.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    тТори
    Guest

Ауу бясна съм!

Ужас не мога да повярвам! Имах един проблем със съученик и споменах нещо на майка си,а тя взела че му се обадила и говорила с него лелеее не не как може така да направи аз не съм й казала нищо сериозно а тя веднага освен това тоя за когото става въпрос аааз не мога да го гледам а тя ще говори с него освен това да ми се меси така не не нямам думи и ми е тъпо защото нито съм й казвала да го прави а тя ей така решила аз ако искам мога да го направя на нищо или приятелите ми но там е работата че на мен не ми пука особено и просто не искам да се занимавам с него а сега какво станааа лелеле ебаси.....нямам думи все пак съм 10ти клас ! тоя смешния за нищо не става а майка ми ще се унижава и ще се излага а и мен заедно с това се едно не мога да го псотавя на мястото му аз мога но просто не съм се занимавала да го правя и то за какво като знам че няма смисъл? мноого тъпо се получи не заради друго ами че тая постъпка е абсолююютно ненужна...уфф

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Неприятна ситуация.Ще те побъзикат малко пък ще премине.Обясни на майка си, че това което е направила ще те накара да се чувстваш неудобно пред приятелите си и че просто си споделила с нея, за да си излееш яда, а не защото не можеш да се справиш с проблема.Най-вероятно ще си даде сметка, че вече не е необходимо до ти се бърка.

Мега фен
    Град
    София
    Еми гадно,ама не е края на света!Иэлагации стават редовно ....!Но не се тревожи ще те бъэикат иэвестно време и скоро ще отмине-всичко се эабравя А и кажи на майка ти ,че не ти е направила добра услуга...а и си направи иэводите-трай си
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си