bi da ste bili po-umni ili po vaspitani ili kvoto i da e? Nali zatova e toq forum za da se pita! Vqrno e 4e ima dosta tupi temi i se povtarqt ama vse pak deteto si e murzelivo i glupavo i ne iska da tursi zatova pak i pak i pak 6te pitat ne6tta koito sa kazani ve4e odavna! A vie balucite kakvo se zanimavate da gi hranite primerno kato tazi tema! Ili kato im kajete 4e sa deca da mlukvat da ne govorat i da ne pitat tupi vuprosi! Nali sa dEca i neznaqt we se nqkoi trqbva da im go obqsni! KAto gi hranite prosto se pravite na glupaci i predizvikvate smqh!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KeLly^^^
    Напълно съм съгласна с авторката на пост.

Искам само нещо да отбележа,което ми направи спечатление след като прочета такъв вид пост.Писарите по този форум се раделят на вда лагера-маници и по-големи мъници.Мъниците веднага се възпротивяват на каките и батковците с повече опит в Живота като цяло не само в секса.ПО-големите мъници пък се обединяват в едно мнение и то е...Малките са толкова "зле",че просто не може повече....

Впоред мен мъниците някой ден ще станат по големи мъници и по същия начин ще реагират...а новите малки мъници ще задават все същите въпроси...

Затворен кръг..без изход....

пс аз съм по скоро от средните мъници....на 18 съм само за сведене..

ами да делим се на два лагера ама според мен са на такива :

едните не искат да погледнат истината в очите за тях няма друго мнение освен тяхното, те смятат че тая тема е безсмислена защото едва ли някой щял да я прочете и да си вземе поука ...

другите до някакъва степен осъзнават каква е реалността, осъзнават че във такъв форум не е нужно да има толкова теми който са ебавки, не е нужно да се храним взаймно и дори в малкото сериозни теми да се измества темата съвсем в друга посока ...

според мен тази тема се получи добре ... добра дискусия ... почти няма постове който да са ебавки, видяна е от доста хора (надявам се и прочетена) и то само за няколко часа ... и ако един от тия които са погледанли темата, само един, е осъзнал до някъде как стоят нещата, че ебавките не са начин на живот, че реалността е брутална и че безразборният и непредпазлив секс води само до неприятности, то това е напредък. Защото днес един, утре друг ... вдруги ден може би трети ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на koalka
    Да бе мъници.Тука има хора на по 23 години, а ти "голямата" 100% не си на толкова.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да бе мъници.Тука има хора на по 23 години, а ти "голямата" 100% не си на толкова.
    /agree
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    BG
    В този форум е трудно да се каже кой на колко е .. просто защото хората винаги могат да си измислят на колко години са ... и да твърдят докрай, че са на толкова ... няма начин да разберем, че е лъжа ... Но както и да е ... Тези, които визирам като "деца" в този форум не е задължително да са на по 13 ... и определено не се отнася за абсолютно всички на по 15-16 .... а само за тези, които имат акъла на малки деца ... Защото познавам много хора на по 15-16, които са доста на "ти" с темата "секс", но има и на 18, които хал хабер си нямат от основните неща в секса ...
    Аз лично не се имам за много голяма, защото човек никога не е достатъчно голям за да знае всичко. Аз се уча всеки ден и основния ми източник не е този форум, а приятеля ми ... на него мога да се доверя на 100%
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    хехе ... по на 23 де ги виде па тия

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    В този форум е трудно да се каже кой на колко е .. просто защото хората винаги могат да си измислят на колко години са ... и да твърдят докрай, че са на толкова ... няма начин да разберем, че е лъжа ... Но както и да е ... Тези, които визирам като "деца" в този форум не е задължително да са на по 13 ... и определено не се отнася за абсолютно всички на по 15-16 .... а само за тези, които имат акъла на малки деца ... Защото познавам много хора на по 15-16, които са доста на "ти" с темата "секс", но има и на 18, които хал хабер си нямат от основните неща в секса ...
    Аз лично не се имам за много голяма, защото човек никога не е достатъчно голям за да знае всичко. Аз се уча всеки ден и основния ми източник не е този форум, а приятеля ми ... на него мога да се доверя на 100%

дам ... точно ... ама на другите не им стана ясно, че темата е написана не за тия който са на по 13-14 и наистина искат да разберат нещо по темата секс за да могат 1 ден да използват тая информация, а че е за тези "големите батковци и какички" дето си мислят че знаят всичко за секса и могат да се ебават със другите пускаики постове който нямат нищо общо с реалността ...
    може да си на 18-20 пак да имаш лапешки акъл ... точно за тва си говорим тука ... а не че някое 14 годишно дете му е станало интересно нещо за секса и е решило да попита ... по добре да пита (особено за момичетата) отколкото да пробва с някой "голям батко" дето си търси коя да изчука и после да бере ядове и да съжелява

питайте ... но не се ебаваите ...

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    хехе ... по на 23 де ги виде па тия
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    evala mnogo si prav

Наистина темата е добра,за което поздравявам авторката!Аз съм на 19 години и преди 3 месеца за пръв път правих секс.Години преди това обаче аз знаех(защото се интересувах,а и в часовете по биология внимавах)най-важното за секса-това,което ти изброяваш в първия си пост.НО.................Не мисля,че като не си на "ти" със секса,значи си дете.Може би не съм те разбрала много добре,но останах с впечатлението,че точно това имаш предвид.Да,трябва да имаш поне елементарни познания как да се пазиш при полов акт и да знаеш как се забременява,но не и да си експерт на тази тема на 15 например.На този свят има много хора,които с години живеят без секс и не им липсва,но са милион пъти по-вещи за истинските и стойностни неща в живота.Дори и през целия си живот да не си правил секс и да не си хич наясно с тази тема,това не означава,че си дете.
    П.П:Има нещо,което тези,които не са правили секс през живота си,обаче са изгубили-да имат дете.Защото детето е най-хубавото нещо,което човек може да създаде!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от испанка
    Наистина темата е добра,за което поздравявам авторката!НО.................Не мисля,че като не си на "ти" със секса,значи си дете.Може би не съм те разбрала много добре,но останах с впечатлението,че точно това имаш предвид.Да,трябва да имаш поне елементарни познания как да се пазиш при полов акт и да знаеш как се забременява,но не и да си експерт на тази тема на 15 например.На този свят има много хора,които с години живеят без секс и не им липсва,но са милион пъти по-вещи за истинските и стойностни неща в живота.Дори и през целия си живот да не си правил секс и да не си хич наясно с тази тема,това не означава,че си дете.
    П.П:Има нещо,което тези,които не са правили секс през живота си,обаче са изгубили-да имат дете.Защото детето е най-хубавото нещо,което човек може да създаде!

ами не говорим за тва, че на 15 трябва да си експерт на тема секс, дори и на 20 ... говорим за тия дето са деца на акъл ... и пускат теми за да се направят на остроумни, а всъщност показват колко са плиткоумни

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Темата е добра.
    Всички, които твърдят, че е тъпа и питат, защо е написана, да се погледнат в огледалото
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Фен
    Град
    BG
    Не мисля,че като не си на "ти" със секса,значи си дете.
    Нямах предвид точно това. Няма начин да си на "ти" с всичко в този живот (особено пък със секса), но това не те прави некомпетентен и невалиден ... ти просто имаш какво да научиш, а това е хубаво. Аз съм на мнение, че човек трябва цял живот да научава по нещо ново, за да има смисъл да живее ...

Та ... много се отплеснах от темата Това, че не си съвсем наясно с нещо НЕ ТЕ ПРАВИ ДЕТЕ !!! Дете те правят глупавите постъпки, нехайното отношение, желанието да си интересен .... Дете те прави факта, че постоянно излагаш себе си и партньора си на риск. Дете те прави това, че се въвличаш в нещо без да имаш минималната база знания по въпроса (говоря естествно за СЕКСА) ... Просто не можеш да притендираш, че си готов да водиш полов живот след като не знаеш как да се пазиш или пък не можеш да казваш не ....

Сексът не е просто едно "проникване" и към него трябва да се отнасяме внимателно и с разбиране. Ако не ... значи сме деца!!!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

qj mi xyq we grozen! ti si edinstvenoto dete tyka !
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Фен
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    qj mi xyq we grozen! ti si edinstvenoto dete tyka !
    от истината боли ...

а що се отнася до хуя ти .... яж си го сам
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Не си говорила, но от поведението и приказките ти си правя някои изводи.
    Дразнещ е фактът, че постоянно критикуваш хората. Тази била тъпа, другата пускала глупави теми... Еми, като е глупаво просто не пиши!

А не да лепваш някакви епитети на този и онзи.
    Както виждаш не е приятно да се заяждат с теб (както аз направих преди няколко часа).

По принцип се сдържам от подобни коментари, но изказването ти първо за мен и после по тази тема преля чашата.
    Ще те помоля само да не бъдеш толкова остра, защото не е приятно.

Няма да търпя да даваш оценки на поведението и на начина ми на мислене, и да ми обясняваш каква съм, само защото имам различни критерии и разбирания за живота.

Мълчи си и аз ще мълча.
    И приключваме въпроса, защото и без това само флуудим излишно в темата.
    Останах с впечатление, че абсолютно нищо не си схванала от мнението, тогава не го коментирай.
    За теб някъде да съм си давала коментар?
    А за темата - всеки има това право.

П.П. Ако всички бяхме на едно мнение нямаше да е забавно и нямаше да има какво да обсъждаме и за какво да спорим...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

slan4evo_momi4e,сега вече напълно разбрах това,което искаш да кажеш.Много ми харесва как разсъждаваш!Думите ти са точно но място и мисля,че тази тема трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетена от всеки посетител на този форум!

Фен
    Град
    BG
    slan4evo_momi4e,сега вече напълно разбрах това,което искаш да кажеш.Много ми харесва как разсъждаваш!Думите ти са точно но място и мисля,че тази тема трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетена от всеки посетител на този форум!
    merci beaucoup
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

Ами повечето сигорно сме прочели темата , но е безмислена.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    hm...saglasna sam s koalka,makar 4e temi ima vsekvi...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Аз искам да попитам "Колко имаш по литература?". Дете съм.С детски разум съм.Нямам се за голям.Не съм правил секс.Не бързам. УТРЕПЕТЕ МЕ ^^
    Incomplete..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си