- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- {izgubih mom4eto koeto obi4ah} ;{
И аз съм така от много време насам...страдам си по нещо загубено, което знам, че може би няма да имам пак...но също така знам че живота продължава..дори без него...и някак си ще успея да се справя...Така че успех мацко, нещата се оправят малко по малко с времето.Гледай по оптимистично - живота е такъф - гаден! Лошите неща не трябва да ни съсипват, а да ни правят по-силни![]()
Всичко има начало и край!Явно краят на връэката ви е дошъл!А ти се стегни и не потъвай в отчаяние...сама си пълниш главата с лоши мисли и това те съсипва..!Все пак живееш един живот,обърни нова страница и погледни напред!!!!
[size=7][b][u]fosse cos
Ооооле явно това момче не си струва!Ако е човек ,ще излезе с теб и ще ти обясни за какво става въпрос очи в очи какво чувства!А не да бяга или чрез някакъв смс или подобни простотии!Просто го е страх да се изправи срещу теб и да ти каже истината и това е най-долното!!!Не разбира че така още повече те наранява,ама ще му се върнеНезнам дали си струва да го търсиш да говориш с него.....той би трябвало да го направи! Горе главата с мисълта че просто се е подиграл с теб ,търси пътя към по зрял ,който няма да го е страх да разкрие чувствата си каквито и да са те!
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.