- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- s kvo gi mahate?
zdraveite iskam da vi popitam ne6to-s kakvo si mahata kosmite po mi6nicite(samobrasna4ki,epilatori,kola maska,kremove???)6toto az sas samoubrasna4ka mn se porqzvam,sas epilator boli,strah me e da polzvam kola maska samo krem ostana,nz daite nqkvo savet4e s kvo da gi maham 6tot ve4e mi pisna
e i az sum sus samobrusna4ka,epilatora mi cepi cqlata koja i posle 1 mesec ne moga da si sviq rukata i boli adksi mnogo.Otidi v kozmeti4no studio i tam pitai,6tom drugite varianti ne te kefqt taka da se kaje.A krema poprincip e su6tata rabota kato brusna4a-reje kosmite![]()
az za dr metod za momenta ne se se6tam
am az se opravqm navsqkade s epilator.......navsqkade .....i nqmam nikakvi problemi makar 4e ponqkoi put izlizat podkojni ama tva e normalno.razbirase sled vsqkakvo obezkosmqvane e dobre da znae6 4e se izpolzva spirt a ne krem nekav mazen posle ve4e moje da macne6 za yspokoqvane na kojata.i mejdy dr ako polzva6 epilator nqkade po tqloto e dobre da se namje6 predi tva s talk(pudra za tqlo).......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
emi i az sus samobrusna4ka
kak moje da te e strah ot kolata ne e bolka za umirane .na mene mama mi gi maha.i se kefq 4e ne davam pari po kozmetici kato nqkoi hora![]()
i az sas samobrasna4kata.epilatorat mi nqma obezbolqva6ta prestavka i mi tekva krav i mn boli,posle cqla sedmica me bolqt mi6nicite.
s kola nqma koi da gi 4aka da stanat gori4ka i 4ak togava,poneje mi e nepriqtno da imam kosmi...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
И аз със самобръсначка..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аха...и аз със самобръсначка
Епилатор. Със самобръсначка е ужасно просто :/
Saatana vittu perkele hate crew!
Епилатор.. С времето се свиква и ПОЧТИ не боли![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
С епилатор. Изобщо не ме боли и издържам около месец.
аз ги махам с епилатор и ако останат - с пинсета ама ако мн те боли с твоя епилатор отиди на кола маска не боли вобще и е най-трайно
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
И аз съм с епилатор и честно вече изобщо не ме боли...ама все пак от 3 години така си ги махам тъй че![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Със самобръсначка ги махам .
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
samobrysnachka sym az no ako na teb naistina te porqzva p dobre izpolzvai depilirasht krem sys syshtata funkciq na brysnacha
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен