.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Berlin/Germania
    Цитирай Първоначално написано от Marik
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Кой ще е тоя дето ще ги дели?
    Аз.
    Айде и АЗ е да му се незнае що нямаме тая власт да видиш как ще я направиме отново момичетата да знаят какво е да са уважавани и ценени и истински обичани
    VIe ne se vijdate sami nali pove4eto momi4eta go praviqt za mom4etata
    za6toto iskat da se haresat na vas!!!VIe ne ste svetzi da ne bi da iskate da mi kajete 4e vie ne si padate po takiva momi4eta ????

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз.
    Айде и АЗ е да му се незнае що нямаме тая власт да видиш как ще я направиме отново момичетата да знаят какво е да са уважавани и ценени и истински обичани

и Мацко преди да пишеш поредния пост в който си мислиш , че поставям жените под общ знаменател и ги критикувам прочети и после постни.
    Иначе излиза че и грам не си чела от това което е писано по темата , само заглавието сигорно.

Темата е КУРВИТЕ СРЕЩУ СВЕСТНИТЕ МОМИЧЕТА НА БЪЛГАРСКИ !

АКО СИ СВЯСТНА ЩЕ СИ ПРОТИВ ТЯХ И НЯМА ДА ГИ ХВАЛИШ И ЗАЩИТАШ
    Престани да си налагаш мнението.
    Тя точно го каза
    наричаш почти всички курви.
    Не можеш да четеш, или какво?
    Преди да се правиш на многознайко, вземи се вслушай какво ти казва.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от qnkasladuranka
    Аз.
    VIe ne se vijdate sami nali pove4eto momi4eta go praviqt za mom4etata
    za6toto iskat da se haresat na vas!!!VIe ne ste svetzi da ne bi da iskate da mi kajete 4e vie ne si padate po takiva momi4eta ????
    Да , искам да ти каже , че не си падам по такива момичета !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Ок аре затвори темата щом не ви харесва.
    Не си налагам мнението просто смятах , че в тоя форум наистина би имало свестни момичета които да не го искат това отношение и това което се получава в днешно време.

Но както и да е отказвам се да споря.
    Исках да убедя , че жените не трябва да се говори като общо за тях да се казва всички са курви , но просто да имат някакъв морал ей това беше.

Повече няма да се хабя да пиша по тая тема

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ок аре затвори темата щом не ви харесва.
    Не си налагам мнението просто смятах , че в тоя форум наистина би имало свестни момичета които да не го искат това отношение и това което се получава в днешно време.

Но както и да е отказвам се да споря.
    Исках да убедя , че жените не трябва да се говори като общо за тях да се казва всички са курви , но просто да имат някакъв морал ей това беше.

Повече няма да се хабя да пиша по тая тема
    Да. Ок. Всевишния реши да дойде и в този форум да се разпореди как да стоят нещата.
    Тц-тц..

Guest

Re: Курвите VS Свестните момичета !

Цитирай Първоначално написано от HellRYO
    Обществото трябва да е разделено:
    - За нормалните хора тея които имат някакво достойнство
    - За курвите и за хората които не им пука за нищо.

Забелязал съм го , че наистина по хубавите мацки не обичат нито сериозни връзки нито пак много им пука за човека с който са.

Хубаво има и свестни момичета , обаче вижте какво се получава ?
    - тяхните приятелки си имат някакви там на по 28 години забиват си се с кой ли и си правят какво ли не и после какво излиза.
    Че момичето дори и да е свестно може да се повлиае от мнението на приятелките си.
    Особено като вижда как те се забавлят и не им пука за абсолютно нищо.

Аз лично съм на мнение , че това трябва да се премахне от модата на 21 век и просто , окей нека всяка ако ще да прави секс с гаджето си на 15 години или там колкото и да е , но поне да е 1 и да държи на него.
    А не да има после " Да го смени ли да не го ли па уж го обича па искала да пробва с друг за 1 вечер за 5 е това" дали определено показва един човек колко може да държи.

И нека като си има курви да си се отделят като такива и да си отидат в курвенското общество да си изкарват пари и така и да си работат като им е кеф да правят секс с който им падне и да си сменят партниорите.

Е какво е вашето мнение ?
    Оп оп оп я се сопри малко бе сине
    Какво имаш против непукистите?

Колкото до мнението ми
    Ще го изразя само с две думи
    Get laid

Иначе аз предпочитам курвите
    По-лесни са

Искам курва!!!
    Light The Universe

Супер фен
    да се раздеелим да се разделииим!! ведмага даже.. аа как искам в моя свят да са само хората които аз искаам хахахахха мн хора биха изчезнали ахаххаха ама и мн ще се появят аххаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Град
    София
    ебаси желанията имате...

ако вземе да се сбъдне, ще трябва в едната част на света да има само курви, а в другата само мъже...

Ама кво па, ше е ебаси якото коч-парти!!! Водка, бира и махмурлук нон-стоп...

=D>
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Курвите VS Свестните момичета !

Цитирай Първоначално написано от HellRYO
    Обществото трябва да е разделено:
    - За нормалните хора тея които имат някакво достойнство
    - За курвите и за хората които не им пука за нищо.

Забелязал съм го , че наистина по хубавите мацки не обичат нито сериозни връзки нито пак много им пука за човека с който са.

Хубаво има и свестни момичета , обаче вижте какво се получава ?
    - тяхните приятелки си имат някакви там на по 28 години забиват си се с кой ли и си правят какво ли не и после какво излиза.
    Че момичето дори и да е свестно може да се повлиае от мнението на приятелките си.
    Особено като вижда как те се забавлят и не им пука за абсолютно нищо.

Аз лично съм на мнение , че това трябва да се премахне от модата на 21 век и просто , окей нека всяка ако ще да прави секс с гаджето си на 15 години или там колкото и да е , но поне да е 1 и да държи на него.
    А не да има после " Да го смени ли да не го ли па уж го обича па искала да пробва с друг за 1 вечер за 5 е това" дали определено показва един човек колко може да държи.

И нека като си има курви да си се отделят като такива и да си отидат в курвенското общество да си изкарват пари и така и да си работат като им е кеф да правят секс с който им падне и да си сменят партниорите.

Е какво е вашето мнение ?
    Напълно съм съгласен, но за съжаление такива субекти са изключително тъпи, но много нагли и единствения начин те да се променят е, ако всички твърдо застанем против тях.

Кого ще променяте, бре, деца? Колко сте наивни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    София
    а бе всъщност кво ви пречат нормалните момичета и кво ви пречат курвите?

яд ви е, че едните дават по-малко от другите ли, що ли?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Berlin/Germania
    Koi 6te gi promeni i kak mi e mnogo interesno
    ,a i verno kvo vi pre4at?
    Neka kurvite 6tom iskat da sa takiva da si sa ostavete gi be .Ima mnogo mom4eta koito si padat po takiva momi4eta .
    A vie 6tom iskate svestni tarsete i 6te si namerite!!!

Евала момичета :P

Обществото трябва да е разделено за да не бъдат слагани всички под общият знаменател и да говорят само глупости
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

da ama q si pomislete malko mom4eta kakvi momi4eta xaresvate pove4e kurvite ili svesnite???
    malko sa mom4etata deto bixa predpo4eli da sa s edno xybavo i svqsno momi4e pred nqkoq kyrva?????????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Аз съм ЗА!(курвите да се отделят)Защото много мои приятелки се развалиха по този начин-повлиани от мнението на някоя си...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

ми май нямаше смисъл от темата...ако мисли6 4е вси4ко ще се промени просто ей така! не знам за сега не се о4ертава обществото да се освести "ТАКАВА Е МОДАТА" какво ли ще следва?
    след 20г децата ще се проебат на 6г!!! а може и 20г да са ни много докато стигнем този рекорд... зАгиваме братко не можеш спаси света!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И как предлагате да стане това?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си