- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уроци по нахаканост!
Първо какво означава да си себе си? Това е толкова смешно понятие. Човек се променя особено в тази възраст. Тогава се изгражда характера. Ако си го започнал накриво, не трябва подяволите да бъдеш себе си и тоя кретен който го е измислил може да си я навре тази фраза там където слънце не грее. Тъпи лозунги.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Да си себе си... да не се променяш насилствено о.О 100% такъв отговор ще ти дадът идиотите.. Мен ако ме питаш - без промяна няма развитие, те като приемат промяната за 'не си себе си' да си...![]()
Чрез непукизъм и пълна незаинтересованост от мненията на другите най-много можеш да станеш егоист, но по-нахакан и по-харесван няма да станеш.
ае спри да мелиш злоба беПървоначално написано от cherinka
dneska to4no na taq tema govoreh s edna fr, 4e ne trea ti puka 4e trea si hadahan i ob6titelen. az sa6no ne sam koi znae kolko otvorena, po skoro ne6to normalno
a samo4ustvieto idva edinstveno kogato e s pokritie,tva sa4etava van6nost i umstveniq baga6 nai ve4e
prosto na da ne ti puka ot ni6to
az sam re6ila za sebe si tva..i mislq 4e taka 6e sam ve4e
nepokist4e
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от изгонена__от__рая
според мен е лесно да се каже,но съвсем др да стане!!!!!А, това да станеш по ''нахакан'' няма как да стане изведнъж иска се време и постепенно ще забележиш промяната![]()
Just don't give a fuck...
Mi zamisli se. Za kvo da se vpriagash?
Ти си ебати злето.Първоначално написано от Digital
Толкова време мълчах и се опитвах да не се впрягам заради тебе, ама явно си толкова примитивен, че не схфащаш какво стана и от къде дойде този пост.
Бахти глупчтото където си.
Hmm temata si q biva..kato gleda6 namahanite kaki4ki ili batkovci v daskalo i ti se iska i ti da si takav...oba4e ne na vseki se otdava tova neshto,da ti kaja.Darba!hahaaAmi az mislq,4e Parite igraqt golqma rolq za samu4ustvieto na 4oveka.Ima6 li pari,obichan si ot vsi4ki...zna4i ste ima6 i mnogo fr...i eto q kombinaciqta.Priqteli bezbroi,pari...eto go samu4ustvieto ,a zaedno s nego i nahakanostta.No pak ot druga strana, trqbva da si ima i ne6to v teb si...gazarite si sa gazari po priroda,nali?Te i bez pari pak se pravqt na gazari..hahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P не е нужно да с епроменяш за какво ти е да ставаш нахакан???? няма никакъв смисъл!!!...бъди себе си за да може д ате харесват такъв какъвто си а не да харесват нещо на което си правиш...а и ти да не си мисли6 4е нахаканите са големи пичове?
![]()