- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- toi me eba
Nepravilno e spored men i men brat4etkite mi sa mnoo qki ama ne sam sednal gi eba... no ti si precenqva6 haresalotie 6toto si go osetila mejdo krakata ti... a ako poiska pak ti si preceninikoi ot foruma ne moje ti kaje kfo trqbva da napravi6
![]()
Престани да си налагаш мнението.Първоначално написано от Adwokat
От първия ти пост разбрахме, че си против такива деяния.
Сега вземи млъкни най-накрая.
По темата: Ако искаш, продължавай си с братовчет ти, но гледай да не влагаш чувства и т.н, защото тогава е неприемливо.
И ползвайте предпазни средства.
Или просто приключи с него тези отношения.
geiiiiiiiii ebati izrot6tinata...........hora OSAZNAITE SE VEEEEEE? TAQ GLAVA ZA KVO VIE,ZA KRASOTA LI>>>![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
emi kvo da ti kaja ti si mn zle![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Kvo q napadete we
Imam edna priqtelka koqto hodi s tretiq si bratovched ot godina i polovina,kvo losho ? Kato se obichat poveche ot bratovchedi nikoi nqma pravo da gi sudi.Kakto i pri avtorkata - chukala se s bratovchet i - haresalo i iska pak.Koi ste vie da q sudite....
Az ne bih napravila takova neshto,no ima hora koito bha i koito go pravqt,sushtoto kato pedalite - koi sme nie da gi sudim?
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
виж ся, стореното-сторено, искали сте го, можели сте го, направили сте го.
Ако не си бременна и никой друг не е разбрал няма нищо страшно, (но ве4е целия форум разбра.. о, колко си грешна!)
ОБА4Е ако някой от роднините ви разбере или забременееш, тогава живота ще ти се стори ад.
така 4е забрави да го повторите, 4е нали знаеш, един път стомна за води4ка, втори път стомна за води4ка,, накрая боли глави4ка
awe 6tom ti har. 4ukaite se i tva e \/ samo da ne e purvi bratov4ed
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Adwokat
Шовинизма е лошо нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Shte si go nalag shoto me nervqt TAKIVA MURLI KATO TEBE !! da ti eba komentara Az ! Ti taka rasujdavash che zako ne dadesh na bashtati da ta ebe.. , no ne vlagaite chustva.Първоначално написано от cherinka
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Aide aide 3ti bratov4edi ste prejivqva se ! Poznavam edin priqtel koito roditelite sa mu 3ti bratov4edi ! NI6to mu nqma osven 4e e golqm sadist i vinagi iska6e da me bie kato maluk![]()
Ти ли ще ми кажеш как да разсъждавам.Първоначално написано от Adwokat
С това ти отношения надали някой ще се вслуша в теб.
Като съм мърла, врътни си гъза и не се занимавай.
А и от къде ти дойде на малкия акъл
Има разлика, не мислиш ли.zako ne dadesh na bashtati da ta ebe
Да не би всички да са грешни, само ти не.
Това е направо отвраютително!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
къде се раждате такива прокажени бе![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ahxxhaxha maikooo 4esno ti kazvam na tebe mai hi4 ne ti e dobre,da se naebe6 s bratov4ed si......xhaxhaxah ujass![]()
родителите на една приятелка са първи братовчеди тя е "малко" луда а сестра и страшно космата, тъй че си помисли добре
Spored mene tva da prai6 sex s purviq si brat4et ne e na dobre![]()
Онзи ден приятеля ми беше получил ЛС от някакъв сайт за запознанства.Че някаква мацка много го харесала и сина и и той.Ако е навит да праят 3-ка!!!Извинявайте много ама на каде отиваме?Свършиха ли се мъжете та някаква лелка иска 3-ка със сина си?А пък Вие???Що не земеш да пуснеш и на брат си?То имаше една история,че са изнасилили едно момиче а брат и е гледал и си е бил.Вчера чух момче на 11 и друго на 12 изнасилили момиченце на 5.Ебаси извратения свят!!!!
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
интересна рекалма за платени услугиПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
ТОВА ВЕЧЕ Е ОТВРАТИТЕЛНО!!!Иначе щом и двамата ги е "пресърбяло" и 2-та са го искали ...Първоначално написано от изгонена__от__рая
хахаха ко кат са братовчеди.
Куцо,къораво,съкато - братовчетката Е ЗЛАТО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
УЖААААС!НЯМАМ ДУМИ- АБЕ ВИЕ ДРУГА РАБОТА НЯМАТЕ ЛИ БЕ!я тръгвайте на хормонални лечения!ОТКАЧЕНИ ПУБЕРТЕТИ!А,ТИ,ДУШИЦО СПРИ ДА СЕ ЧУДИШ ДАЛИ ПАК ДА СЕ ИЗЧУКАШ С БРАТОВЧЕД СИ АМИ СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И ПОМИСЛИ!е*и му майката!ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
Първоначално написано от LGPz
bu - xaxaxaxaxaxaxa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e koe mu e normalnoto ?????Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!