.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Rammstein
    Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!
    awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaci
    Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    [quote="Анонимко"]
    Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!
    awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaci
    Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!

tctctc mnogo si zle zadrusten ot vsiakade

nedei da se 6a6ka6 za vseki vlak si ima putnici puk i sigurno ima6 drugi ka4estva s koito kompensira6 kilogramite

Rammstein
    Guest
    [quote="kindergarden"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Не съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт...

Супер фен Аватара на kindergarden
    [quote="Rammstein"]

Не съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт...
    awe koi znae kuv piklio si kak moje da govori taka realest ne realist meri si dumite 6toto ne si siguren 4e sled niakolko godini niama ti da stane6 loena topka i polse kvo got li 6te ti e da govoriat takiva ne6ta za teb ne nali mi spri se i pomisli malko kakvo pri4iniva6 na drugite v kraina smetka druj se s drugite taka kakto iska6 te da se durjat s teb

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Щом си опитвала толкова много неща и все пак не си успяла да отслабнеш мисля, че трябва да отидеш на лекар. Може да е нещо хормонално или пък някакво друго заболяване диабет не знам не съм много компетентна. Но ти казвам отиди при личния лекар да ти направи иследвания. Може и пък да излезе нещо. Дано се оправи проблема ти. Не се комплексирай и бъди щастлива

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ei macka,q ne se otchaivai :P vajnoto e ti da se haresa6,za da nakara6 i drugite da te haresat.nai-vajnoto e parvo ti da si kazva6,4e si gotina i sexi takava,kakvato si.nqkoi mom4eta si padat po po-zakraglenite macki,shtoto to edna torba s kokali kvo ima vajnoto e ti da si se uvajavash i az smqtam,che predi da pravi6 kakvoto i da bilo,nai-dobre e da si povdignesh samo4uvstvieto.a kvo ti govorat,a ne ti puka.te da ne bi da sa mn dobre?gledai si jivota i mu se kefi,shtoto e edin,drug nqma.zabavlqvai se na max.are 4e mn sq olqh v pisaneto
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    [quote="kindergarden"]

awe koi znae kuv piklio si kak moje da govori taka realest ne realist meri si dumite 6toto ne si siguren 4e sled niakolko godini niama ti da stane6 loena topka i polse kvo got li 6te ti e da govoriat takiva ne6ta za teb ne nali mi spri se i pomisli malko kakvo pri4iniva6 na drugite v kraina smetka druj se s drugite taka kakto iska6 te da se durjat s teb

деца укротете се малко...Rammstein е прав-на никой няма да му е хубаво да ходи с такова момиче.....kindergarden също е права-може да не е зависело от момичето,може просто да си е по пълнчка,генът и може да е такъв...обаче спор няма че трябва да направи нещо за да промени фигурата си съветът ми е щом не се харесваш започни да спортуваш и да се храниш здравословно,защото няма да стане от самосебе си да отслабнеш Успех

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А ти, глупако, какво удоволствие можеш да доставиш на едно момиче?
    Да ти слуша опитите да свързваш думите в изречение ли?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    mi vij sa.. macko ne qj mnogo mini na soleti i naturalen sok ili na voda pomaga i ne zabravqi zakuskata tq e nai vajna!!ne se kompleksirai to da izglejda6 kato barbitata ne e LESNO!!a i vijda6 li 4e barbitata ve4e go ithvurlqt nqkoi hora sa pravi za tfa 4e na nikoi ne mu e priqtno da bude s zakrugleni hora..emi vseki si ima glava na ramenete i si msili s koi da bade ima hora koito se kefat da sa s takiva jeni uspeh maco

P.S nema pa da pi6a na BG duhaite
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest

Re: NEznam dali mojete da pomognete

Цитирай Първоначално написано от Grozota :(((
    Pomognete mi az sum E na 13 sum
    DEBELA SUM koi 6te me haresa takava teja 66 kilograma tove e ujasno a sum visoka 1.65 ko da pravq neznam mn sum plakala zaradi tova
    щом на 13 си тлъста...нема оправия.спри да ядеш само плодове яж,лято е

emi spazvai nqkakva dieta....idi na dietolog..nz...tova zavisi i ot roditelite ti...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Направи нещо(отслабни) и най-вече го направи за себе си, за да си здрава и ТИ да се харесваш, а не заради момчетата.
    айде стига лъгахте момичето ве...не ги слушай супер си си така не си дебела
    П.С.по-добре такава отколкото някой скелет
    И според мен е така =) Аз съм 178 висока и тежа 68 килограма и според мен съм си добре...Жената трябва да има месце...да има какво да пипнеш Не да е някво кокаливо. Няма нищо женствено в кокаливите. Обаче разбира се трябва да е пропорционално...не някво с хлътнал корем и ей такъв широк па сплескан гъз (те са голяма рядкост тия аномалии )

Град
    gabrovo

:)

не се притесняваи не си дебела може би си просто закръглена а и това не би трябвало да ти пречи трябва ти да се харесаш за да те харесат и другите нали)
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си