- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уроци по нахаканост!
Който е по-стеснителен мн добре знае какво губи притеснителния човек и колко мн иска да бъде по-нахакан! И аз го имам този проблем, но искам да го превъзмогна! Моля ви, пишете тука съвети за увереност от свой личен опит, от опита на приятел и откъдеуто и да е!![]()
Не ставай боклук заради боклуци. Бъди себе си.
Или си такяв или не си.
Тряя си непукист.
Ако ти пука другите кво ша кажат за теб, нормално да си 'ненахакан'.
тъдъм мм.
Като некой започне разговор с тебе на всяко изречение г о псувй като хамалин...а после да смеят да ти кажат че не си нахакан![]()
kakto kaza cherinka ne trqbva da ti puka ot tova kakvo drugite mislqt za teb
Със сигурност сте търсили съвет от околните – приятели или някое близко момиче. И вероятно сте получавали повече от веднъж отговора „Бъди себе си, бъди естествен“. И сам по себе
си този съвет е лош. Защо ли? Замислете се дали досега не сте били
естествени и себе си.
(Respect) (Respect) (Respect)Първоначално написано от Digital
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mi zapo4ni da pravi6 ne6ta za sebe si za da moje6 da obosnove6 visokoto samo4uvstvie koeto 6te natrupa6
mi mislq 4e ti nqma6 upora za6toto i az minaloto lqto bqh taka no se premestih v nov kvartal i se zapoznah s novi hora (pomognaha mi dve moi mn dobri fr) i te me otrakaha.Kazah si "za6to te kato sa takiva i az da ne sam"..te me za6titavaha podkrep1ha me vav vsi4ko i taka se otrakah..taka 4e ti trq upora..b1di po smel..ne znae6 kolko izpuska6..
Да не ти пука за нищо и никой. Просто когато правиш нещо не си мисли ма тоя ко ще каже, ма оня ко ще каже. Прави нещата както мислиш ти. Както казаха и преди трябват и приятели, които да те подкрепят!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Като си казваш аз съм притеснителен нищо няма да стане...надъхай се вземи се в ръце! Да не си п*тка ? Пък и мож да и напрайш някой комплимент като: тей ма гледаш че немога да кажа нищо смислено или нещо подобно! Къв мъж си ти уе?!
Q da ne ti puka ot ni6to, budi sebe si!!!Ne e nujno da kopira6 kuhi leiki,koito govorqt prosotii za da se pravqt na gotini i veliki.![]()
Да не ти пука :P
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Не копирай нищо и никой, бъди себе си. Тфа, че си срамежлив, не те прави мизерник, даже напротив, свестен тип. Ама ако земеш се надуваш като балон с хелий и да ми летиш по небесата ... ш' паднеш в очите на мноу хора, вервай ми!
Нее недей се прави на отворко,има достатъчно хора на тая земя,които биха те харесали,какъвто си си. А ако искаш да си по-отворен,повече случаи използвай да изказваш мнението си,да даваш предложения,да се изяваваш и не се скатавай. Това е в общи линии![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Първи урок от мен:
Никога, за нищо на света не позволявай хората да те тъпчат. Защитавай се с увереност и твърдост. Просто в живота хората обичат да мачкат други хора, неуверени и слаби хора. Щом успееш да поставяш тези които искат да те стъпчат на мястото им ти си направил/а първата крачка.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Първо. Да бъдеш себе си е възможно най-тъпият ход.
Второ. Да си помагаш сам е почти невъзможно, ако някой ти помогне ще стане в пъти по-бързо, даже може би само за няколко месеца... Ако си помогнеш сам... значи ти е помогнал идиот, това ли искаш?
Трето. За да има значителна промяна трябва меко казано огромно желание. Не е зле да имаш една 'глобална цел' - да кажем - като стана гаден зъл отворен тип ще направя тва и тва и за тва си струва цялото бъхтене (а то повярвай ми не е никак малко)
Съгласна съм нсапълно!Бъди себе си,нищо не губиш,напротив-даже печелиш!!!Няма смисъл да се правиш на нещо,което не е част от теб...преми се сама ,эа да те приемат и харесат и другите!А и не е нужно да си нкаква отворка,така да се иэраэя эа да бъдеш харесвана(эащото предполагам тома те притеснява) !Първоначално написано от BAYO
[size=7][b][u]fosse cos
Следващият който каже тва за 'бъди себе си, има грозни дебелани дето ще те харесат и такъв, а и спокойно, може някой да не те тъпче... от съжаление де..' ще го напсувам
Бъди себе си, има грозни дебелани дето ще те харесат и такъв, а и спокойно, може някой да не те тъпче... от съжаление де.. !!!
Честито, еби си майката, що лъжеш човека?![]()
Няма такова нещо. Аз говоря истината, и само истината.
Знам че си вярваш, че говориш истината, просто средството за масова манипулаци.... ъъъ телевизията казва : "Бъди себе си и всичко ще се орпави" Да ви питам тогава защо толкова много хора се правят на идиотисамо за минутка внимание, не им ли е било по-лесно да бъдат себе си? Колко от вас са себе си... вдигнете си ръцете моля... колко от вас са постигнали нещо сериозно... вдигнете си ръцете... ахъм, ясно... вдигнатите ръце нещо се свалиха, а?