- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е подобно нещо
Снощи бях на концерт където пееха фолк певци. Беше тъмно и около мен имаше много хора. Аз се бях облякла с къса пола и отдолу с прашки. Изведнъж усетих как някой си завира пръста в дупето ми. Не знам с какво го беше намазал този пръст но усетих, че беше мазен и онзи като натисна пръста влезна малко. До като се обърна обаче да видя кой ми прави това онзи си измъкна бързо пръста, а аз в тъмното така и не успях да видя кой беше. Сега се чуствам малко гадно, понеже дори гаджето ми не е правило такова нещо. На вас дали ви се е случвало подобно нещо на публично място и какво направихте после.
![]()
![]()
![]()
Пфффф!
![]()
Робинята на Quench
Кофти късмет.
Не ми се е случвало![]()
Ама ако ми се случи, ще го намеря тоя![]()
Да му ръгна един бокен да види, колко е весело![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от jony
![]()
![]()
хора правете секс не война
![]()
![]()
![]()
Ела, ти ръгна нещо отзад, да видим дали няма да искаш войнаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Много неприятно,но не е болка за умиране.Помъчи се да не мислиш за това и след време ще го забравиш.
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
А дали е било пръст![]()
![]()
![]()
da slu4alo mi se e i kato se sabudq ve4e ni6to mi nqma vs si e ok
![]()
Не хоа по дискотеки... (което не изклучва, че саму там би станала подобна простутия) , но аку земе че стане ше гу фанем и ше му скарша ръцете на 101 части, напрао ше го напрао на осморка.. сакат ше е.. д нема как да пипа а саму да гледа... о0о горкия(Да умирга през... ми е!
)
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
аман от нинджи вече™Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Не, не ми се е случвало
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
i na men ne mi se e sly4valo neiskam i da mi se sly4va![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Знам те аз тебе.. Са кво лъжеш сичкиПървоначално написано от cacegka_3a_cekc
![]()
По темата.. Ми не ми се е случвало на концерт друго освен да усетя надървени *у* на моят...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
хяхяхях![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Emi ne mi se e slu4valo
абе ти щом си била дпо прашки то това ти е била целта(някой перверзен чичко да си завре пръста в бупето ти)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото население слуша чалга,ако си от тези 3% които я мразят препиши това на профила си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Може да и е харесалоПървоначално написано от Angel_For_Sale
![]()
![]()
Ми неква чалгарка как нема как да не и хареса..Първоначално написано от Vivienne Westwood
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
omFg, az ako bqh- hva6tam mu rykata i q reja ot lakytq![]()
![]()
Ох, не разбарахте ли, че не сте интересни.Малките ви мозъчета обаче няма как да го проумеят...