- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NEznam dali mojete da pomognete
Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!Първоначално написано от kindergarden
[quote="Анонимко"]Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!Първоначално написано от kindergarden
tctctc mnogo si zlezadrusten ot vsiakade
nedei da se 6a6ka6 za vseki vlak si ima putnici puk i sigurno ima6 drugi ka4estva s koito kompensira6 kilogramite
[quote="kindergarden"]Не съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт...Първоначално написано от Анонимко
![]()
[quote="Rammstein"]awe koi znae kuv piklio si kak moje da govori taka realest ne realist meri si dumite 6toto ne si siguren 4e sled niakolko godini niama ti da stane6 loena topka i polse kvo got li 6te ti e da govoriat takiva ne6ta za teb ne nali mi spri se i pomisli malko kakvo pri4iniva6 na drugite v kraina smetka druj se s drugite taka kakto iska6 te da se durjat s tebПървоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом си опитвала толкова много неща и все пак не си успяла да отслабнеш мисля, че трябва да отидеш на лекар. Може да е нещо хормонално или пък някакво друго заболяване диабет не знам не съм много компетентна. Но ти казвам отиди при личния лекар да ти направи иследвания. Може и пък да излезе нещо. Дано се оправи проблема ти. Не се комплексирай и бъди щастлива![]()
ei macka,q ne se otchaivai :P vajnoto e ti da se haresa6,za da nakara6 i drugite da te haresat.nai-vajnoto e parvo ti da si kazva6,4e si gotina i sexi takava,kakvato si.nqkoi mom4eta si padat po po-zakraglenite macki,shtoto to edna torba s kokali kvo imavajnoto e ti da si se uvajavash i az smqtam,che predi da pravi6 kakvoto i da bilo,nai-dobre e da si povdignesh samo4uvstvieto.a kvo ti govorat,a ne ti puka.te da ne bi da sa mn dobre?gledai si jivota i mu se kefi,shtoto e edin,drug nqma.zabavlqvai se na max.are 4e mn sq olqh v pisaneto
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
[quote="kindergarden"]Първоначално написано от Rammstein
деца укротете се малко...Rammstein е прав-на никой няма да му е хубаво да ходи с такова момиче.....kindergarden също е права-може да не е зависело от момичето,може просто да си е по пълнчка,генът и може да е такъв...обаче спор няма че трябва да направи нещо за да промени фигурата си съветът ми е щом не се харесваш започни да спортуваш и да се храниш здравословно,защото няма да стане от самосебе си да отслабнешУспех
А ти, глупако, какво удоволствие можеш да доставиш на едно момиче?Първоначално написано от Rammstein
Да ти слуша опитите да свързваш думите в изречение ли?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
mi vij sa..macko ne qj mnogo mini na soleti i naturalen sok ili na voda pomaga i ne zabravqi zakuskata tq e nai vajna!!ne se kompleksirai to da izglejda6 kato barbitata ne e LESNO!!a i vijda6 li 4e barbitata ve4e go ithvurlqt nqkoi hora sa pravi za tfa 4e na nikoi ne mu e priqtno da bude s zakrugleni hora..emi vseki si ima glava na ramenete i si msili s koi da bade ima hora koito se kefat da sa s takiva jeni
uspeh maco
P.S nema pa da pi6a na BG duhaite![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
щом на 13 си тлъста...нема оправия.спри да ядешПървоначално написано от Grozota :(((
само плодове яж,лято е
emi spazvai nqkakva dieta....idi na dietolog..nz...tova zavisi i ot roditelite ti...
За света може да си един, но за някого ти си света!
И според мен е така =) Аз съм 178 висока и тежа 68 килограма и според мен съм си добре...Жената трябва да има месце...да има какво да пипнешПървоначално написано от Sh@d0w
Не да е някво кокаливо. Няма нищо женствено в кокаливите. Обаче разбира се трябва да е пропорционално...не някво с хлътнал корем и ей такъв широк па сплескан гъз (те са голяма рядкост тия аномалии
)
не се притесняваи не си дебела може би си просто закръглена а и това не би трябвало да ти пречи трябва ти да се харесаш за да те харесат и другите нали)
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?