- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Burzo Svurshvane
hora nachi na 13 godini sam obache kato nesam prail sex oshte no kato biq 4ikii i svurshvam burzi4ko 5 minki mojeli da e ot tova 4e go pravq v banqta na topla voda ? ot tova ili e neshto drugo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тез деца ще ме убият от смях !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
adwokate bate nemi e nikak smeshno pitam neshto molq bez fluud po temata
adwokate bate nemi e nikak smeshno pitam neshto molq bez fluud po temata
koalke kato po vish/a i po golqm/a kakuf moje da e problema
Че не си много голямТи кво искаш 1 час ли да лъскаш?Бтв адвокат недеи се смя щот съм сиг че и ти си ги праил тия неща
![]()
nachi si e normalno e kvo s vuzrasta li si idva tova![]()
![]()
![]()
Не с възрастта, а с опита. Като правиш секс, първите няколко пъти сигурно ще имаш "издънки" с бързото всършване. Ако момичето е свястно, няма да има проблем. Нормално е като си неопитен, да не можеш да я клатиш по 1 час.
Ти си още малък и неопитен. С времето ще видш, че ще свършваш все по-бавно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Както вика един много ама много луд дядо - "Сексът е за слава, а чекията за кеф". Споко и ти си нормален, като всички останали.
Потъркай бастуна два пъти един след друг и ще видиш какво ще стане. Но не прекалявай с пътите, че не е здравословно.![]()
haha znachi sam si normalenc00L emi blagodarq vi a inache sled seko pravene na sex/4ikiq li se ?
ovelichava izdrujlivosta
namalqva potentnostta![]()
awe eiiii az sum na 17 i s 4ekii svar6vam za 2 pati po-malko vreme ot 5 minutipri sexa e savsem savsem razli4no! stiga ste pla6ili deteto
![]()
който бърза-повтаря.
Природен закон
![]()
okay mersi na si4ki![]()