Първоначално написано от
BebeTooOoo
Миличка...случват се и такива неща в живота...и човек неможе да ги спре.За случилото се за срещата.Наистина може нещо да го е възпрепятствало.Но може и да не е така.Ако наистина не си е дигал телефона и дори не ти е отговорил на смс-са...може би с това иска да ти каже , че всичко е свършило..макар че се съмнявам.Моят съвет е да поговориш с него.Все пак има места , на които се засичате и просто го викни.Попитай го защо така се държи с тебе и сама си прави изводите от отговора му.Относно "Sajalqvam 4e vi zanimavam s tova,prosto adski zle se 4uvstvam" --- това е форум и раздел ЛЮБОВ и ние форумците по някъкав начин се опитваме да помогнем на останалите така че недей да съжеляваш.По - добре направи това което ти казах.Ако момчето е разбрано...може би ще ти обясни за държанието си.Но ти все пак бъди подготвена от всякакви отговори и реации.Честно да ти кажа...и аз съм била в такъв момент. И от страдане по това момче...всъщност не спечелих нищо.Така че не си губи времето заради него.Ако не те обича вече...продължавай напред.Живота е прекалено кратък така че не го губи в мъки по момче...което сигурно не заслужава...Това е от мене...пожелавам ти успех !!!
Blagodarq za mnenieto.Kazvash da govorq s nego

Ami az tolkova mnogo iskam da go potarsq,da go vidq nqkyde...i kakvo?Ako poiskam da govorq s nego shte mu pokaja kolko mnogo mi puka...shte zagubq i malkoto dostoinstvo s koeto ostanah.Vqrno e...gotova sam da go izgubq,stiga da razbera kakvo stava,no zashto?Az znam kakvo stava-toi skysa s men po nai-gadniq i boleznen na4in.

Na nikogo ne go pojelavam...da znaesh 4e nikoga pove4e nqma da imash shansa da pregyrnesh mom4eto,koeto obi4a6!Da znaesh 4e toi prosto e tarsil na4in da sloji krai na vsi4ko bez da mi obqsni...ami e tova e jivota i lubovta.Bolka!I za kakvo da jiveq sega?Ne sam ot momi4etata,koito zabravqt lesno.Daje naprotiv.Moje bi nqma da go zabravq nikoga...a ne iskam da si pomislqm kakvo li shte stane ako se zaseka s nego nqkyde.Nai-malko 6te se razpla4a