- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо децата в този форум ще си останат деца ...
temata e super. naistina ima mnogo temi koito sa stra6no typi i bezmisleni, koito se zadyrjat na pyrva stranica ot nenujni i sy6to tolkova bezmisleni komentari
Да и децата ще си останат деца дори философите в тоя форум да пуснат още 50 такива теми...независимо че вече има достатъчно. Спрете да филосовствате защото децата няма да ви разберат и да искат а "недецата" го знаят това!
Първоначално написано от Анонимко
поне "философстваме" по сериозни теми, а не по теми от сорта ... "на 10 години съм и приятеля ми не може да ми го вкара отзад" ; "как да направя свирка - на 11 съм" ; и много други ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
ше отговоря направо на темата-ми как да не си останат децаще дам пример-тука от няколко дена из форума се подвизава некъв разглезен пубертет с аватар 400х600 и се опитва да привлече внимание
явно в реялния живот на тоя не му обръщат никакво внимание и сега се прави на важен....обаче не успява каквото и да казва си личи че е прост и ще си остоне такъв-един съвет мойто момче или вземи си оправи характера или не те виждам как ще успееш в живота защото в момента си ЖАЛЪК
що не му написа username-a че и ние да го знаем кое еПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
denislav92Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
Да прочетох го цялото, но май тези, към които е насочено, няма да го направят. Не че съм много голяма де, ама не съм в категорията на тези, които хал хабер си нямат и се ебат като невидели.Първоначално написано от Sh@d0w
Мислех повече да не пиша в тая тема ... просто защото няма смисъл само аз да пиша разни неща .... но то пък сега как да не напишеш ...Влизам и кво да видя ... цялата първа страница пълна с теми ебавки на някакво недорасло дете с ниско самочувствие и никак акъл в главата си .... как да не се възмути човек .... Точно заради такива хора тази тема е доста смислена .... за жалост те едва ли ще го разберат ...
П.П. В случея имам предвид bniggaz ... да не се чудят хората![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
да ... и заслужава един хубав BAN !!!!
Az puk go pro4etoh cqloto i sam na sa6toto mnenie!!!!Naistina nqma smisal postoqnno da 4etem edni i sa6ti temi i po4ti vseki pat pusnati ot edni i sa6ti deca!!
Samo oba4e mn malko hora 6te se vslu6at dumite ti i 6te im obarnat vnimanie
BRAVO za temata! =D> =D>
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
ami moje bi puk iskat da si ostanat deca![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
bez decata,na ''vazrasnite'' nqma da im e zabavno...prostotii,da,no pone moje da se posmee6 na 4ujdiq akal![]()
за тая цел си има саитове с вицове ... все пак това е форум за секс все някои се опитва да намери решение на проблема си тук или да потърси просто малко инфо и да сподели опит с други ... и кво става !? влиза тук задава си въпроса или изказва мнение по някои въпрос и или темата му за минути е изместена от 1 страница заради тъпи теми ебавки или го напдат супер яко щот токовиж пък казал някоя истина ...Първоначално написано от VerryBerry
Spored mene momi4eto si e pravo za mnogo ot ne6tata.Tova s temite ebavki naistina e nai-goliamata prosototia.."Ebah se s kremvir6,maika mi vlezna,az se stresnah i kremvir6at ostana v mene" axaxax izviniavaite mnogo,ama tezi koito sa poviarvali na tazi istoriika sa po-zle i tozi koito ia e napisal. Forumite sa za tva da vidi6 kvo e mnenieto na drugite hora,no ne da viarva6 na vsiako ne6to,koeto pro4ete6.Tuka vidiah tolkova nekompetentni mnenia,4e prosto kosata mi nastrahna....i tva sa mneniata na niakakvi deca deto haber si niamat za kvo stava vapros. A ot druga strana pak drugite im viarvat bez da se zamisliat i bez da proveriat dali informaciata e viarna.....Eto za tva si mislia,4e slun4evo_momi4e e mn prava kato kazva,4e tuka e full s de4kov4i,koito takiva i 6e si ostanat !!!
Евала казвам на тоя който е написал темата но каквото и да се направи в днешният свят всички се чукат на никой не му е забранено така че няма просто смисъл да се говори за това..Просто децата искат явно да се развиват по от рано или повечето пъти го правят от любопитство така че няма какво още да спорим по тази тема..
Всяко чудо за 3дни!Не мисля,че ще помогнеш на лапетата(от който съм и аз)вече е неизбежно,злото е сторено,няма връщане назат,последната дума е казана БЪЛГАРИЯ РАСТЕ!!!