- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dezdorant
Momi4eta, ot koi dezdorant ste dovolni. poneje sega se zatoplq vremeto i se potim pove4e...zabelqzala sam 4e tezi koito durjat pove4e vreme ostavqt beli petna zaradi pydrata koqto se sudurja v tqh i tova e mn iznervq6to. a za abityrientkite? s kakuv dezdorant se napruskahte za bala?
!леле полэвала съм супер много боклуци,ама най-накрая намерих идеалнея!
Fa Yoghurt -Fresh !На мен ванилията най-много ми харесва!А и е бол -он ,а не се пръска....супер качествен е !И аэ не вярвам на рекламите ,ама си го эех!Слагаш си сутринта и колкото и да се иэпотиш не эавунявашЭемете си го ,няма да съжалявате :P
[size=7][b][u]fosse cos
Аз от много време си ползвам roll-on-а на AROMA-Natural dream.Сигурна вече към 7-8 съм изхарчила-няма никакви неприятни миризмиСтрашен си е и супер яко мирише!
аз използвам рол-онд на "Джордани Голд" от Ейвън и съм много доволна![]()
Аз избягвам дезодоранти с миризма, защото ползвам всеки ден парфюм, а когато ароматите се мешат става гадно. Аз съм най-доволна от стика на Vichy. И за бала смятам с него да мина![]()
na nivea sprei-dezodoranta-shine & pearl(ili ne6to takova)-mn e dobar naistina i na avon krem4eto
Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!
az polzvam na nivea -pearl and beauty lelq mi go donese ot ispaniq (originalen e poneje u bg nqkoi sa fal6ivi) i sam mn dovolna mn qko miri6e nejno oba4e mi ostava bqlo pod mi6nicite za tfa si go slagam samo kato sym s bluza s dylyg rakav ili teniska ,a ina4e kogato sym s potnik rol-on-a na Avon-Persive mn e hubav i traen
az polzvam Dove roll-ona.
ох кажете ми някакъм против изпотяване но да няма аромати да не мирише
Аз ползвам Рексона стик вече трета година, пробвала съм и други, но от този съм най-доволна.
Аз.Първоначално написано от Анонимко
hm..ami te mai pove4eto gi aromatizirvatПървоначално написано от Анонимко
![]()
ima i nearomatizirani samo tr da gi potarsi6!!!primerno ot avon imat 1 seriq za dezodoranti-am6e i nearomatizirani...az sa6to mn haresvam Dove Rexona i Fas yogrt,i te sa mn qki...a ot orifleim sam polzvala na Giordany Gold i Saga...miri6at mn qko![]()
Аз съм Nivea pearl beauty![]()
Не използвам дезодорант.
Само стикче за подмишниците и парфюм.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
И аз и съм доволна,много нежно мирише.Първоначално написано от Mimka_sweet
Mdammm tfa naisitna miri6e mnogo gotinko imala sym takyv parfium predi.Sega polzvam na Bi-es KissПървоначално написано от Sladkata_Nansi
Mnogo sam dovolna SUPER E \
/
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!