- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momi4etata ... Kolko 4esto masturbirate?
Kolko 4esto masturbirate? Haresva li vi? Po kakav na4in da odaljim udovolstvieto?
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Da,pravim go i ni kefi, Ponqkoga po 2-3 pati na den,ponqkoga samo vednuj, a se slu4va na meseca vednuj, zavisi ot nastroenieto . A kak da udaljim udovolstvieto,vseki si znae sam za sebe si., + tova takiva temi4ki mai ve4e e imalko,struva mi se?
mi kat sum bez priqtelka seki den![]()
da harevami
za drugoto neznam momi4eto trqbva da znae
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ami ne znam .... moq vapros e da se 4ustvam li gadno 4e masturbiram? Gre6no li e????
ооо боже естествено че не е грешноПървоначално написано от A_JoLiE
няма нищо лошо в мастурбирането
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova bilo za momi4eta
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
XAX mi da ....
koe trqbva da e gre6noto???am nemoje da go ydalji6 mnogo vse pak se kazva 4e svur6va6
ane 4e produljava6 ........normalno e vseki den da se pravi tova e vse edno si pravil sex ne e gre6no i nqma to4no opredelen broi puti prosto premahva6 nqkvo naprejenie..
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
kvo ozna4ava tva
bati idiotite gi ima na toq svqt..... ti kak go nari4a6? 4ekii li ? ili skre4?!? ROFLПървоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Едва ли може да съществува такъв идиот! Само такова дете ще да е!Първоначално написано от live2beCooL
v kakav smisal dali e gre6no? 6toto ako ot religiozna gledna to4ka da, ama edva li tva ti be6e vaprosa naliina4e est 4e ne e gre6no daje si e mn hubavo. raztovarva te, podobrqva nastroenieto na men li4no mi pomaga da zaspq po-barzo. pravq go vs den 4e ponqkoga i po 2 pati i ne mislq 4e e nenormalno. vs e s razli4na seksualnost spoko masturbirai si na volq
![]()
всички мастурбират - гениално откритие на един фр![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Едва ли.. Не са малко момичетата, които не мастурбират.Първоначално написано от alice sw
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Все едно ни момчетата да се чустваме виновни че бием чикийПървоначално написано от A_JoLiE
аьаь
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Правя го не много често, ама си зависи де. въпросът е там, че го правя само и единствено за сваляне на нервното напрежение. Удоволствие не изпитвам.
вие сами не можете да си направите кефа, пък после мрънкате, че "леле тоя колко е сакат в леглото, един оргазъм не ми е докарал"Първоначално написано от krem4et0
мухаха \/
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
То и мен много ме е страх,че мастурбирам...но го правя въпреки всичко....просто ми доставя удоволствие и то много голямо...правя го когато ми се поиска...понякога се е случвало два-три пъти на ден,или по веднъж,но всеки ден,а пък е имало случаи когато по един-два месеца въобще не се задоволявам...
Awe kolko pikli poznaam po na 11 - 12 - 13 - 14 godini deto seki den nasqkade si 4e6at pi4eto , deto tai gi e zasurbqla kateri4kata 4e stiga da im pysne bixa se nanizali na purviq ciganin... puk ne bili masturbirali ae pls... zn edna deto na edin fr na RD 4 puti xodi f kenefa i na 4 vlezox bez da zn 4e ima nqkoi i onaa izvadila edin vibrator i sa raz4epila na klekaloto i sa ru4ka kat lyda... puk mi vika6e 4e nikoga ne e masturbirala ae pls... tq 6toto ne go prai i zatfa puk ima vibrator![]()
edno i su6to.......edni i su6ti temi![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Е то не може без да...(са не лъжете...
)
Вие на хероин ли сте бе?
Ще гориш в Ада който мастурбира е грешен и трябва да умре.Затова ходи се изповядай защото иначи Божия гняв ще се стовари върху теб И слугите на сатаната ще те отведат в ада на вечни мъки.Първоначално написано от A_JoLiE