- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- toi me eba
Bratov4et mi me iz4uka - stana slu4aino na edin kupon, ne se bqhme vijdali ot mnogo vreme i toi be6e stanal mnogo gotin i bihme i se nabarhme v edna staq i ...................
haresa mi i mi se iska pak, no mi e bratov4et![]()
![]()
брао на тебе
Не е чак толкова лошо
Ako ti e parvo bratov4ed ... UJASSSS MIZERIIII![]()
![]()
NA KADE OTIVA SVETA ??? ...
![]()
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ne se pritesnqvai tova v nqkoi starni e priteto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Qvno i ti si mnogo tupa kato avtorkata./.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако нямаш приятел и ти е било яко не се притеснявай и ако не искаш повече да се случва това се опитай да забравиш случилото се и повече да не се срешаш с негоПървоначално написано от Анонимко
![]()
И защо си мислиш така че лошо ли е аз не мисля така съвсем нормално еПървоначално написано от Adwokat
Ay male kuf suvet ti shte me ubiesh !Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
То аз трябва да кажа ай мале за теб
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
I kvo mu e normalnoto dvama bratovchedi da se "lubqt" li ?![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
iksam purvo da kaja 4e podkrepqm adwokat i spored men tova ene normalno tolkova li nqma mom4eta...abe ujas ujas ujas na kude otiva Bulgaria
като е станало,поне не го казвай ,че ставаш за посмешище пред хората ... седнала и се хваля .. отврът..![]()
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Господи прати ни потоп.... и издави такива изчадия! [-o<
Неподходящ размер на снимка в подпис!
е кво толкова станало бе хора срещнали се-наебали се..не са тръгнали да се женат голема работа....и мене много пъти ми се е искало да чукам братовчедка си ама... плюс тва тя не е казала дали са първи братовчеди така че сега кво се заяждате секи си има мнение давайте вашите и изслушвайте чуждите
nie s nego sme 3ti bra4edi
Toi jivq izzvesno vreme v Ispania...
Ne se hwalq, spodelqm problema si...
Neznam kakvo da napravq ako toi pak poiska, a na men mi haresa... do kade li 6te se stigne?![]()
е щом сте трети нема страшноа ако пак му се доиска ....незнам какъв съвет да ти дам....щом ти е харесало...абе ти си решаваш как да постъпиш
![]()
ако беше забременяла.Та това е кръвосмешение,по църковните закони е ЗАБРАНЕНО кръвосмешението.
![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
A be normalnite li ste ako shte 10-ti da ste.. vse pak ste edna kruv... nemoga da vi razbera kak rasujdavate...![]()
![]()
4esno kazano ne e normalno tva ama karai vse pak nie vsi4ki sme bratq i sestriako toi poiska pak ami vie si re6avate .tova koeto nqkoi pravi v legloto si e negova rabota.posle gledai da pita6 ako poiska da te lije dali da my dade6??? am ti si re6ava6 i ti izbira6 za mnogo tova moje da ne e pravilno 4e si go napravila vajnoto e ti kakvo misli6.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
и нас какво ни засяга![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
България че утивам към гибел отива прави сте тези които го споменахте и това можем да го променим само ние!но по темата щом сте трети не е фатално но недей да го правиш отново щото 1-път е било грешка но направиш ли го още пъти тогава вече ти е харесало което е голяма грешка това е от мен![]()
![]()
![]()
а бе ако толко ти е аресало ела яз че те праскам и нема да сам ти брадчед. имам апартамент в Барселона така че ще ме сметаш за брадчет ти
Аз братовчедка ми я праскам всеки ден, понякога по 2-3 пъти. Искам да се оженим и да си родим изродчеда.
Успех и на тебе!