- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя те!
Няма да ровя сега, но ги има. Нещо, което за теб е тъпо, за някой може наистина да е проблем... След като има хора, които се хвърлят под влака заради несподеленя любов, значи възприемането на нещо като проблем е индивидуално. Нещо което за мен е абсолютна глупост като например кой какво носи,и кой какво слуша, за теб може да е адския проблем... И обратното.Първоначално написано от exploitedteen
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ако толкова те дразнеше туй велико шкембе - щеше да го махнеш.Първоначално написано от exploitedteen
начини има много (за справка раздел Козметики и Диети
)
ами, ако въпросната курвичка ти пусне? нима ще откажеш? малко са тези, които биха пропуснали възможност да топнат чушката...![]()
а аз какво мразя е хубав въпрос, на който нямам смислен отговор.признавам си без бой.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не, но може да си го сдухал яко, защото твоя стил е такъв, че винаги сдухваш тези срещу, които се изправяш.
Мен например сега ме накара да се чувствам по този начин от постовете си.
ще гледам да не се бутам много между шамарите.
Първоначално написано от exploitedteen
Знаеш ли? Самия факт, че някой споделя проблема си, а хорара вместо да пишат по темата, го нареждат, може да го обиди. Мен лично би ме обидило такова отношение... Хем не съм вече на възраст, в която от обида може да спре да ми се живее...
Мисълта ми е, като толкова се пецкате че ств големи,умни и зрели, дръжте се малко като такива. Това е тийн форум, където хората да си споделят проблемите, а не да ги псуват отляво и отдясно някакви над 20- годишни, които си нямат друга работа...
бухахаха, тва последното беше зло![]()
реално погледнато проблемите им обикновено имат 1 очебийно правилно решение, за което дори 5 годишно дете би се сетило
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз мазен коч не съм те наричала и никога не бих си позволила да го направя.Първоначално написано от exploitedteen
прочети си пак...
и много добре знаеш, че "пулсът ми ще се очести" може да се приема във всякакъв смисъл. а и ти сам каза, че поддържаш имидж... значи е ясно в каква насока (основно) може да се разбира.![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
То и аз много неща чакам, ама няма. Няма да ти чета милионите постове, за да търся. Освен това ако не си забелязал, говоря в множествено число, въз основа на впечатления от моя страна, които както всички знаем, са субективни.Първоначално написано от exploitedteen
Казвам и продължавам да твърдя, че когато момичето пита как да накара мама да го пусне на дискотека, а му се отговаря "Ти си малка дрисла ма, стой и си играй с кукли" или "Жалка си, защото не можеш да се забавляваш на пейките" - тук ще напшиша с големи букви, конкретния случай не се отнася за теб, но и такива ги има много...
Говорех на цялата хейтърска групичка. Не си мисли, че се заяждам , и ще взема да ровичкам из постовете. Говорех на теб, защото ти се обади да пишем по темата.
Явно не е трябвало да говоря лично на теб... Както и да е.
КОнкретната ми ситуация не включваше твоя пост, а постовете на други хейтърчовци от същаъта тема.![]()
То по закон 14- годишните и да пият, и да пушат нямат право ама... Някой го спазва сякаш. То е незаконно и на червено да се пресича , ако става въпрос.
Като кажеш "Къде си тръгнала ма, кифло проста... Ще отиде, ще влезе, ои пак ще стане всичко изброена. Обаче ако и кажеш как да отиде, къде да отиде, да вземе някой по- голям, и да се пази от няквит ми там чичковци, има дота по- голям шанс да послуша какво и говориш.Първоначално написано от exploitedteen
КОгато на моите приятели техните им казваха "Само да съм те видял/а да пиеш..." , Те само да се съберяхме някъде, се напиваха до смърт, а аз ги мъкнех. Не ми беше забавно да се напивам до смърт. Майка ми ми каза "Ако искаш да се напиеш, първия път нека е вкъщи. Хем ще разбереш че не е кой знае какво, хем няма толкова много хора да ти гледат сеира". И затова не ми беше толкова интересно вече...
Ако мама ми беше казала "Де си тръгнала да пиеш ма, кифло проста", първата ми работа щеше да е да се усмъртя с бутилка грозданка...![]()
Ебаси колко си одъртял верно...![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=92970
не ви е срам...как сте могли да не се отнесете сериозно към проблема на това момче,да кажем и да му осерете така темата...или може би неговата цял е била нещо да бъде осрано...![]()
мразим ва!!!
роска, имаш изключително погрешен метод на сравенеи на житейски ситуации, който един ден ще ти изиграе лоша шега
Би ли ми разяснин по- подробно... Интересно ми е да разбера какео точно не ми е наред...Първоначално написано от quench
ако ще се нервираш, няма да обяснявам нищо
просто мисля, че относно младите репресивният модел на възпитание дава най-сигурни резултати
други методи не успяват, защото не съществуват мисловни схеми у подрастващия, които да кореспондират на възпитанието
преди 17 годишна възраст е безсмислено да се опитваш да обясняваш каквото и да било
Мразя, когато хората ме игнорират. Ама накрая ги заебавам и толкова. Иначе мразя много малко хора и май тук не мразя никого.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от quench
Това, което говоря е плод на моя личен опит. МОите родители винаги са се отнасяли с мен като с
голям човек и винаги са ми обяснявали, а не забранявали... Познатите ми, които бяха най- репресирани, затънаха много,
именно заради опозицията, която заемаха спрямо родителите си...
Ако кажеш на някой, Не прави това, защото си тъп и малък , най- вероятно ще го направи, eй ака, за да ти направи напук...
Ако му обясниш защо точно не трябва да го прави, и оставиш
избора в негови ръце, ще иска да докаже, че е зрял, дори и да не е така... Или поне ще знаее, чe това което прави, не е много хубаво...
Не съм се изнервила, не знам защо така реши.Споря си най- спокойно ...
Но не съм казала, че щом не мразя, харесвам.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е, но карането е за крайни случаи...А катгоричните забрани са безполезни... Съвeтите, коитоПървоначално написано от exploitedteen
колегата раздава с дясната ръка... Най-често слeд години същите тези мили родитли, които дават
такива свети, биват изненеадни изотзадзе така, че не знаят откъде им е дошло...![]()
КОлкото до това, че родителят бил обяснявал... ПОдобни са много малко по нашите геограски
ширини... Докато не станеш на 18-20, не те вземат за човек, а за някакво малоумно
създание... И ти се държиш подобаващо...
Абе като се пръкнат по едно- две отрочета, ще видим какаво ще става...
То на теория добре звучи, ама практиkата е друго нещо...
Не можеш да спреш да акаш по темите начи...Първоначално написано от quench
Еми моите не са. Ама пак си ги обичам...Винаги са ми зачитали мнението и са се допитваи до мен дори за техни си работи...Първоначално написано от exploitedteen
Имала съм ги винагиза равни, за приятели, и всичко им кзвам... За мен това е идеалното отношение...Много е вероятно и да не е правилното...
Друг е въпроса, че едва ли бих могла да го постигна с моите деца...
Явно зависи от хората, от ситуациите...![]()
МРАЗЯ ТЕ БЕ ПЕДЕРАС НЕЩАСТЕН!Първоначално написано от quench
Добре ли се справих?Първоначално написано от quench
![]()