- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NEznam dali mojete da pomognete
Pomognete mi az sum E na 13 sum
DEBELA SUM koi 6te me haresa takava teja 66 kilograma tove e ujasno a sum visoka 1.65 ko da pravq neznam mn sum plakala zaradi tova![]()
Не си дебела,сигурно си едра.Спокойно и аз съм 1.65 и там някъде с килограмите,а се водя за едра.Още си много малка,като стигнеш мойте години може и да отслабнеш.А и ще растеш още на височина,все пак незнам какъв ти е гена,може на този който си се метнала да е висок.А и не се впрягай толкова,защото от такива впряганици се стига до анорексията.Така че споко![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
ne se kefq na jeni s takiva proporcii.Li4no az de
I never eat a pig cuz a pig is a cop
anastaciq blagodarq mnogo za podkrepata no se pak trqbva da ima ne6to nqkakvo sredstvo koeto da mi pomogne... izpolzvala sum zlatno 4udo kafe vita gold mn drugi hap4eta hodq redovno na fitnes i kvo ni6to0 i kolko dieti spazvam pak ne stava iskam da sum kato drugite normalnaa ne postoqnno da mi se prismivat
![]()
Да не ти пука толкос... та ти си едва на 13год.. така че спох.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Направи нещо(отслабни) и най-вече го направи за себе си, за да си здрава и ТИ да се харесваш, а не заради момчетата.
emi da ne mi puka no za sajalenie mi puka![]()
Еми, вместо да се вайкаш-отслабни.Ти явно нямаш желанието или нямаш волята.
imam i jelanie i volq no razberete ne stava ((( kakto i da e blagodarq mi mnogo za suvetite![]()
Ем не се комплексираи толкова... може да е ген.Първоначално написано от pak az groznata
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
sredstvata sa fitnes s nailoni bqgane pluvane tenis i niskokalor4ina hrana
Още си малка и това навярно няма да позволи да те вземат на сериозно, нито родителите, нито който и да било специалист. Тук за няколко дни може би ще си повторя думите за втори или трети път.
Обърни сериозно внимание върху яденето.В никакъв случай не гладувай и не яж залагалки-солети, чипсове, бонбонки и тем подобни неща.Именно така теглото се вдига.
Почни да ядеш по едно и също време всеки ден и то общо 3 пъти. Сутришната закуска е най-важна.Хапни добре, защото именно от нея взимаш енергия за деня.На обяд нормално, но без да преяждаш.Вечерята никога не трябва да се състои след 8 часа, но това не означава да я пропуснеш някой път, защото не си сe прибрала на време.Сладко не приемай след 8 било то и плод.Съдържат захар която вдига теглото. Наблягай на водата.
И ако имаш възможност тичай, но не и в жегата.Правене на коремни преси и други упражнения.Ако успееш да се изпотиш по време на тренировка значи тя е протекла с нужното натоварване, но в никакъв случай не претоварвай.
И най-важното - трябва упорство и време.Хубавите неща стават бавно.
Успех.
mnogo ti blagodarq 6te probvam i po tozi na4in mersi otnovo ne samo na teb a i na vsi4ki 4ao0
Виж ся мацка, и на мен ми се наложи да сваля бая килограми, само че бях малко по-голяма от теб. То аз ги натрупах вследствие на заболяване, ама как да е, ефекта е същия.
Първото, ще повторя другите, но: Ти все още си на 13 и си малка. На тази възраст не е толкова важно да те харесват момчетата, а е по-важно организмът да се развива нормално. Затова не трябва да гладуваш.
Може да ходиш на фитнес, може и да си спазвала диетите. Но ето ти една истина, която колкото и хора да отричат, се обуславя на математиката и не може да бъде опровергана.
Ако да речем за един ден ти приемаш 2000 калории, а изгаряш около 1900, то енергийният ти баланс е положителен. Тези сто калорийки няма да се стопят в нищото. Те са енергия, която организмът предвидливо ще складира в тялото ти под формата на мазнинки. Което значи, че колкото и да е гадно, трябва да следиш каква е енергийната стойност на храната, която консумираш. И да внимаваш да я изразходваш тази енергия - спорт, разходки, танци - каквото ти душа иска. За целта ще трябва да прочетеш малко литература - кои ежедневни дейности за един час колко калории горят, да сметнеш естествения енергиен разход на тялото си и т.н. Бързо ще ги научиш тези неща
Също така, относно храненето - наистина ако не закусваш сутрин, научи се. Аз ставам в шест часа сутринта и пак закусвам, макар че повечето хора не могат да го направят. И се чувствам идеално през целия ден. Да си определиш часове през деня, в които да се храниш, също е добре, защото организмът свиква да огладнява точно тогава. Аз действах на принципа ям, когато съм гладна. Но гладна, а не когато просто ми се яде нещоИ една вметка - гладът е сигнал от организма ти, че необходими хранителни в-ва в кръвта ти не достигат. И затова е важно да се задоволява своевременно.
Преди да идеш на тренировка, задължително хапни нещо. Дори и ако отиваш да бягаш (знам, че е по-лесно да се бяга на гладен стомах). Това е защото ако организмът не е получил енергия, той започва да я черпи от тялото, но разгражда не мазнините, а мускулите. Кофти ефект, който изпитах върху себе си
И накрая едно съветче относно бягането - на дълги разстояния с бавно равномерно темпо е най-добрият избор, защото оформя слаба и фина фигура![]()
До миналата година аз бях същата картинка... Само дет бях 155 и тежах 50 кила...Тогава бях на 13... И започнах да тренирам баскетбол.. Е то си зависи от организма де.. Обаче аз от 2 пъти в седмицата тренировки и умерено ядене свалих 10 килограма.... Пак повтарям зависи от организм... Обаче според мен най-важното е умереното хранене... Да не ядеш като не си гладна.. Да не преяждаш, той организма си е направен да показва кога какво да правиш... Само тряа да го слушаш.. Айде и успех.. Ама ако не успее6 да отслабнеш скоро.. Спокойно не се отчайвай, за тва е нужно време...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
otslabni ma! bachvo .. za dieta ne si li chuvala .. ili na tebe kokala ti e shirok![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Ти в този форум си нааааай-големия простак!Много си зле...мисли преди да говориш...Първоначално написано от InvaiDeR
Лелел къв малоумник...не е истина...и на всичкото и отгоре грозен...тц тц тц![]()
айде стига лъгахте момичето ве...не ги слушай супер си си така не си дебелаПървоначално написано от koalka
![]()
П.С.по-добре такава отколкото някой скелет![]()
spoko we i az imam 1 priqtelka momi4eto e na dieta i se ograni4eva s hranata naj-ve4e mnogo trenirovki i t.n. i 6te stane tq otslabna s 5 kila za 2 sedmici probvaj pyk i ne s tolko zle spoko![]()
oooo volq volq moito momi4e !!!!puk i ti si se kompleksirala ot tva zemi se stegni malko
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ne se pritesnqvai.O6te si malka moje kato porasne6 da se izdalji6.Probvai se da trenira6 ne6to,no ne se pritesnqvai.Ne se kompleksirai,a davai i trqbva volq za vsi4ko.
ами да ти кажа истината - отвратитъелна си и нищо не става от тебе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
sportyvai!!!!!Първоначално написано от Grozota :(((
Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!
awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaciПървоначално написано от Rammstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()