.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

po rano da mi doide

Iskam da piq nqkakvi hapcheta za da mi doide po rano nqkolko dni.. Shtoto za bala (24 mai) iskam da mi e minalo.. A to bash togava se ochertava da mi doide... Ima li nqkakaf nachin da mi doide na 20-ti da kajem.... :P

Re: po rano da mi doide

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Iskam da piq nqkakvi hapcheta za da mi doide po rano nqkolko dni.. Shtoto za bala (24 mai) iskam da mi e minalo.. A to bash togava se ochertava da mi doide... Ima li nqkakaf nachin da mi doide na 20-ti da kajem.... :P
    nadqvam se znae6 4e ot kofein i aspirin vurvi po silno i taka se izti4a za po burzo.taka 4e ot 15 dnes po4vai na kafeta koli 6okoladi aspirin buskolizin spazmalgon i tva e dr ne se se6tam yspeh za bala i priqtno izkarvane....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    А защо не отидеш на гинеколог? Той може да ти даде хапчета, от които да ти закъснее или да ти прескочи (за по-рано не знам дали има). Тези кофеини, аспирини и т. н. не са особено сигурни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има хормонални препарати, които започват да се пият 3 дни преди очакваната менструация. Пият се максимум 10-14 дни и 3 дни след като ги спреш, ти идва. Взех си ги от аптеката без да ходя на преглед, тъй като родителите ми са в тази сфера и са запознати. Но теб не те съветвам да си купуваш такива препарати, без да те е видял чичко доктор.

Голям фен
    Град
    София
    пий витамин С

той ще ти го забави, даже ще ти го "сгъсти"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    пий витамин С

тва не го знаех....
    само ше ти кажа ако го правиш да не прекаляваш защото може да си опропастиш бъбреците

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    пий витамин С

тва не го знаех....
    само ше ти кажа ако го правиш да не прекаляваш защото може да си опропастиш бъбреците
    на мойта мацка винаги и закъснява, а понякога и е по-гъст, когато е пила витамин С, особено, ако го е пила преди цикъла си (известно време) всеки ден

а за бъбреците... еее споко бе, излишното витамин С се изхвърля от организма - сиреч го изпикаваш

натоварваш бъбреците... ма за опропастяване ще трябва бая години и бая големи дози витамин С за постигане на (не)желания ефект
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на rakiQ
    да но все пак да не разчита на витамин С за да не стане гаф-да оцветиш набързо роклята.......

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Има хормонални препарати, които започват да се пият 3 дни преди очакваната менструация. Пият се максимум 10-14 дни и 3 дни след като ги спреш, ти идва. Взех си ги от аптеката без да ходя на преглед, тъй като родителите ми са в тази сфера и са запознати. Но теб не те съветвам да си купуваш такива препарати, без да те е видял чичко доктор.
    Примолут ли си взе или нещо друго?

da moje sus aspirin
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си