- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курвите VS Свестните момичета !
VIe ne se vijdate sami nali pove4eto momi4eta go praviqt za mom4etataПървоначално написано от Marik
za6toto iskat da se haresat na vas!!!VIe ne ste svetzi da ne bi da iskate da mi kajete 4e vie ne si padate po takiva momi4eta ????
Престани да си налагаш мнението.Първоначално написано от Marik
Тя точно го каза
Не можеш да четеш, или какво?наричаш почти всички курви.
Преди да се правиш на многознайко, вземи се вслушай какво ти казва.
Да , искам да ти каже , че не си падам по такива момичета !Първоначално написано от qnkasladuranka
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ок аре затвори темата щом не ви харесва.
Не си налагам мнението просто смятах , че в тоя форум наистина би имало свестни момичета които да не го искат това отношение и това което се получава в днешно време.
Но както и да е отказвам се да споря.
Исках да убедя , че жените не трябва да се говори като общо за тях да се казва всички са курви , но просто да имат някакъв морал ей това беше.
Повече няма да се хабя да пиша по тая тема![]()
Да. Ок. Всевишния реши да дойде и в този форум да се разпореди как да стоят нещата.Първоначално написано от Marik
Тц-тц..
Оп оп оп я се сопри малко бе синеПървоначално написано от HellRYO
Какво имаш против непукистите?
Колкото до мнението ми
Ще го изразя само с две думи
Get laid
Иначе аз предпочитам курвите
По-лесни са![]()
да се раздеелим да се разделииим!! ведмага даже.. аа как искам в моя свят да са само хората които аз искаам хахахахха мн хора биха изчезнали ахаххаха ама и мн ще се появят аххаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ебаси желанията имате...
ако вземе да се сбъдне, ще трябва в едната част на света да има само курви, а в другата само мъже...
Ама кво па, ше е ебаси якото коч-парти!!! Водка, бира и махмурлук нон-стоп...
=D>
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Напълно съм съгласен, но за съжаление такива субекти са изключително тъпи, но много нагли и единствения начин те да се променят е, ако всички твърдо застанем против тях.Първоначално написано от HellRYO
Кого ще променяте, бре, деца? Колко сте наивни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
а бе всъщност кво ви пречат нормалните момичета и кво ви пречат курвите?
яд ви е, че едните дават по-малко от другите ли, що ли?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Koi 6te gi promeni i kak mi e mnogo interesno
,a i verno kvo vi pre4at?
Neka kurvite 6tom iskat da sa takiva da si sa ostavete gi be .Ima mnogo mom4eta koito si padat po takiva momi4eta .
A vie 6tom iskate svestni tarsete i 6te si namerite!!!![]()
Първоначално написано от Deni4ka93
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ми май нямаше смисъл от темата...ако мисли6 4е вси4ко ще се променипросто ей така!
не знам за сега не се о4ертава обществото да се освести "ТАКАВА Е МОДАТА"
какво ли ще следва?
след 20г децата ще се проебат на 6г!!!а може и 20г да са ни много докато стигнем този рекорд...
зАгиваме братко не можеш спаси света!
И как предлагате да стане това?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."