- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли ?
Какво мислите,момичетата на 16 биха ли искали да им бъдат лизани вагините?!!!!!!
gadno zvu4i...![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
мисля че на педофили като теб не им е мястото тук
Nai veroqtno Da;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Защото когато тръгна да го правя на приятелката ми тя имам чувството,че не иска (не сме правили секс).
Пич,Първоначално написано от Sh@d0w
аз съм на 15
Не мисля,че им харесва....![]()
pi4,ai-dobre hodi da se hvurli6 ot nqkude gledai da e ot po-viso4ko ,za da ima efekt
Добре бе,хора..Питам ви подяволите,какво съм ви казвал някога?Дори нямам шибана регистрация...![]()
Моля ви помощ
може би искат,но ги е срам да си признаят![]()
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Че за това да не би и възраст вече да има е
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
приятел от къде да знам защо не иска да я лижеш....може би много избързваш...пък и си по малък от нея....виж въобще незнам как стоят нещата при вас и не мога да кажа точно...
malkoto_sladur4e e vurha na @(*^#*@^6toto e malkata k***a na kvartala si
..
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
che shto puk da ne iskat![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Не,не хора...Ние нали сме в едно легло..И нали тя се е съблякла гола голеничка и нали аз постепонно се преближавам надолу и тя се изправя впрочем,че не иска...А аз тогава нали я галех там
само да попитамПървоначално написано от koalka
ти (ако си момиче) искала ли си?Впрочем..Абе разбра ме
.
Естествено,че искат!
НО!
На жените в никакъв случай не бива да им се позволява да изпитват удоволствие! Само поливане на двора с кофи ледена вода, пост, молитва и бичуване!!!
![]()
както го описа ти,не мисля,че ще искаме...Първоначално написано от Some One...
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
moje da se pritesnqva...nai dobre si q pitai ti...i taka...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Може би я е срам...
Сигурен съм, яе жсъщност иска да я пребиеш, ама я е срам да си каже.
na vsi im e guusto ot tova. i moqta priqtelka se durpa mnogo 4esto ama sme si govorili na taq tema i tq kazva 4e ne mi dava 6toto na nas ni e gadno. ina4e na tqh im stava centralno gusto deba... nadahvai e takav pokaji i 4e go iska6 i 4e ne ti e gadno predrazpoloji q i 6e stane :P
P.P. do predi nqkolko meseca ne sam si i predstavql 4e 6te davam sexualni saveti![]()
tova momi4e trqbva da go predrazpolojish za da stignesh do vagitna
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз пък обожавам и приятелят ми обожава да го прави. доста преди да правим секс той ми правеше френска любов и никога не съм се притеснявала. харесва ми!