.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Крака!

Кимка
    Guest

Крака!

Искам да ви питам на колко години си обръснахте краката за прав пат!Моля да ми отговорите

ahhahaha emi za 1vi put si mahnah s kola-maska kosmite na krakata minalata godina (sire4 na 14 god) po tva vreme. Brysna4ka izob6to ne baram

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Re: Крака!

Цитирай Първоначално написано от Кимка
    Искам да ви питам на колко години си обръснахте краката за прав пат!Моля да ми отговорите
    Na 14 god minalata godina sas veet. Brasna4ki i epilatori ... NE! Veet e 11 leva ama se brasna 1 pat na 7 dena i na kola maska. Ako zapo4ne6 ot rano ne boli ....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    az na 12 se obrysnah a ina4e sega sym s epilator

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    i az sam s epilator,probvah go toq veet,ama ni6to ne stana....qzak mi za parite...nai dobre si e brown silk epil =D>

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    az na 12 za 1w pyt s brysnachka i taka moje bi edno lqto s neq (6tot ne kazah na nashte ) n0 0t t0gawa samo s epilat0r
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

Guest

Re: Крака!

xhahxahxa az o6ti na 12 po4nah s epilatora ko 6i sa zanimaam s kola maska brasna4ki i tem podobni sq sum na 14 i krakata mi sa v extra sustoqnie mila polzva epilator a ti na kolko si ?

i az se obrasnah na 12 godini i ot togava veche ne sam veche s kola maska ili s epilator
    ...is just too little too late...

Ми май бях на 13 и с епилатор още 1 път не си е работа самобръсначката!

На 12.Не помня с кво беше

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    i az sam s epilator,probvah go toq veet,ama ni6to ne stana....qzak mi za parite...nai dobre si e brown silk epil =D>
    mi na 11 bqh i samo s epilator se pravq navsqkade ima stragoten efekt i ako si vzimate naistina si vzemete braun dr sa bolkuci ot li4en opit vi kazvam....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Повече от фен
    mislq che bqh na 12 i s epilator i nikoga ne sam se brasnala

Even heaven is hell without you

Аз на 11 години с самобръсначка.А сега съм на 15и ползвам епилатор от 2 години и краката ми са страхотни
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Guest
    az s epilator na 13-taq god

аз бях на 13 и и ги обръснах ама сега по-често с епилатор до бръсначката припарвам само когато ми нямам време.

Guest
    az si gi mahnah sled kato zavarshih 5 klas... s kola maska .. i cqlo lqto s kola maska gi mahah i sledvashatta godina si zeh epilator i ot togava ta do sega samo s epilator.. na krakata.. i s kola maska na kozmetik ako ida nqkoi pat..

Супер фен Аватара на rakiQ
    на 12 с епилатор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си